2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim her ay mutlaka sütüm bikere ciddi anlamda azalıyor sanırım regl oluyorum ama tamda olamıyorum karnım kasıklarım çok ağrıyo birde göğüs uçlarım çok fena oluyo emzirirken çok canım acıyo kıpkırmızı oluyolar. Geçen ayda aynı şeyleri yaşamıştım ama çok az kan gelmişti tam regl gibi değil. Normalde sütüm çoktur ve fışkırır ama dünden beri bebeğimi doyuramadığımı düşünüyorum zaten oda çok istekli emmiyo

Inşallah meme reddi gibi birşey değildir canım. Bu ay bütün bebislerde sıkıntı var galiba bizimki de ayakta emiyor özellikle sağ göğsümü oturunca nasıl anlıyorsa başlıyor ağlamaya uyuyana kadar öyle kucakta sallana sallana emiyor cadı.

Bende annemin getirdiği yün yatağı kullanmaya başlamadım henüz. Beşiğin içinde duruyor öylece besigide doğru düzgün kullanmadık zaten. Doğduğundan beri reflu yatağında yatıyor besige alırsak yine reflu yatağıyla koyuyoruz

Kızlar valla artık kafayı yiycem kızım 10 gündür bambaşka ya of uykusu yok gündüz 10 dakika en çok yarım saat uyuyor deli olcam ya bu kız nşye böyle oldu allahım. Benim gibş olan var mı kızlar napcaz gündüz hiçbir iş yapılmıyor uyumuyor ve uyuduğunda 10 dakika sonra kalkıyor sanki saatlerdir yatmış

Bizde öyleyiz malesef yemeğimi zor yiyorum. Zar zor emiyor emerken gözler kapalı yerine yatınca sanki 10 dk değil de bir saat uyumuş gibi bakıyor

Benimki de aynı canım bıraktığım an uyanıyo gündüz uykularını toplasam yarım saat etmezçok yoruldum büyük kızımla da hiç ilgilenemiyorum çocuk kaç gündür doğru düzgün yemek bile yemedi

Eki Görüntüle 2598809

Kızlar Uzayın karnında böyle beyaz lekeler oluştu. Endişelenmeli miyim?
Benim öbür oğlum doğduğunda vardı böyle lekeler lekede değil aslında seninki gibi aynı yerde karnında birde arka baldırında. Hala var o beyazlık büyümüyor normal doğum lekesi yani doktorda önemsiz dediydi geçmiyor ama .

Ay inşallah doğum lekesidir canim çok endişe ettim vitiligo olursa diye

Ay inşallah doğum lekesidir canim çok endişe ettim vitiligo olursa diye
Bende araştırdıydım senin gibi korktuydum vitiligomu diye ama değilmiş oğlum uyumasaydı çeker atardım benim oğlan biraz esmer ya daha belirgin beyazlığı

Kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz sadece anne sütü alıyor kızım hiç vermedim bu zamana kadar çişli bez sayısında çok iyi Ama çevremdeki tecrübeli arkadaşlarım su ver diyorlar emse de su verilir huzursuz olur içi kurur vs diyorlar da bazen çok huzursuz oluyor gerçekten aklıma geliyor acaba diyorum hep versem mi bir cay kaşığı diye sonra vazgeçiyorum eşimde diyo verelim azcık diyo ne olcak

Hayır vermiyorum canım ve vermemde 6 aydan önce. Anne sütünün %90 i su zaten nasıl içi kurusun çocuğun. Her yerde bas bas bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye. Nasıl verebilmişler büyük cesaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…