2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok ateşlenmedi ama ilk kızımda aşıdan önce vermiştim bunda unuttum vermeyi gece ateşi çıkmasın diye verdim ama şırıngaya 2 ml çektim çay kaşığı o kadara denk gelir die düşündüm
En fazla kusar bişey olmaz bence..Ya acaba su vermek gerekir mi ilaçtan sonra?Baya tatlı ya içi yanmasın bebelerin..Peşine emziriyorum ama ne bileyim sormadım da doktora

En fazla kusar bişey olmaz bence..Ya acaba su vermek gerekir mi ilaçtan sonra?Baya tatlı ya içi yanmasın bebelerin..Peşine emziriyorum ama ne bileyim sormadım da doktora
3 saat oldu vereli kusmadı ardından bayada emzirdim şuan uyuyo ateşi yok surekli kontrol ediyorum normalde bu saatte uyumazdı inşallah bişey olmaz. Bence sütteki suyu almıştır onlar vermemize gerek yok sanırım.

Sevgili anneler gece uyutken ne giydiriyorsunuz ya da üstüne ne örtüyorsunuz?
Ben uyku tulumu denedim, penye battaniye peluş battaniye denedim ama hiçbiri tam içime sinmedi. Ya üşürse ya terlerse vs. Bazen gece de kusuyor mesela o zaman uyku tulumu yalan oluyor. Ne yapsam bilemiyorum.

Uyku tulumu giydirmedim ben hiç.önce ince penye battaniyeye sarıyorum sonra pelus battaniyeye

Kızlar az önce aşıdan geldik çook ağladı kuzum içli içli çok üzüldüm şuan iyi inşallah ateşi falan çıkmaz. Kilosu bir kilo artmış yine 5200 olmuş boyu da 57cm gelişimi iyi dedi ebe.
Tam 60 gün olunca mı yapıldı aşı bizde bugun 60 günlük olduk ama ebe arayıp çağırmadı ben mi arayıp sorsam acaba

Bizimde 18 inde 2 aylik olacak ama ebe verem aşısı için 23 ocakta çağırdı. Diğer iki aşısını 18 ocakta hastanede yaptircaz hepsi aynı gün mu olmalı asilarin

Bende basladım nurse harveys e ama bilmiyorum pek etki etmedi buda sanki eskisi kadar uzun süre aglamıyo ama yine de doğru düzgün uyuyamıyo baya da cıkarıyor aslında gazını rezene de en başından beri günde iki bardak iciyorum içmesem nolur bilmem benim kızım hala günde 5 6 kere kaka yapıyo seninde öyle mi

Kolik krizi oluyordu 4 saat falan oğlumda birden kesilmişti kızımda aynı seninki gibi ins o da geçer öyle birden bir saat en uzun uykumuz
Ay insallah valla sabırsızlıkla bekliyorum geçmesini kacıncı ayda geçmişti

Kizlar gogsumun kenarı acayip açıyor koltuk altına doğru nedendir bilen varmı şişlik yok

Tam 60 gün olunca mı yapıldı aşı bizde bugun 60 günlük olduk ama ebe arayıp çağırmadı ben mi arayıp sorsam acaba
Hayır bu aşı belirli günlerde geliyomuş bize gün verdiler 2 ayını 5 gün geçmişti. Sizin sağlık ocağına hangi gün geliyo bunu öğrenmeniz gerekiyo sanırım. isterseniz bi arayıp sorun. Bizi ebe aramamıştı 1.ay aşısında gün vermişti.

Kizlar gogsumun kenarı acayip açıyor koltuk altına doğru nedendir bilen varmı şişlik yok
Mastit olabilir mi. Kızarıklık varmı bide ateş halsizlik üşüme varsa mastittir. Ben mastit olmuştum şişme yoktu ama sertlik vardı

Bizimde 18 inde 2 aylik olacak ama ebe verem aşısı için 23 ocakta çağırdı. Diğer iki aşısını 18 ocakta hastanede yaptircaz hepsi aynı gün mu olmalı asilarin
Diğerlerini neden sağlık ocağında yaptırmıyosunuz hepsini birlikte de yaptırabilirsiniz.

Sağolun

Evet canım 5-6 yi bulabiliyor bazen

Ayyynısı bnmkide iki çekiyo sonra kafasını öbür tarafa çeviriyo sonra yine emiyo iki çekiyo bırakıyo bu şekilde ne kadar doyurabilir ki karnını umarım geçicidir yaaa
Hepimiz aynı durumdayız benim kizda son günlerde hiç verimli emmiyor az az emiyor ağlıyor hepimiz yaşadığımıza göre normaldir diye düşünüyorum

Kızlar biz de bugün asilarimizi yaptırdık yavrum öyle içli içli agladiki içim gitti eve geldik emzirdim uyuyor şimdi umarım ateş olmaz 3 gün banyo yaptırma dedi calpol aldım ne olur ne olmaz diye bu arada 5800 gr 57 cm olmuşuz 1200 gr almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…