Ben büyük kizimda kullanmistim suan 5 yasinda kucuk kiziminda sut urunlerine alerjisi var ama henuz egzama tarzi bi sorunu olmadi cok şükür ama kremin piyasada olmamasina cok sasirdim farkli renkleri farkli cocuk deri hastaliklarina kullaniliyordu ve kortizonsuz ama cok etkiliydi bizi tek iyilestirende oydu eczaneden almistik
Bende yünün çok sağlıklı oldugunu düşünüyorum bakterileri öldürüyormuş teri emiyormuş diye biliyorum eskilerin herşeyi sağşıklıymış valla şimdi sürekli bişey cıkıyo kimsenin saglıgın yok herşey oyunck oldu tek sıkıntım gömülmesi şimdilik dönmüyor ama dönmeye baslayınca sıkıntı olur değiştiririm diye düşünüyorm
Doğru söylüyorsun ama gömülme olayı çok fazla kulaklar bile yukarı kalkıyor ama alerji oranı da yüksek cnm yün kumaş teri emiyor da yünün kendisi bilmiyorum
Bu bir ay boyunca mi zor olacakmış
Uykuya geçişler çok zor ayakta sallanarak emecek ve nasıl nerden anlıyorsa oturunca basıyor çığlığı artık bileklerim kollarım dayanmıyor bir an önce hepimizinki normale döner inşallah
Cok teşekkürler benimde oğlumda var bende farklı birşey kullanıyordum dr kortizonlu losyon yazdı kullanmadım.peki sizinki tamamen geçtimi ve tekrarladimi hic
Kızım son günlerde dudak emmeyi öğrendi beni emerken bırakıp dudaklarını emiyor şapur supur. Memeyi veriyorum tutmuyor acaba bu dudak emmesi tokluk hissi verir mi ondan mi azaldı acaba emmeleri
Cok teşekkürler benimde oğlumda var bende farklı birşey kullanıyordum dr kortizonlu losyon yazdı kullanmadım.peki sizinki tamamen geçtimi ve tekrarladimi hic
Bu bir ay boyunca mi zor olacakmış
Uykuya geçişler çok zor ayakta sallanarak emecek ve nasıl nerden anlıyorsa oturunca basıyor çığlığı artık bileklerim kollarım dayanmıyor bir an önce hepimizinki normale döner inşallah
Benimkide öyle. Annemin totosu yer görmeyecek diye yemin etmiş sanki.
1 ay sonra düzelmeyecek canım bu arada. Diş çıkaracaklar çünkü, 7. aya kadar rahat yüzü yok.
Kızlar doktora götürdüm Uzayı karnındaki leke için. Büyük beyaz ben dedi. Vitiligo değilmiş neyseki. Çok rahatladım. Cildi çok kuru diye nemlendirici verdi birde
Canım Allah kolaylık versin ne zor bir durum biliyorum. Benimki de 2 gün öyle huysuz 1 gün normal.Sonra yine huysuz sonra yine normal. Bir günü diğer gününü tutmuyor. Valla bebişleri anlamak zor. Dünyaya adapte olmaya çalıştıklarından sanırım böyle oluyor. Ya Sabır çekiyorum ben öyle durumlarda. Bol bol dua okuyorum. Geçecek inşallah canım. Sen de kendini öyle motive etmeye çalış yoksa insan psikolojik olarak daha da kötü hissediyor.
Günaydın kızlar,
Bugün rota virüsü aşısını olduk. Şuan iyi görünüyor. Hemşire, eğer ateşi 38,5 derece olursa bir çay kaşığı Calpol verirsiniz dedi.
Ayrıca 32 günde 1 kilo almış
Şuan 101 günlük 6,650 kg 62 cm
Bu aralar meme reddinden dolayı az kilo almış olabileceğinden korkmuştum. Öyle çıkmadı şükür ki
Kızlar doktora götürdüm Uzayı karnındaki leke için. Büyük beyaz ben dedi. Vitiligo değilmiş neyseki. Çok rahatladım. Cildi çok kuru diye nemlendirici verdi birde
Cok iyi cok sevindim sizin adiniza InsaALLAH bizimde geçer ve tekrarlamaz hiç doktoruma soracağım ama bir bakalım çevre eczanelerde bulabilecekmiyiz çünkü internet sitelerinin hiçbirinde yok stoklar tükenmiş
1 ay sonra düzelmeyecek canım bu arada. Diş çıkaracaklar çünkü, 7. aya kadar rahat yüzü yok.
Günaydın kızlar,
Bugün rota virüsü aşısını olduk. Şuan iyi görünüyor. Hemşire, eğer ateşi 38,5 derece olursa bir çay kaşığı Calpol verirsiniz dedi.
Ayrıca 32 günde 1 kilo almış
Şuan 101 günlük 6,650 kg 62 cm
Bu aralar meme reddinden dolayı az kilo almış olabileceğinden korkmuştum. Öyle çıkmadı şükür ki
Geçmiş olsun canım, bizim rotadan sonra ateş olmadı ama üçüncü gün ishal oldu 1 defalık, karnida çok ağrıdı o gün ağladı baya. Maşallah kilo boy çok iyi
Diş uzun sürmez cnm dönem dönem olur ama sürekli birşeyler oluyor alışıyorsun zamanla yaz geliyor zaten dışarda gezdikçe aciliriz valla iki çocuk daha zor ilk çocuğu olanlar bu günlerin tadını çıkartın ek gıda da zorlanmistim ben emzirmek daha kolay