Ya çok deniyorum susturup tekrar tekrar ama artık öğrenmiş gibi kucağıma emzirme pozisyonuna alır almaz bağırıyor çok fena valla çok uğraşıyorum ama bazen başta lıkır lıkır gelen sütü emiyor biraz yavaşlayımca bağırıp ağlıyor mama istiyor
Bunu benim oğlum akşam 6-9 arası yapıyor. O saatte biberon vermiştim bir kere, sadece bir kere. O günden beri kaldı o alışkanlığı. Zaten o saatler arası bi tuhaf davranıyor. Her gece sütümü sağıyorum 90cc kadar, akşam delirince onu veriyorum. Vazgeçmiyor o keyfinden. Ben çözüm bulamadım
Arkadaşlar önceden bebeğimin her açmasına kakası olurdu ama 15 gündür falan kaka benim yardımımla yapılıyor zeytinyağı sürüp karına popoya bacaklarını ittirerek.Bu gün 3.gün kaka yapmadı huzursuzluğuda yok öyle diyorum bekleyim kendi yapsın müdahale etmeyim sizce ne yapayım.
Kkzlar ben memeyi tutsun diye çok uğraştım tuttu da ama az gelince bırakıyor. Başta lıkır lıkır çekiyor yağlı süt için kendi çaba sarf etmiyor ağır geliyor ya bırakıyor biberonla alıştı mamayo öyle yedi diye. Şimdi göğsüm dolunca ilk lıkır lıkır içiyor sonra yavaşlayımca bırakıyor deli gibi ağlıyor kalkıp mama yapıyorum hemen 60 yada 90 cc yiyor öyle susuyor ancak
Ön sütü aldıktan sonra göğsünüze sıcak kompres yapsanız. Kanallar açılır süt akışı hızlanır. Mamadan önce bi de öyle deneseniz olur mu? Eczaneden thermojel alıp mikrodalgada ya da sıcak suyun içine atarak ısıtıp göğüse koyabilirsniz. Sütler pıt pıt göğsünüzden damlar bile.
Akşamları benim oğlum da doymak bilmiyordu. Birkaç kez mama da verdim. Ama mama verince gece çok uzun uyuyor. Emmeye uyanmayınca da sütüm azalıyor. Kısır döngü yani. Baktım olmuyor. Uzuun uzun emziriyorum şimdi. Bazen bir buçuk saati geçiyor. Uyuyor bi beş/on dk. Uyanıp yine emiyor. Memeler arası döndüre döndüre emziriyorum. Böyle böyle sütüm arttı.
Kizlar bor kaç gündür misafirler gelip gidiyor herkes tatili beklemiş çok yoruldum bu Arada oğlumda tek meme reddi başladı sağ memeyi emmiyor ters emzirme yapıyorum öyle emiyor sol memeyi rahat emiyor aşıdan sonra özellikle böyle oldu acaba omzu mu ağrıdı ilk çocukta da böyle olmuştu ne zaman düzelir ki 2 gündür böyle
Kızlar solomom baby kanguru aldım. Yenidogan aparatı var ama korkuyorum kullanmaya. Kullanan var mı aranızda? zarar verir mi acaba, 40 günlük oldu bugün.
Kizlar bor kaç gündür misafirler gelip gidiyor herkes tatili beklemiş çok yoruldum bu Arada oğlumda tek meme reddi başladı sağ memeyi emmiyor ters emzirme yapıyorum öyle emiyor sol memeyi rahat emiyor aşıdan sonra özellikle böyle oldu acaba omzu mu ağrıdı ilk çocukta da böyle olmuştu ne zaman düzelir ki 2 gündür böyle
Canim benim bebegim de sag memeyi emmiyor.Ben de vermiyorum ama sut var.Kesilecek diye korkuyorum.simdi yetiyor ama birkac ay sonra tek meme yetmez.Ters emzirmen ise yaradi mi?Bir de oyle deneyeyim.
Canim benim bebegim de sag memeyi emmiyor.Ben de vermiyorum ama sut var.Kesilecek diye korkuyorum.simdi yetiyor ama birkac ay sonra tek meme yetmez.Ters emzirmen ise yaradi mi?Bir de oyle deneyeyim.
Ben aldım da beceremedim kullanmayı malesef. Çocuk emanet gibi durdu içinde. Hiç rahat edemedi, ağladı. Etrafa bakmak istedi ama bakamadı. Kaldırdım duruyor öyle
Ayy bizde de durum aynı,sağ memeyi emmek istemiyor.Ters emzirme yapıyorum bende,bide hep sağ tarafına çeviriyor kafayı.Geçici bi durumdur inşallah,çünkü tek meme yetmicek
Ben aldım da beceremedim kullanmayı malesef. Çocuk emanet gibi durdu içinde. Hiç rahat edemedi, ağladı. Etrafa bakmak istedi ama bakamadı. Kaldırdım duruyor öyle
Ya benim oğlan sığmadı ona, onu da aldım ve paketiyle duruyor. Acayip ihtiyacım var aslında çünkü kucak seven bir bebek benim oğlum. Ama ben onu da beceremedim. Nasıl koyuyorsun içine, yan yatar pozisyonda mi
Kıyamam ya yavrumun omzu ağrıyor demek ki, bu aşı işinden çok korkuyorum zaten iyice korkmaya başladım. Ağlaması bir dert, ateşi ayrı bir dert, bir de bu çıktı şimdi.
Kıyamam ya yavrumun omzu ağrıyor demek ki, bu aşı işinden çok korkuyorum zaten iyice korkmaya başladım. Ağlaması bir dert, ateşi ayrı bir dert, bir de bu çıktı şimdi.