2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar aşılarımızı olduk verem ve karma aşısı yapıldı kuzum 1kilo almış geçen aya göre boyuda 58 cm olmuş şimdilik ateş yok sürekli ölçüyorum calpolda vermedim ebe ateş olursa ver dedi baklm inşlah olmaz sabaha kadar nöbetteyim

Hepimiz aynı durumdayız benim kizda son günlerde hiç verimli emmiyor az az emiyor ağlıyor hepimiz yaşadığımıza göre normaldir diye düşünüyorum
Benim kızda son bir hafta az emiyor ya :/ o yüzden 1 kilo anca almışız bu gece uyandırmasam 5-6 saat uyucaktı 4 saatte uyandırdım artık sık emzirince de kusuyor

Hepimiz aynı durumdayız benim kizda son günlerde hiç verimli emmiyor az az emiyor ağlıyor hepimiz yaşadığımıza göre normaldir diye düşünüyorum
Evet ilginç ya aynisini benim kizim da yasiyor..Sizleri de duyunca rahatladim biraz.Ben de sütum mu azaldi diyordum..Kontrol ediyorum.Sutum de var
.

Hadi geçmiş olsun, çok ağladı mı kuzucuk? inşallah olmaz ateşi

Merhaba canım sarılığınız geçti mi

Ayyynısı bnmkide iki çekiyo sonra kafasını öbür tarafa çeviriyo sonra yine emiyo iki çekiyo bırakıyo bu şekilde ne kadar doyurabilir ki karnını umarım geçicidir yaaa
Benimde öyle aynısı o yüzfem mecnur mama veriyorım aç kalıp aşırı ağlıyor çünkü

Hadi geçmiş olsun, çok ağladı mı kuzucuk? inşallah olmaz ateşi
Sağol canm çok ağlamadı şükür aşı yakınca biraz ağladı hemen emzirme odasına götürdüm emzirdim karnı doyunca gülücük atmaya başladı kuzum :) şuan ateş yok inşallah böyle devam eder

Kizlar bu arada soobe de yüzde elli indirim var çok güzel kıyafetler aldım kızıma diğer bebek magazalrinda da indirim var Trendyol da y london de de güzel zibinlar var ikililer çok hos

Bende çok güzel tişörtler aldım yaz için oğluma, soobe baya güzelmiş bu arada

Benimde öyle aynısı o yüzfem mecnur mama veriyorım aç kalıp aşırı ağlıyor çünkü
Cnm sütün varsa mama vermesen mi acaba çünkü iki çekip bıraksada kar hiç çekmemesinden iyi yoksa sütün azalabilir ama yinede sen bilirsin. Baksana hepimizin bebişleri yapıyomuş bunu demekki dönemsel bir durum

Canım haklısım da benimki geçen ay kilo almamıştı mecbur mama başladım. Zatem memeyi zorla tututor baştan beri benimki sorunlu. Hep doymuyor ardından bi 60 cc mama yiyor genelde. Yoksa çok ağlıyor maalesef çok zorlanıyorım aöa mecburum zaten memeyi bırakmaya çok meyilli 6 ayı görsem ben şükrederim

Anladm cnm en iyisini en doğrusunu sen bilirsin zaten bize burdan söylemek kolay yaşayan bilir her şeyi. İnşallah bebeğin emmeye döner daha çok seni emer sütünde çoğalır inşallah cnm bnm kızımda o kadar emmiyo eskisi gibi inşallah eskisi gibi emer yoksa kilo alımı azalacak gibi görünüyo

Ay çok sağol Amin canım benim allah razı olsun. Senin de sütün bol olsun kızın da inşallah eskisi gibi emer

Tamam ben bi msj atıyım ebeye

Kızlar bebeğimin kilo alımı azaldı baya. Geçen ay 1 kilo almışken bu son 15 günde 200 gr almış sadece. Bu gidişle 500 gr I görürmüyüz bilmiyorum. Hun’un sebebini de bilemiyorum daha çok emziriyorum ama sütüm mü yetmiyor acaba? Bebeğimin gündüz uykusu yok gibi bişey memede biraz gözünü kapatıyor hepsi o. Yetişkin gibi bizimle yatıp kalkıyor acaba bunda bi etken olabilir mi? Üzülüyorum 2. ay aşılarından önce biraz kilo alsın istiyordum

Sütün yağlı kısmını alamıyormu acaba bebeğin az mı emiyor sağıpta vermeyi denesen önsütü ara öğün yapıp yağlı sütü 3 saate bir vermeyi denesen kilo alımı artabilir

Cnm bir göğsü ,40 dk emsin en az bizimki de 5 10 dk emiyor süre tutmuyorum ben sabahtan öğlene kadar birini öğleden akşama kadar birini veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…