Yok ateşlenmedi ama ilk kızımda aşıdan önce vermiştim bunda unuttum vermeyi gece ateşi çıkmasın diye verdim ama şırıngaya 2 ml çektim çay kaşığı o kadara denk gelir die düşündüm
Yok ateşlenmedi ama ilk kızımda aşıdan önce vermiştim bunda unuttum vermeyi gece ateşi çıkmasın diye verdim ama şırıngaya 2 ml çektim çay kaşığı o kadara denk gelir die düşündüm
En fazla kusar bişey olmaz bence..Ya acaba su vermek gerekir mi ilaçtan sonra?Baya tatlı ya içi yanmasın bebelerin..Peşine emziriyorum ama ne bileyim sormadım da doktora
En fazla kusar bişey olmaz bence..Ya acaba su vermek gerekir mi ilaçtan sonra?Baya tatlı ya içi yanmasın bebelerin..Peşine emziriyorum ama ne bileyim sormadım da doktora
3 saat oldu vereli kusmadı ardından bayada emzirdim şuan uyuyo ateşi yok surekli kontrol ediyorum normalde bu saatte uyumazdı inşallah bişey olmaz. Bence sütteki suyu almıştır onlar vermemize gerek yok sanırım.
Sevgili anneler gece uyutken ne giydiriyorsunuz ya da üstüne ne örtüyorsunuz?
Ben uyku tulumu denedim, penye battaniye peluş battaniye denedim ama hiçbiri tam içime sinmedi. Ya üşürse ya terlerse vs. Bazen gece de kusuyor mesela o zaman uyku tulumu yalan oluyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Sevgili anneler gece uyutken ne giydiriyorsunuz ya da üstüne ne örtüyorsunuz?
Ben uyku tulumu denedim, penye battaniye peluş battaniye denedim ama hiçbiri tam içime sinmedi. Ya üşürse ya terlerse vs. Bazen gece de kusuyor mesela o zaman uyku tulumu yalan oluyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Kızlar az önce aşıdan geldik çook ağladı kuzum içli içli çok üzüldüm şuan iyi inşallah ateşi falan çıkmaz. Kilosu bir kilo artmış yine 5200 olmuş boyu da 57cm gelişimi iyi dedi ebe.
Bizimde 18 inde 2 aylik olacak ama ebe verem aşısı için 23 ocakta çağırdı. Diğer iki aşısını 18 ocakta hastanede yaptircaz hepsi aynı gün mu olmalı asilarin
Instagramda peritozuuyku diye bir hesap var orayı takip ediyorum ordan uyku için baya bilgi edindim.dun çok şükür güzel uyudu kundak yaptık biraz direndi ama uyudu çok şükür.simdide sevimli sevimli gülerken hemen beşiğine koydum uyuyor.dun damla ve rezene çayına başlamıştık sanırım ikiside etki etti baya rahatladı yavrum çok şükür
Bende basladım nurse harveys e ama bilmiyorum pek etki etmedi buda sanki eskisi kadar uzun süre aglamıyo ama yine de doğru düzgün uyuyamıyo baya da cıkarıyor aslında gazını rezene de en başından beri günde iki bardak iciyorum içmesem nolur bilmem benim kızım hala günde 5 6 kere kaka yapıyo seninde öyle mi
Hayır bu aşı belirli günlerde geliyomuş bize gün verdiler 2 ayını 5 gün geçmişti. Sizin sağlık ocağına hangi gün geliyo bunu öğrenmeniz gerekiyo sanırım. isterseniz bi arayıp sorun. Bizi ebe aramamıştı 1.ay aşısında gün vermişti.
Bizimde 18 inde 2 aylik olacak ama ebe verem aşısı için 23 ocakta çağırdı. Diğer iki aşısını 18 ocakta hastanede yaptircaz hepsi aynı gün mu olmalı asilarin
Merhabalar ben Tracy Hogg hanimefendinin Ebeveyn sorunlarina mucizevi cozumler diye bir kitabini okuyorum orada yaziyor ki sutte uyku yapan bir madde varmis 10 dakika sonra etki ediyormus o yuzden genelde bebekler 10 dakika icinde uykuya dalarmis pes etmeyin altini filan acin uyanir. Ben uyandirip uyandirip emziriyorum bir dakika emip geri uyuyorsa yine altini aciyorum ya da gazini cikariyorum cunku bazen gaz sikistiriyor aglamaya basliyo memeyi itiyor biraz gegirtip bi on dk bekliyorum sonra devam ediyor.
Bende basladım nurse harveys e ama bilmiyorum pek etki etmedi buda sanki eskisi kadar uzun süre aglamıyo ama yine de doğru düzgün uyuyamıyo baya da cıkarıyor aslında gazını rezene de en başından beri günde iki bardak iciyorum içmesem nolur bilmem benim kızım hala günde 5 6 kere kaka yapıyo seninde öyle mi
Ayyynısı bnmkide iki çekiyo sonra kafasını öbür tarafa çeviriyo sonra yine emiyo iki çekiyo bırakıyo bu şekilde ne kadar doyurabilir ki karnını umarım geçicidir yaaa
Kızlar biz de bugün asilarimizi yaptırdık yavrum öyle içli içli agladiki içim gitti eve geldik emzirdim uyuyor şimdi umarım ateş olmaz 3 gün banyo yaptırma dedi calpol aldım ne olur ne olmaz diye bu arada 5800 gr 57 cm olmuşuz 1200 gr almış