2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mama almıyorsa gerek yok

Umarım değildir
Şimdi gorsellerden baktım da,vitiligo değil sanırım..O daha belirgin beyaz lekeler şeklinde oluyor.Uzay'ın daha belli belirsiz..Geçici birşeydir inşallah,Birkaç gün takip et bakalım nolucak..Yeni mi farkettin?

Şimdi gorsellerden baktım da,vitiligo değil sanırım..O daha belirgin beyaz lekeler şeklinde oluyor.Uzay'ın daha belli belirsiz..Geçici birşeydir inşallah,Birkaç gün takip et bakalım nolucak..Yeni mi farkettin?

Evet ya bugün farkettik, yoktu sanki. Birde iyice belli olsun diye fotoğrafla oynadım ben. Bu kadar belli değil aslında. Inşallah değildir ya çok kötü bir şeymiş vitiligo

Boyle gergin bir sekilde altta sert bir yatagin uzerine kouarsan homulmez ben yatagi sert diye yumusak ortu koydum uzerine homuldu ikisini lastikli carsafla sarinca oohh degme.keyfine bebisimin yundeil bzimki tabi alerjen oldugundan yun kullanmadim
Tamam canım bende gerdiriyim bi öyle deneyim

Evet ya bugün farkettik, yoktu sanki. Birde iyice belli olsun diye fotoğrafla oynadım ben. Bu kadar belli değil aslında. Inşallah değildir ya çok kötü bir şeymiş vitiligo
Sadece görünümü etkileyen bir hastalık başka hiçbir kötü etkisi yok ama inşallah değildir tabi bu kadar küçük bir bebekte olacağını sanmıyorum ailede var mı bu hastalığı olan genelde genetik oluyor

32 dansite sünger kestirdim çok da sert öyle olması gerekiyor zaten oğlum da hala onda yatıyor
Aynen bendeartık kullanmıycam ya en iyisi içim rahat etsin
Yün alerjik bir ürün sağlıklı da değil sünger yataklar en iyisiymis artık eski alışkanlıklar değişiyor ben çok araştırmıştım bu konuyu internette baya bilgi var süngeri öneriyorlar

Cnm herkes o kremi önerdi ama piyasada bulamadım sen nerden buldun pembesi yok

Yok cnm anne sütü sudan olusuyir ek gıda ile basla anne sütünü insanlar çok kucumsuyor rabbim öyle güzel yaratmış ki içinde herşey var

Yün alerjik bir ürün sağlıklı da değil sünger yataklar en iyisiymis artık eski alışkanlıklar değişiyor ben çok araştırmıştım bu konuyu internette baya bilgi var süngeri öneriyorlar
Bende yünün çok sağlıklı oldugunu düşünüyorum bakterileri öldürüyormuş teri emiyormuş diye biliyorum eskilerin herşeyi sağşıklıymış valla şimdi sürekli bişey cıkıyo kimsenin saglıgın yok herşey oyunck oldu tek sıkıntım gömülmesi şimdilik dönmüyor ama dönmeye baslayınca sıkıntı olur değiştiririm diye düşünüyorm

Bende yünü araştırdıydım daha önceden içinde akarlar oluyormuş çokta sağlıklı değilmiş.Ben reflü yatağı var ona koyuyorum Büyük park yatakta bebek için pamuklu yorgan vardı onu serdim alta .Zaten üstüne ev sıcak olduğu için pamuklu battaniyeler var onları örtüyorum. Yorgan örtmüyorum.

Benimki uyuyacagini zaman hep huzursuz ya ağlıyo hep öyle uyuyo bazen memede bazen ayagımda uyutuyorum ama kesin ağlayarak uyuyo her seferinde nasıl düzelecek bilmiyorum
Benimki de öyle çok zorlanmaya başladım uyuturken dördüncü ay zor olur diyorlar hayırlısı ile bir atlataydık

Aynen canm bende şaşırıyorum öyle dediklerinde kuzenim bile azcık su ver çabuk konuşur dedi ne alakaysa :/valal hiçbirini dinlemedim ben bazen sütümü sağdığımda da görüyorum yani su ile yağlı süt ayrışıyor

Eki Görüntüle 2598809

Kızlar Uzayın karnında böyle beyaz lekeler oluştu. Endişelenmeli miyim?
Canm benim sol kolumda buna benzer bir leke var Annem doğduğunda da vardı dedi gitgide küçüldü o büyüdükçe hafif ten rengime döndü vitiligo değildir bencede doğum lekesi olabilir içini ferah tut

Yüzüne falan sıçrar diye korktum canim ya. Yok ailede hic, hatta ne oldugunu bile bugun internetten ogrendim. Yarin banyo ysptirip bi daha bakicam.

Canm benim sol kolumda buna benzer bir leke var Annem doğduğunda da vardı dedi gitgide küçüldü o büyüdükçe hafif ten rengime döndü vitiligo değildir bencede doğum lekesi olabilir içini ferah tut

Ay inşallah seninkindendir canım ya , doğum lekesi olsun yeterki.baska bir yerinde yok iyice baktım. Bi tek karnında.

Benim ablanda da çıkmıştı parmaklarının boğumlarında 20 yaşındaydı o zamanlar çok ağlamıştı sonra derinlemesine araştırıp ne yapması gerekiyor nasıl beslenmeli herşeyi araştırmıştı sonuç; 12 senedir öylece durdu hiç ilerlemedi dr bile şaşırdı kaldı inşallah sizinki değildir doğum lekesidir ama olursada önlem alınabiliyor

Kızlar ya bebeğim nasıl bu kadar değişti anlamadım birşey mi oldu çocuğa ya 10 gündür ne yatıyor ne emiyor bir gün içinde herşey değilti deli olcam. Gündiz uykusu çok az. Gece uyuyordu normalde saat kurup kaldırırdım şimdi gece uykusu da bitti her aaat neredeyse uyanıyor ya kafayı yiycem bir çocuk nasıl bu kadar değişir. Ağlama krizlerine giriyor gün içibde kaç kere ağlamaktan kuruyor kendinş yaya gibi itiyor geri kucağımdayken. Daha gücüm de yetmiyor tutmaya

Canım Allah kolaylık versin ne zor bir durum biliyorum. Benimki de 2 gün öyle huysuz 1 gün normal.Sonra yine huysuz sonra yine normal. Bir günü diğer gününü tutmuyor. Valla bebişleri anlamak zor. Dünyaya adapte olmaya çalıştıklarından sanırım böyle oluyor. Ya Sabır çekiyorum ben öyle durumlarda. Bol bol dua okuyorum. Geçecek inşallah canım. Sen de kendini öyle motive etmeye çalış yoksa insan psikolojik olarak daha da kötü hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…