2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim her gece böyle ama..
Canım bazı bebekler huy degidtirmiyor öyle devam ediyor düzene koymaya çalışıyorum ben de uyuyup uyandığı saatleri yazıyorum hergun aynı saatlerde uyumasını saglayacam gündüz uykularını uzatmaya çalışıyorum büyüyünce geçer deme birşeyler yapmak lazım bazı bebisler uykuyu seviyor o ayrı da benim kız hiç sevmiyor ben de çok uyusun diye zorlamiyorum çok uykusu gelince kendi uyuyor

Benim sezaryen yerimin bir tarafindan 3 gundur az az kan geliyor. Daha once basina boyle bir sey gelen var mi?

[/QUOTE]
Benim kızımı anlattınız sanki 9 10 gibi uyuyo yarım saat sürmüyp geri uyanıyo 12 den önce de uyumuyo bi ara 10 bucuk 11 gibi uyuyordu artık uyumuyo uyku eğitimi veriyim diyorum olmuyo uyanıkken bile yatmıyoki tek basına hep yanında olcam konustum ilgilencem. Çıngırak veriyorum eline ağına sokmaya çalışıyor sokamıyo sinirleniyo bağırıyor herseye sinirleniyo babasına çekmiş aynı 7 de 8 de uyuyo diyenlere hayret ediyorum valla 10 da 11 de uyusa da razıyım ben bide uyuyunca hemen uyumuyo derin uykuya geçene kadar 2 3 kere uyanıp emip uyuyo değişik bir bebek

Mesela neler yaptıralım? Siz neler yapıyorsunuz?
Ayşe öner var onu izlemiştim video kollarını yukarı kaldırıyoruz sağ sol diye sırt üstü yatiriyoruz tabiki beynin sağ sol lob larını calistiriyormus daha sonra iki kolu da yukarı kaldırıyoruz . Kolları yine önce sağ sol yaparak bu sefer göğsüne degdiriyoruz sonra iki koluda göğüste birleştiriyoruz .sonra ayaklari kollarla çapraz yapıyoruz bisiklet hareketi şimdilik bunlar canım yavaş yavaş bizim kız seviyor gelişimleri için önemliymiş bı de kollarından tutup çekiyoruz bebek mekiği oluyormuş o da

Kizlar virüs önlemi için ne yapıyorsunuz millet çılgınlar gibi temizlik yapıyor ben o kadar yapmıyorum eşim gelince o dikkat ediyor kapı kolunu falan siliyorum

Kizlar virüs önlemi için ne yapıyorsunuz millet çılgınlar gibi temizlik yapıyor ben o kadar yapmıyorum eşim gelince o dikkat ediyor kapı kolunu falan siliyorum
Hep evdeysen rutin temizlik yeterli ama dışarıdan gelen kişi için üst değiştirme odası ayırmalısın. Osman gönülal isimli çocuk doktorunun YouTube kanalını gözden geçirebilirsin orada anlatıyor demek istediğimi

Eşim işe gidiyor ben evdeyim canım kıyafet değiştiriyor duş alıyor kapıyı falan siliyoruz ama cocuklardan uzak kalamıyor ki o kadar mesafe koyamadik eşim telekomcu evlere gidiyor sürekli rabbim korusun

Eşim işe gidiyor ben evdeyim canım kıyafet değiştiriyor duş alıyor kapıyı falan siliyoruz ama cocuklardan uzak kalamıyor ki o kadar mesafe koyamadik eşim telekomcu evlere gidiyor sürekli rabbim korusun
Çok iyi anlıyorum biz de aynı durumdayız. Tez zamanda kurtuluruz inşallah bu illetten

Kızlar benim kızın uykuları kendiliğinden düzene girdi hiç öyle isteyerek düzen kurmadım sadece uyumak istediği zamanki davranışlarını gözlemledim baktım hep aynı şekilde mızırdanıyor uyutmayı denedim yoksa hiç bişekilde oyalayamıyordum illa uyumak istiyordu bir de artık büyüdüğü için sürekli bakınmak istiyor uykusu dağılmasın diye uyurken gözlerini tülbentle kapatıyorum sabah ve öğlen gündüz iki kez uyuyor uyumazsa çok mızmızlanıyor ağlıyor gündüz uykusunu illa alacak son bir aydır cok düZenli uykumuz gündüZ en az 1 saat uyuyor bazen 2 oluyor akşamda 10 u geçirmeden uyuyor gece 12-1 arası emzirip kendimde yatıyorum o acıkınca kendi kalkıyor emzirip yatırıyorum Tekrar sabah 7-7.30 gibi uyanıyor 3-4 saat sonra tekrar uyumak istiyor bütün gün böyle geçiyor bizim uyanık zamanlarda oyun halısında oynatıyorum cıngırakalrıyla oynar artık baya tutuyor uzanıyor evin içinde dolaştırıyorum Müzik kitap okuma falan derken gün bitiyor

Geçmiş olsun Canm doktora gitmende fayda var bu zamana kadar kesik yeri iyice pişiyor etler birbirine yapışıyor
Diger taraflar dedigin gibi yapismis ama Sadece bir nokta tam kaynamamis orasi kanama yapmis. Bizim buralar cok kotu durum da . Vaka sayisi 45.00 oldu korkumdan kinigi bile ariyamadim. Esim biraz dikkat et cocugu karnina bastirma gecmezse gidersin dedi. Bir kac gun takip yapacagim devam ederse gidecegim artik.

Son düzenleme:
Canım batikon sür kapanır büyük ihtimalle benim de az bir yer oyleydi

Maşallah nazar değmesin bizim ki da hiç uyumuyor gece de durmadan kalkıyor iyice azaldı bu ara uykusu

Nasıl uyutuyorsun peki canım? Uyutarak mı sallayarak mı yoksa başka bir yöntemle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…