2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sizinle hep aynı şeyleri yaşıyoruz bnmkide elini yumruk yapıp komple ağzına sokmaya çalışıyo ve bunu tok olsa bile yapıyo elleri hep ıslak. Acaba aç mı diyorum ama yok yeni emzirdim halbuki
Bide onunla muhabbet ettiğim zaman dudaklarını uzata uzata konuşmaya çalışıyor kendi dilinde :) uluma seslerinin farklı tonlarını çıkarıyor ardarda..Allahım çok tatlılar ❤

Kızlar göğüsümün kenarlarında yani kahverengi kısmın başlarında Küçük kırmızı kırmızı noktalar var bu nedir acaba bilen var mı

Oğlum ellerini emmeyi keşfetti..Acıkınca,memeden inince anında eller ağızda.Parmak emmeyi beceremediği için komple elini sokmaya çalışıyor ağzına.Sonra gelsin öğürmeler
Ayni durumdayiz ilk basta tam goturemiyodu elini ama simdi emzigi düşünce hop eller devreye giriyo şlap şlap emmesi yok mu bide iştahlı iştahlı gören 3 gun aç biraktim sanacak

Gunde 3 defa 7şer damla olarak veriyorum ben prospektusunde dedigin gibi yaziyor ama tek seferde 20 damla fazla bence. Eczacida bana 3 öğün ver dedi zaten

Kızlar benim kızım sütümü yiyince kusuyor ya anlamadım. Mamada bu kadar kızmıyor sanki. Sütümün tadı değişti diycem ama hep aynı şeyler yiyorum hep yani ne yaramadı anlamadım korkuyorum emzireyim zaten zorla emiyor onu da kusuyor hemde balgamlı çok kusuyor hep balgam. Sizin var mı böyle bir durum

Benim bebeğimde çok kusuyor malesef reflü olabilir ama genelde üşüttüğünü hissettiğimde banyo yaptığında kusması çok oluyor ama emzirmek tedavi ediyor antibiyotik gibi .Bence emzirmeye devam..

Diğerlerini neden sağlık ocağında yaptırmıyosunuz hepsini birlikte de yaptırabilirsiniz.
Kızımın gözünde çapak oluyor damla kullanıyoruz ama goz yaşı gibi sürekli akiyor tek gözü iki aydır onu muayene ettirelim hemde asisini olsun dedik.
Ama sanki boy kilo olcturneye özel hastaneye götürmüşüz gibi davrandı doktoru iki kez tekrarladım öyle yaptı iki asini. Veremi de 23 ünde yaptiracagiz

Benim kızımdaçok kusuyor bazen arka arkaya üç dört kez dolu dolu kustuğu oluyor bende usuttugu zaman yada uzun aralıklarda emdiği zaman dört bes saat emmeyip bir anda emdiginde kusuyor gibi geliyor . Korkuyordum ama bugun kilo alımınin iyi olduğunu görünce biraz rahatladım .

Arkadaşlar benim oğlum ağlayinca gözünden yaş gelmiyor sizinkilerdemi öyle

Ya evet bazen öyle dolu dolu ardarda kusuyor ki bana diyorlar sütün yaramıyor bilmem ne mama ver. Çok kusuyor ya gece boğazına kaçıyordu neredeyse ya yan yatırdığım halde kafasını oynatmış baktım boğulacaktı neredeyse ya allahtan uyumamıtım emzirdikten sonra

Bende çok korkuyorum birşey olacak diye büyüyorlar kafasını ne kadar ya koysakta cevirebiliyorlar Allah korusun yavrularımızı. Reflu yatağında yatırıyoruz özellikle gazi varsa kusuyor yatarken emdikten sonra çıkarsak bile gazını illa oluyor eğer kıpır kıpırsa uyanacak olsa bile gazını almaya çalışıyorum. Siz onu diyenlere hiç bakmayin kilo alımınız iyiyse mamaya hiç başlamayın. Bazen sanki emdiğini tamamen kustuğu oluyor birinde sıvı süt çıkıyorsa ikisinde kesik kesik balgamli geliyor dediğim gibi doymuyor gibi geliyordu bana ama çok şükür iki aydır bol bol kussakta gelişimimiz güzel.

Malesef geçen ay kilonalımı kötüydü diye doktorumuz ve sağlık ocağındaki ebe mama başla dediler bende başladım ve maalesef memeyi artık güzel emiyor ve doymuyor asla manasız

Arkadaşlar benim oğlum ağlayinca gözünden yaş gelmiyor sizinkilerdemi öyle
Gercekten aglarsa yaş geliyor yani mesela aşı olurken canı yandiginda falan bazende aglamakla aglamamak arasi biseyler yapiyor o zaman yaş gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…