2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Alerjiye neden olan yiyeceklermis

Eklentiler

• Screenshot_20200229-172425_Gallery.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 51
Sadece kusma varsa belki gazi vardir çıkmadan üzerine emince de bazen çıkarıyorlar canım. Yada bugün farklı birşey yediysen ondan olmuştur
1 aydir falan hiç kusma yoktu. 3-4 gündür var. Gaz olabilir çünkü memeyi emerken agliyor genelde. Şu emme reddi gibi bişey de olabilir ama gündüzleri böyle. Gece bir sıkıntı yok. Takipleyeyim bakalım biraz daha.

Benimki de öyle meme reddi mi bilmiyorum bugün 3 ay içindeyiz. Anlamadım 10 gündür çok kötü oldu kızım memeye yaklaşmıyor bağırıyoe gündüz özellikle. Gece emiyoe uykulu. Bir de uykusu çok bozuldu hiç 40 dakiakyo geçmşyoe gündüz uykusu. Gece de çok uyanıyor eskiden güzel uyurdu ben uyandırır emzirirdim şimdi kaldırmıyoeum kendisisürekli kalkıyor

Çok araştırdım kızım neden böyle 10 gündür felan çok huysuz bağırarak uyanıyor uykudan çok ağlıyor. Uykusu çok az. Emmek istemiyor mama veriyorum gündüz. Gece emiyor sadece. Çok ağlıyor durduk yere. Karnı tok da olsa bakıyorum sebepsiz ağlıyor. Hayır kolik mi acaba diycem de 3.ayda kolik başlar mı başta böyle değildi kızım ya. Çok huysuz oldu. Yada gaz sancısı diyorum ama o fa önce bu kadar değildş şimdi nereden çıktı bu kadar gaz. Allahım ya kafayı yiycem düşünmekten

Allah kolaylık versin. Koliğin sonradan başlayacağını hiç sanmam. Profilinde yazışmıştık geçen mamaya devam ben de kurtulamadık

Krem isimleri yazılıyor genelde cnm çok sağol kortizonlu yu çok kötü olursa kullan dedi ins olmaz da sürekli nemlendiriyor um simdi
Bende nemlendiriyorum o kremle iyi gibi masallah dahada iyi olsun evlatlarımız.zaten gelişimi iyi olan bebeklerde olurmuş bu ekim annelerinden bir arkads yazmıştı

Aynı durumdayız canım. Senin satırlarını okurken benim yaşadıklarım bunlar dedim. Atak dedikleri şey bu mu acaba? Benim de oğlum gündüz falan nasıl emerdi hatta memede uyurdu. Şimdi tek meme emiyor gündüz ve ağlayarak emiyor. Arkasından da kusuyor. Gündüz yarim saatten fazla uyumuyor toplasan gün içinde 2 saat etmez. Gece neredeyse hiç kalkmazdı şimdi kaç kere kalkıyor sayamıyorum. Çok yoruldum şu 1 haftadır ben de. Eşim de hasta alamıyor çocuğu. Her yerim ağrıyor

Aynısı valla gece hiç uyanmazdı şimdi sürekli kalkıyor. Memeye yaklaşmıyor bile valla çok yoruldum bende aşırı ya. Bugün taö 3 ay 2 günlük. Tam 9 gündür böyle acaba ne zaman düzelir bilmiyorum her sabah bir umut ile uyanıyorum düzelir diye

Kızlar bebeginin beşiğinde yün yatak kullanan var mı annem yün yatak yaptı ama icim hiç rahat değil benim biraz gömülüyo her uyanmasında düzeltiyorum ama tekrar uyuyunca yine gömülüyo dönmeye baslayınca yüz üstü yatsa Allah korusun nefes alamaz demi doktorlar da sert olsun yatagı diyo zaten

Bize de babannesi yün yorgan yapmıştı beşiğin yatağı alçak geldi diye yün yorganı ikiye katlayıp serdim üzerine de bi battaniye serdim ona yatırıyorum yaklaşık iki aydır hafif gömülüyor ama çok rahat yatıyor onda dönsede boğulma durumu olcağını pek sanmıyorum sizinki belki çok yumuşaktır bilemiyorum ama bizimki öyle çok yumuşak değil

Çok yumuşak değil de ama işte gömülüyo her yatmasında icim rahat etmiyo o yüzden yoksa çok rahat aslında ama ne biliyim çok sert yatakta da nasıl rahat edecek bilmiyorum değiştirsem sadece battaniye sersem diyorum rahat edemez mi acaba

Ben hala reflu yatağında yatırıyorum. Var yün yatak ama cesaret edemiyorum açıkçası.

Canım kullsnma onu gomuluyorlar bebek kilo aldıkça daha da gömülecek sert sünger yatak en iyisi

Biz 32 dansite sünger kestirdim çok da sert öyle olması gerekiyor zaten oğlum da hala onda yatıyor

Reflu yatagını ne zaman bırakacaksınz canm

Kendini kurtarabileceginden emin olana kadar kullanacağım ben açıkçası. Çok kötü olaylar var gece uyurken gerçekleşen ve ben baya korkuyorum. Eğer yün yatakta ısrarıysan en azından reflu yastığı kullan canım. Yün çok rahat ve sağlıklı deniyor ama bence tehlikeli. Ben yaşına girince yün kullanırım, o da reflu yastigiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…