Kızlar benim her ay mutlaka sütüm bikere ciddi anlamda azalıyor sanırım regl oluyorum ama tamda olamıyorum karnım kasıklarım çok ağrıyo birde göğüs uçlarım çok fena oluyo emzirirken çok canım acıyo kıpkırmızı oluyolar. Geçen ayda aynı şeyleri yaşamıştım ama çok az kan gelmişti tam regl gibi değil. Normalde sütüm çoktur ve fışkırır ama dünden beri bebeğimi doyuramadığımı düşünüyorum zaten oda çok istekli emmiyo
Merhabalar bende 4 kasim annesiyim ilk kizimda yumurta alerjisi vardi ve yuzundr bundan daha kotu egzamasi vardi ben korizonsuz corasatin pembe kremini kullanarak gecirdim kortizonlular geciriyor ama tekrar cikiyordu bunla cikmadi arastirin doktorunuza sorun derim
Çok yumuşak değil de ama işte gömülüyo her yatmasında icim rahat etmiyo o yüzden yoksa çok rahat aslında ama ne biliyim çok sert yatakta da nasıl rahat edecek bilmiyorum değiştirsem sadece battaniye sersem diyorum rahat edemez mi acaba
1 aydir falan hiç kusma yoktu. 3-4 gündür var. Gaz olabilir çünkü memeyi emerken agliyor genelde. Şu emme reddi gibi bişey de olabilir ama gündüzleri böyle. Gece bir sıkıntı yok. Takipleyeyim bakalım biraz daha.
Inşallah meme reddi gibi birşey değildir canım. Bu ay bütün bebislerde sıkıntı var galiba bizimki de ayakta emiyor özellikle sağ göğsümü oturunca nasıl anlıyorsa başlıyor ağlamaya uyuyana kadar öyle kucakta sallana sallana emiyor cadı.
Bende annemin getirdiği yün yatağı kullanmaya başlamadım henüz. Beşiğin içinde duruyor öylece besigide doğru düzgün kullanmadık zaten. Doğduğundan beri reflu yatağında yatıyor besige alırsak yine reflu yatağıyla koyuyoruz
Boyle gergin bir sekilde altta sert bir yatagin uzerine kouarsan homulmez ben yatagi sert diye yumusak ortu koydum uzerine homuldu ikisini lastikli carsafla sarinca oohh degme.keyfine bebisimin yundeil bzimki tabi alerjen oldugundan yun kullanmadim
Kızlar valla artık kafayı yiycem kızım 10 gündür bambaşka ya of uykusu yok gündüz 10 dakika en çok yarım saat uyuyor deli olcam ya bu kız nşye böyle oldu allahım. Benim gibş olan var mı kızlar napcaz gündüz hiçbir iş yapılmıyor uyumuyor ve uyuduğunda 10 dakika sonra kalkıyor sanki saatlerdir yatmış
Kızlar valla artık kafayı yiycem kızım 10 gündür bambaşka ya of uykusu yok gündüz 10 dakika en çok yarım saat uyuyor deli olcam ya bu kız nşye böyle oldu allahım. Benim gibş olan var mı kızlar napcaz gündüz hiçbir iş yapılmıyor uyumuyor ve uyuduğunda 10 dakika sonra kalkıyor sanki saatlerdir yatmış
Benimki de aynı canım bıraktığım an uyanıyo gündüz uykularını toplasam yarım saat etmezçok yoruldum büyük kızımla da hiç ilgilenemiyorum çocuk kaç gündür doğru düzgün yemek bile yemedi
Benim öbür oğlum doğduğunda vardı böyle lekeler lekede değil aslında seninki gibi aynı yerde karnında birde arka baldırında. Hala var o beyazlık büyümüyor normal doğum lekesi yani doktorda önemsiz dediydi geçmiyor ama .
Benim öbür oğlum doğduğunda vardı böyle lekeler lekede değil aslında seninki gibi aynı yerde karnında birde arka baldırında. Hala var o beyazlık büyümüyor normal doğum lekesi yani doktorda önemsiz dediydi geçmiyor ama .
Bende araştırdıydım senin gibi korktuydum vitiligomu diye ama değilmiş oğlum uyumasaydı çeker atardım benim oğlan biraz esmer ya daha belirgin beyazlığı
Kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz sadece anne sütü alıyor kızım hiç vermedim bu zamana kadar çişli bez sayısında çok iyi Ama çevremdeki tecrübeli arkadaşlarım su ver diyorlar emse de su verilir huzursuz olur içi kurur vs diyorlar da bazen çok huzursuz oluyor gerçekten aklıma geliyor acaba diyorum hep versem mi bir cay kaşığı diye sonra vazgeçiyorum eşimde diyo verelim azcık diyo ne olcak
Kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz sadece anne sütü alıyor kızım hiç vermedim bu zamana kadar çişli bez sayısında çok iyi Ama çevremdeki tecrübeli arkadaşlarım su ver diyorlar emse de su verilir huzursuz olur içi kurur vs diyorlar da bazen çok huzursuz oluyor gerçekten aklıma geliyor acaba diyorum hep versem mi bir cay kaşığı diye sonra vazgeçiyorum eşimde diyo verelim azcık diyo ne olcak
Hayır vermiyorum canım ve vermemde 6 aydan önce. Anne sütünün %90 i su zaten nasıl içi kurusun çocuğun. Her yerde bas bas bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye. Nasıl verebilmişler büyük cesaret.