2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gazini alirken pat pat vuruyor musunuz? Bizim de kusuyor doktor pat pat vurmayin sadece cok hafif yukari dogru ovun dedi baya azaldi kusma

Benimki 53 günlük. Ağlayınca gözünden yaş geliyor yaklaşık bir haftadır. Ama her ağlamasında değil.
Gözyaşı gelince içim parçalanıyor
Benimki bugün 2 aylık oldu hiç yaş geldiğini görmedim acaba tıkanıklıkmı var dedim internette 3 aydan sonra gelir diyor.

Arkadaşlar günaydın bazıları bebeğim uyumuyor diye şikayet ediyor bende tam tersi çok uyuyor diye şikayet ediyorum. Dün sabah 9.30 da kalktı 10.30 da yattı .Sonra akşam 7 ye kadar uyudu emdi zorla biraz aralarda 10 dk uyanıksa gözler hemen gitti .Hatta görümcemin 20 li yaşlarda kızları var gözünün içine baktılar uyansada sevsek diye yok çok az açtı gözünü hemen geri uyudu.Akşamda en fazla iki saat uyanık kalmıştır.Yani gün boyu uyanıklık süresi taş çatlasın 4 5 saattir normal mi sizce bilemedim ki..

Herkesin derdi başka, bende akşam 6-9 arası biraz uyusa diye bakıyorum. Herkes iş çıkışı gelip bebek görmek istiyor ama o saatler benimkinin terör saati, gelenleri de pişman ediyor
2 aylik bebegin toplam uyuma süresi 15-16 diye geçiyor ama ben bu işin bi standardı olduğunu düşünmüyorum. Bebeğinin hareketlerinde bi değişiklik ya da anormallik yoksa bence normal. Benim lokumumda sabahları öyle oluyor mesela,yarı uyanık emip uyuyor hemen, öğlen 3e kadar öyle genelde.

Gözyaşı damla şeklinde değilde gözü nemleniyor kirpikleri ıslanıyor çok ağladığında işte ozaman içim parçalanıyor

Benim oğlumun bir kere öyle oldu, sünnetten çıkınca. Bi getirdiler gözleri dolu dolu, kucağıma aldım ve iki eliyle yakamı tuttu sıkı sıkı, yüreğim söküldü sandım.

Benimkide tam tersi herkes bebek sevmek istiyor genelde gündüz geliyorlar bizimki uyuyorda uyuyor gözünü açmıyor.

Benim oğlumun bir kere öyle oldu, sünnetten çıkınca. Bi getirdiler gözleri dolu dolu, kucağıma aldım ve iki eliyle yakamı tuttu sıkı sıkı, yüreğim söküldü sandım.
Offf kimbilir içerde annesini göremeyince neler hissetti kuzum bnm kıyamam minicik yüreğine

Arkadaşlar önceden bebeğimin her açmasına kakası olurdu ama 15 gündür falan kaka benim yardımımla yapılıyor zeytinyağı sürüp karına popoya bacaklarını ittirerek.Bu gün 3.gün kaka yapmadı huzursuzluğuda yok öyle diyorum bekleyim kendi yapsın müdahale etmeyim sizce ne yapayım.

Benimkinde öyle artık 1 haftadır felan kaka 3 4 günde bir yapıyor başta bende birkaç kere zeytinyağı koydum namazına öyle çıktı ama daha müdahale etmek istemiyorum. Dün 3.gündü sabah kendisi bayağı bir yaptı 2 bez batırdı resmen.

Kkzlar ben memeyi tutsun diye çok uğraştım tuttu da ama az gelince bırakıyor. Başta lıkır lıkır çekiyor yağlı süt için kendi çaba sarf etmiyor ağır geliyor ya bırakıyor biberonla alıştı mamayo öyle yedi diye. Şimdi göğsüm dolunca ilk lıkır lıkır içiyor sonra yavaşlayımca bırakıyor deli gibi ağlıyor kalkıp mama yapıyorum hemen 60 yada 90 cc yiyor öyle susuyor ancak

Bende bekleyim öyleyse

Aslında ağlayınca susturup sakinleştirsen sonra tekrar versen memeyi aslında mecbur kalınca öyle bir emmek zorunda kalır ki ama anne yüreği dayanmıyor malesef

Aslında ağlayınca susturup sakinleştirsen sonra tekrar versen memeyi aslında mecbur kalınca öyle bir emmek zorunda kalır ki ama anne yüreği dayanmıyor malesef
Ya çok deniyorum susturup tekrar tekrar ama artık öğrenmiş gibi kucağıma emzirme pozisyonuna alır almaz bağırıyor çok fena valla çok uğraşıyorum ama bazen başta lıkır lıkır gelen sütü emiyor biraz yavaşlayımca bağırıp ağlıyor mama istiyor

O başta gelen sütü içtikten sonra bile bi bir, saat falan tok olması gerekir bence o sulu süt bile en az 30 cc falandır bide hzlı geldiği için tok hissettirir ardından 90 cc mama içiyosa o ilk sütüde içmemiş o zaman çünkü 2 aylık bebek 75 cc-90cc falan içer bnm bildiğim. Emdikten sonra 90 cc çok geldi bana bilemedim.

Arkadaşlar bebeklerinizin fotolarını sosyal medyada paylaşma konusunda ne düşünüyorsunuz ben sanki koysam nazar değecek bir şey olacak gibi geliyor

Kızlar bir de benim gece ve öğlen e kadar felan sütüm iyi kızım emiyor bir kere felan mama yiyor sadece ama akşama doğru azalıyor iyice doymuyor 3 4 kere mama veriyorum. Az önce emmedi kaç saattir diye dedim sağayım bari gittin şok oldum iki göğüstemin 15 cc ancak çıktı. Sanırım gerçekten sütüm az benim kabul etmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…