2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim benimki 4 ay 17 gunluk hala gazli malesef hala memeyle kavga ediyor sanci gelince ittiriyor beni sanci gidince emiyor gelince yine ayni. Ben 6 aylik olana kadar gececegini düşünmüyorum artik

Malesef o korku bende de oluştu. Şu an doğuda çok küçük bir ildeyiz iş gereği, eğer bulaşırsa oğluma bakacak kimse yok, buranın hastanesi yetersiz, ne yaparız bir başımıza bilmiyorum. Çok korkuyorum. Oğlum ve ben evdeyiz ama eşim işe gidip geliyor. Halkın %70ine bulaşacak deniyor çok korkunç. 65 yaş sınırını takan yok resmen, herkes sokakta. Solunum yetmezliği falan deniyor, onu öyle düşündükçe bile delirecek gibi oluyorum. Ekmegi evde kendim yapmaya başladım. Dışardan gelen her şeyi 24 saat bekletip öyle dokunuyorum. Eşim eve gelir gelmez duşa giriyor. Umarım koruyabiliriz yavrularımızı.

Kızlar demir için ne kullanmaya başladınız? Bestiron alacaktım da 4-10 yaş yazıyor prospektüsünde

Kızlar demir için ne kullanmaya başladınız? Bestiron alacaktım da 4-10 yaş yazıyor prospektüsünde
Ben de doktoruma mesaj attim şehir dışında olduğumuz için. O da Bestiron alalim başlayalım demiş. Kilo başına 1 damla olacak şekilde verelim demiş. Bestiron kullanan var mı kızlar?

Bizde koltuk altında pek olmuyor banyo sonrasi pişik kremi sürüyorum kollar hep dışarda uyuyor ondan olmuyordur diye düşünüyorum ama boynu çok kızarıyor pişik oluyor bende sürekli pişik kremi sürüyorum bazen birşey olmuyor bazende aşırı kızarıyor dikkat ettimde genelde kusma artınca yada vücudunun başka yerinde kırmızı bir kaç nokta çıkınca boynunda ki pisikte artıyor. Bide surekli pişik kremi sürdüğümden çok çabuk kirleniyor boynu kıyafetinin pamuğu saci falan yapışıyor hemen oraya sürekli silmem gerekiyor. Tamam canım denerim o kremi :)

Sıcak tutuyor mu cnm kaç derece eviniz çok kalın mi tulum
Evimizin ısısını genelde 23 dereceye ayarlıyoruz tulumlar çok kalın değil ama mikrofiber sıcak tutuyor üzerine penye battaniye bile yeter. İstersen tulumların fotosunu atayım cnm

Benimkide kollarini hep disari cikarir ama acaba ben cok mu giydiriyorum anlamadimki. Ay ayni valla surekli boynunu siliyorum hemen kirleniyor tüy topluyor kremin üstüne yapisiyor çünkü e zaten surekli kustugu icin orayada gidiyor haliyle yaz olsa hergun yikarim ev soguk olmasada korkuyorum 2 gunde bir yikiyorum. Canım sen kan damlasi kullanıyor musun bebise ? Doktora gitmeyi bekliyorum kullanmak icin ama bu gidisle gidemicem galiba. Sizin doktorun onerdigi bi damla var mi hani bizimkiler alerjik ya farkli bisey onerirler belki diye erteliyorum bende

Bizde de durum aynen öyle iş gereği ailelerde uzaktayız ucra bir ilçedeyiz hastane zaten yok ilçede sadece sağlık ocağı var biz oğlumla evdeyiz ama eşim işe gidiyor gelir gelmez kıyafetlerini makinaya atıyorum duş alıyor dışardan alınan şeyleri önce sirkeli suyla sonra sabunla yıkıyorum psikolojim bozuldu iyice rabbim sonumuzu hayreylesin

Aynen canım bizde sık yıkamaya çalışıyoruz. Bende ince mi giydiriyorum diye düşünüyorum yarim kol zıbın üzerine kollu zıbın patikli alt birde çorap giydiriyorum ev 23 24.5 arası oluyor genelde. Geçen ay tahlilde az çıkmıştı ama başlatmadı doktor bu ayda gidemedik. Devit kullanıyorduk sanki kusuyor onu verince de kusuyorsa keselim dedi yenisini önermedi d vitamini önermeyince kan damlasını da sormadım şuan netten araştırıyorum alerjik bebeklere kullanılan hangisiymiş çoğunluğun kullandığı memnun oldugu bir damla bulursam paylaşırım canim

Ben baya kalin giydiriyorum galiba ya. Uzun kollu zibin ustune uzun kol body. Patikli alt ustune patiksiz alt ve corap. Yani ustude altida 2 kat giydiriyorum evimiz sogukta degil aslinda ben tsortle duruyorum ama ne bileyim hep derler ya sen giydiysen bi kat fazlasini giydir bebege diye ben ona uyuyorum arastirdim da genelde bestiron ve ocean oneriliyor

Canım terlemiyorsa kalın değildir bende bazen öyle giydiriyim diyorum terliyor disari çıkarken bi kat artırıyordum şimdi zaten genel olarak evdeyiz :)
Bende genel olarak bunları gördüm ama insan yan etki yapacak diye vermeye korkuyor tam olarak neye alerjik anlasak herşey daha kolay olacak bizim içinde çocuklar içinde

Ocean da visne aromasi varmis simdi ogrendim alerjen bi meyve sonucta dokunabilir onu eledim o yuzden seninde aklinda olsun canim

Ocean da visne aromasi varmis simdi ogrendim alerjen bi meyve sonucta dokunabilir onu eledim o yuzden seninde aklinda olsun canim
Tamam canım sağol :) doktordan yana yüzümüz gülmedi bundan sonra doktorun verdiğini de önce araştırıp sonra almayı düşünüyorum ki ağzından zaten kerpetenle laf alıyoruz:)

Tamam canım sağol :) doktordan yana yüzümüz gülmedi bundan sonra doktorun verdiğini de önce araştırıp sonra almayı düşünüyorum ki ağzından zaten kerpetenle laf alıyoruz:)
Ay deli oluyorum oyle doktorlara

Evimizin ısısını genelde 23 dereceye ayarlıyoruz tulumlar çok kalın değil ama mikrofiber sıcak tutuyor üzerine penye battaniye bile yeter. İstersen tulumların fotosunu atayım cnm
Ben de bakmıştım ince gelmişti gece bizim ev 17 falan oluyor yeterli gelmez sanırım havalar ısındı gerçi atarsan sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20200324_235515_trendyol.com.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200324_235509_trendyol.com.webp
    17 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…