2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de bakmıştım ince gelmişti gece bizim ev 17 falan oluyor yeterli gelmez sanırım havalar ısındı gerçi atarsan sevinirim
Evet artık almana gerek olmayabilir cnm havalar ısınıyor birde alırsan eğer carters ın kalıpları çok dar ben 2 aylıkken 6 ay almıştım bedeni. Aklında bulunsun şuan 9 ay olur alırsan 9 ay al.

Kizlar telefona bebek telsizi programı indirdim kullanmadığım telefon vardı evde çok işe yarıyor bilginize

Bende çift kat giydiriyorum doğduğundan beri havaların ısınmasıyla tek kat giydircem evimiz 22 derece sıcak ama güvenemiyorum yine dediğin gibi bir kat fazla olması ideal bence

Kızlar bebişleri uyuturken uyku arkadaşı kullanan var mı?

Kızlar ya kızım akşam 7 8 gibi uyuyor tamam çok güzel sabah da 6 7 gibi kalkıyor bu da normal ama gece 1 den sonra her aaat uyanıyor uykusu birkere bölündü mğ artık her saat kalkıyor ve sabah 6 buçuk 7 de uyanıyor ya gece okadat zorluyor ki beni tam dalıyprum kalkıyor kendisi de yoruluyor ağlıyor yatırana kadar yarım saat geçiyor dalıyor tam bidaha yarım saat 1 saat sonra kalkıyor. Hamakta sallayarak yatırıyorum

Canım Uzayda öyle uyuyor, ben de hamak kullanıyorum bazen. Yanında ben yatınca en az 2 saat uyuyor ama tek yatarsa 1 saat en fazla. Hele gündüz uykuları kuşa döndü iyice. Yarim saat uyuyor ben yanında değilsem. Dönemsel sanırım. Yanımda yatırıyorum bari o uykusunu alsın diye, ben uyumuyorum dogru düzgün, bir şey olur ezerim falan diye korkuyorum.

Mete'nin uykuya geçiş saati gece 1 yani hâlâ uyumadı anlayacağınız..Nasıl daha erkene cekicem ben bu uyku saatini.21:00da uyuyor yarım saat sonra uyanıyor,sonra gece 1e kadar uyumuyor.Yatmak da istemiyor hep kucakta olacak,etrafa bakacak..Gece de çok sık uyanmaya başladı.Her seferinde meme istiyor.Pışpışlayarak uyusun diyorum,mümkün değil,ille meme.Uykularım yalan oldu valla.

Canım battaniyede sallamayı denedin mi hiç? Bizimki elimde battaniye görünce önce sırıtıyor sonra esniyor hemen. Aynı durumdaydım bende, bu şekilde çözdüm. Alıştı artık en geç 9da uyuyor. Korkuyordum alışkanlık olur başka türlü uyumaz diye ama öyle de olmadı. Çok sıkışınca kullanıyorum sadece. Bir de kakasi varsa uyumuyor. Mete gece mi kaka yapıyor?

Bu ara bazı geceler benimki de öyle yapıyor. Dönemsel bişey sanırım.

4. Ay uyku gerilemesi dedikleri şey bu galiba. Bir haftadır bizim de uyku düzenimiz tamamen bozuldu. Hiçbir türlü uyumak istemiyor. Hatta odaya gelip yatağa yaklaşınca mızmızlanma bile başladı. Bu düzensiz uykudan çok yoruldum. Normalde her çıtırtıya uyanırım. Dün ilk defa yanımda yattığı halde duymamışım oğlumu. Eşim diğer odadan duymuş. Çok üzüldüm

Hayır battaniyede sallamadik hiç,babasıyla degise degise ayağımızda salliyoruz.
Mete gece hiç kaka yapmıyor.Gündüz yapıyor 3-4 defa

Al bendende okadar.kac gündür çığlık çığlığa yatağına koyunca.dunde 4.ay aşımızı olduk epey huysuzdu gece.memede uyumak istiyor yatağı göresi dahi yok

Selimde oyle dün tam 1de uyudu. Allahtan gece iyiydi alarm kurmuş gibi tam 3 saatte bir uyandi. 4 - 7 - 10 seklinde. Ama bazen de 1 bucuk saatte bir kalkiyor aglayarak. Memesiz susturmak mumkun degil zaten. Oyle de sık emdigi icin gaz oluyor falan derken uyumuyor uyutmuyor. Dün öğlen ciglik cigliga agladi bi agrisi sancisi vardi kesin. Ne uyuyor ne duruyor hep agladi ellerini agzina sokup bagiriyordu heralde disleri kasiniyor dedim calpol verdim kendine geldi cocuk. 4. Ay zormus cidden ama dislerde bizi zorlayacak gibi görünüyor

Kızlar Uzaya baston tipi bebek arabası almıştım, geçen ay bindirdigimde korkmuştu, kullanmayıp kaldırmıştım. Bugün yine denedim evin içinde, çok sevdi. Uykusu geldi hatta biraz gezdirince. Uyuttum hemen uyudu. Deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…