2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar meme reddi başlayabilir sakin hemen vazgeçmeyin ayakta emzirin ise yaramıştı bizde bir süre sonra geçiyor bebek aç kalmaz merak etmeyin internetten baya bilgi var okuyup içinizi rahatlattirin

Kızlar bnm kızım iki üç gundur memeyi ucundan tutuyo damağına şap şap vurarak emiyo ses çıkarıyo emerken hatta sürekli ağzından çıkıyo meme. Ben tamamını sokuyorum o yine uca getiriyor acaba emzik verdim de ondan mı oldu emzik vermicem bi süre.

Damağı düşmüş olabilir serçe parmağınla hafifçe 2 3saniye bastır

Kızlar herkese merhaba genelde aralık annelerindeydim ama erken doğum kasım annesi oldum bebeğim 51 günlük buraya yazmam daha doğru olcak sanırım doğduğundan beri meme reddi var sarılık oldu bir ay emzirme danışmanına gittik yavaş yavaş emmeye başladı ama sütümde azaldığı için benden çok beslenemiyo doğduğundan beri biberon sonda şırınga hepsiyle besledim mama kullanıyoruz ztn mamayla besleyen anneler her öğünde ne kdr alıyo benim gibi olan varmı bu ara bi buçuk saatte bir beslenmek istyo ama azcık içip bırakıyo ne yapcağımı şaşırdım ztn uykusuzluk fln gazlı bir bebek büyüme atağı mı bu anlamıyorum bide hepiniz gülüyo demişsininz ama bizimki bazen kaka yapınca uykuya dalarken kendi kendine gülüyo bize daha gülmüyo konuşuyorum şarkı sölüyorum ama nafile devamlı suratı asık kaşlar çatık

Oğlum ellerini emmeyi keşfetti..Acıkınca,memeden inince anında eller ağızda.Parmak emmeyi beceremediği için komple elini sokmaya çalışıyor ağzına.Sonra gelsin öğürmeler
Sizinle hep aynı şeyleri yaşıyoruz bnmkide elini yumruk yapıp komple ağzına sokmaya çalışıyo ve bunu tok olsa bile yapıyo elleri hep ıslak. Acaba aç mı diyorum ama yok yeni emzirdim halbuki

Oğlum ellerini emmeyi keşfetti..Acıkınca,memeden inince anında eller ağızda.Parmak emmeyi beceremediği için komple elini sokmaya çalışıyor ağzına.Sonra gelsin öğürmeler

Bizde de durum aynı 1 haftadır :) bazende yanlışlıkla parmağını burnuna sokuyor ve çıkaramıyor bekliyor öyle parmak burunda

Hoşgeldin :)
Gülümseme kimi bebekte erken kimisinde geç olabiliyormuş ama uykusunda gülüyorsa sanada gülümsemesi yakındır. Mama kutusunda yazan günlük toplam miktarı öğünlere bölüp öyle veriyor benim bi arkadaşım. Benim net bilgim yok. Mama işi çok zor, ilk 1 hafta bende mama vermiştim. sabir diliyorum.

Kızlar bu nurse harveys damlasını bir seferde 20damlami veriyorsunuz.nasil kullanıyorsunuz? Kullanma talimatında günde 1 veya 2 kez 20 damla diyor bir arkadaş fazla 20damla dedi aklım karıştı.sizler nasıl kullaniyorsunuz

Benimde öyle aynısı o yüzfem mecnur mama veriyorım aç kalıp aşırı ağlıyor çünkü
Benim göğsümü tutmuyor bile ağzına verince öğürüyor süt sağma makinesi ile sağıp veriyorum günde en fazla 130 ml geliyor o kadar sagmama rağmen azda olsa anne sütü alsın istiyorum 1 yıl boyunca sağıp verecem ne kadar anne sütü alsa kâr

İnşallah gülsün diye neler yapıyorum ama:) mamayı doktorun sölediğine göre veriyorum gerçekten emzirmeyi çok isterdim devamlı biberon steril yap mama hazırla içir çok zor oluyo

Emzirdikten yaklaşık yarım saat sonra 90 cc yapıp veriyorum. Bazen bitirir bazen bırakır. 60 yapsam az 120 yapsam çok gelir.

Benim önceki oğlum mastit olmuştum ondan dolayı birkaç sağıp biberonla verdiydim ona alıştıydı memeyi almıyordu.Ama çok inat ettim sürekli uğraştım geri tutturdum 30 ay emdi çok şükür .

Benim önceki oğlum mastit olmuştum ondan dolayı birkaç sağıp biberonla verdiydim ona alıştıydı memeyi almıyordu.Ama çok inat ettim sürekli uğraştım geri tutturdum 30 ay emdi çok şükür .
Canım benim sütüm yok olsa ne yapar eder emziririm düşün gün boyu sürekli sağıyorum bütün gün her 2 gogsumden çıkan süt en fazla 130 ml yani 4 ölçek mama kadar. Bebeğe her istediğinde 3 ölçek mama veriyorum benim sütüm hayatta yetmez denemediğim şey kalmadı artsın diye ama yoksa yoktur. Bol su içtim sürekli sağdım boş başta süt varsa vardır yoksa ne yapsan da fayda etmez bunu anladim

Çocuğun emmesiyle sağmak farklıdır bence emzirmek sütünü artırabilir ..Bazen benim sütümde çok oluyor çocuğun lıkır lıkır ağız dolusu emziğini hissediyorum ama bazende özelikle işe dalıp yemeyi su içmeyi unuttuysam azalıyor çocuk sündürüyor sündürüyor az süt oluyor zaten göğüslere dokununca anlıyorum.

Kızlar titreşimli ana kucağı kullanan var mı? işe yarıyor mu
Bizimde salondaki beşik titreşimli ama çok hantal bişey bende araştırıyorum en azından mutfakta bişeyler yaparken pratik bir ana kucağı alıcam fisher price ınki hoşuma gitti

Bizimde salondaki beşik titreşimli ama çok hantal bişey bende araştırıyorum en azından mutfakta bişeyler yaparken pratik bir ana kucağı alıcam fisher price ınki hoşuma gitti

Canim ona da baktım 9 kiloya kadar taşıyor, benim oğlan 7 kiloya dayandı tereddüt ettim ne kadar kullanabilirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…