2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar az önce aşıdan geldik çook ağladı kuzum içli içli çok üzüldüm şuan iyi inşallah ateşi falan çıkmaz. Kilosu bir kilo artmış yine 5200 olmuş boyu da 57cm gelişimi iyi dedi ebe.
Oyyy kıyamam.gelmis geçmiş olsun sıra bizde artık bende stres olmaya başladım simdiden

Off korkulu rüyam resmen, çok korkuyorum bende. 5 şubatta gideceğiz. Geçmiş olsun şimdiden, ben iğne öncesi sıkılan uyuşturucu spreylerden alicam gitmeden.
Teşekkür ederiz.Baya ağladı yavrum yaaa,gün boyu derin uyumadı.Ateş yok şimdilik inşallah gece de olmaz.Calpol aldım yarım ölçek vericem 3 öğün.

Benim paşa avent ultra soft emziği de almadı ama diğerlerine gore biraz daha fazla durdurdu.cocugum emzik emmeyecek sanırım ya.herkes kolaylık olur ver diyince bu 5.emzik
Ben yazdigin emzigi ilk gun hastanede veedim.Hemen tuttu.Gec vermek istemedim.Tutmaz diye.Emzik kurtarici.Baska deneyin bence.

Dönence bende alacağım model bakıyorum, ne aldın sen? Gezegenlerle ilgili bir şey bulup almak istiyorum, 2 ayı tamamlasin anca anlar diyordum da şimdi alsakta dikkatini çekecek sanırım
Benim aldigim besigin kendisinde vardi..Daha sonra almadim ama guzel cesitler var.Hali icin ahsap olanlar var.O hosuma gitti.Cesit cesit kullanabiliyorsun.Ondan almayi dusunuyorum bir de.

Benim kızımda emzik almıyor ya avent denedim bips ve wee denedim almadı hiçbirini bende tutsun ıstiyorum ama ağzına verince öğürme hareketi yapiyor aşılar bizde ateş yapmadı hiçbiriniz de olmaz ateş inşallah

Kauçuk uçlu deneyin bide.

Kızlar bugün bide bizim 2 ay kontrolü vardı dr a bebeğimin memeyi emerken ağladığını falan söyledim çok kıvranıyo emerken dedim çok gazlı bi bebek o zaman dedi süt ve süt ürünleri tüketme bi 10 gün bakalım değişiklik olacak mı dedi. Belki de inek sütü alerjisi vardır dedi aranızda dr u böyle bişey diyen varmı acaba

Ben varım canım 12 gün oldu bırakali süt ürünlerini şuan için birşey değişmedi biraz daha deneyeceğim bakalım en az 15 gün de etkisi oluyormuş bips marka denediğim emzik kaucuk ucluydu bende bide suavinexi denemek istiyorum birde

Tamam canım bende bırakayım ama zaten çok süt ürünü tüketmiyordumki sadece kaşar peyniri yiyodum yoğurt bazende. Süt hiç içmem. Bakalım onlarıda bırakayım bide. Ben suavinex kauçuk uçlu kullanıyorum kızım avent tutmadı onu tuttu cnm. Resimdekini kullanıyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20200116_215101_com.whatsapp.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 49
Evet geçen ayda 1 buçuk kilo almıştı,bu ayda değişmemiş.Bu ay baya kusma problemi yaşadık,kilo çok almamıştır dedim ama sonuç memnun etti.Teşekkür ederiz
Bnmkide geçen ay bir bu ay bir kilo almış inşallah bu ayda bir kilo alır diyorum sanki almayacak gibi gazdan dolayı güzel ememiyo

Ben emzigi doğduğu gün hastanede verdim.Eve geldikten sonra babası geldi gitti fırsat buldukça "şu plastik şeyi verme çocuğa"deyip devamlı çekti çocuğun ağzından.Az tartışmadık bu yüzden..Sonuç:uykuya çok bunalırsa alıyor emzigi,başka türlü tutmuyor,öğürüyor

Bnmkide geçen ay bir bu ay bir kilo almış inşallah bu ayda bir kilo alır diyorum sanki almayacak gibi gazdan dolayı güzel ememiyo
Birkaç gündür emzirmede sıkıntı yaşıyorum ben.Resmen oyun oynuyor emerken.2 çekiyor diğer tarafa dönüyor,sonra tekrar memeye yine çekiyor yine dönüyor,bu böyle devam ediyor emerken.Bazen yüzünü burusturuyor.Meme reddi başlangıcı falan değildir inşallah

Teşekkür ederiz.Baya ağladı yavrum yaaa,gün boyu derin uyumadı.Ateş yok şimdilik inşallah gece de olmaz.Calpol aldım yarım ölçek vericem 3 öğün.
Calpol yarım ölçek mi? Günde 3 defa mi? Bana çok geldi, ben büyük oğlana 1 çay kaşığı ya i 1 ml verirdim

Ayyynısı bnmkide iki çekiyo sonra kafasını öbür tarafa çeviriyo sonra yine emiyo iki çekiyo bırakıyo bu şekilde ne kadar doyurabilir ki karnını umarım geçicidir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…