2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum egzama olmuş arkadaşlar tüm vücudunda var krem losyon yazdı aranızda var mı böyle olan ne iyi gelir internetten okudum çok kötü şeyler yazıyor canım çok sıkkın
Benim oğlumun kolunda da çıkmıştı bir resim atabilirmisin.ben atmıştım gönderilerimde vardır

Bi etkisi olmadıysa onlardan değildir belki de bi yerde de yemek lazım dün sağlıkocağında ki hemşire bana sen ne yiyorsun dedi Hiç bir şey dedim resmen patatesle aşk yaşıyorum 2 haftadr Bizede 10-15 gün yap diyeti sonra yavaş yavaş yemeye başla dedi doktor bakacaz srtk hangisine tepki veriyor hangisine vermiyor. Kurtulsaydık inşallah ya

Kızlar kızımın kafasının sağ tarafında alın bölgesinin hemen üstünde hafif şişlik var bugün farkettiim sanırım bılgınldağın ucu gibi diğer tarafında yok :/ bayadır çıngırağı sallıyor elinde onumu çarptırdı acaba bilemedim bıngıldak şişmesi olsa tam uc noktası şişer mi ki bilgisi olan var mı

Kızlar benim oğlum her emzirmeden sonra kusuyor. Tek meme emiyor yine kusuyor. Anlamadım ya niye böyle oldu

Inşallah kurtuluruz bir an önce canım. Bana da çok kısıtlama kendini süt fazla geliyorsa ondandır demişti sağlık ocagindaki . Ama yüzündeki kizariklik ve kakasindaki mukus yedirmiyor. Dün bir kez kustu yüzündekilerde hafifledi sanki biraz. Bugünde bir kez kustu devamı gelmez inşallah. Patatesle olan aşkımız çok uzamasa iyi olacak

K
Kızlar benim oğlum her emzirmeden sonra kusuyor. Tek meme emiyor yine kusuyor. Anlamadım ya niye böyle oldu
Kızım da öyleydi. Kusmadan baska yuzunde egzama ve kakasinda k faklılık varmi. Bizim ikii gündür biraz azaldı kusmamiz. Süt ürünleri yumurta kuruyemiş domates salca narenciye ve bi çok alerjik besin tüketmiyorum ondan düzeldi gibi

Başka ne kullandın linola losyon yazdı onu aldık yuzune mustela aldık ins çok ilerlemez çok zor birşey
Oyy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun.ben farmasinin bir kremi var reklam olur diye söylemek istemedim ama onu kullanıyorum.kortizon kullanmak istemedim çocuğuma çünkü kortizon başta geçiriyor gibi oluyor sonra misliyle geri dönüyor malesef

Krem isimleri yazılıyor genelde cnm çok sağol kortizonlu yu çok kötü olursa kullan dedi ins olmaz da sürekli nemlendiriyor um simdi

Merhaba kuruyemiş de mi kusturuyor? Bizimki de bugün sütü geri çıkardı. Ben de diyorum mu, çiğ fındık, çiğ badem dışı bişey yemedim, hangisi dokunabilir ki diye düşünüyordum

Sadece kusma var canım. Başka hiçbir şey yok.

Kakasinda ne var mı diye yazdin canım anlaşılmıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…