Anladım o kısım kesiğin ilk başladığı yer olabilir evet hastaneye gitmekte çok sıkıntı şu zamanda İstanbul’dan gelenleri karantinaya alıyorlarmış sanırım orda vaka sayısı çok fazla sizin orası neresi ?Diger taraflar dedigin gibi yapismis ama Sadece bir nokta tam kaynamamis orasi kanama yapmis. Bizim buralar cok kotu durum da . Vaka sayisi 45.00 oldu korkumdan kinigi bile ariyamadim. Esim biraz dikkat et cocugu karnina bastirma gecmezse gidersin dedi. Bir kac gun takip yapacagim devam ederse gidecegim artik.
Uykusu geldiğinde ana kucağına yatıyorum canm emziği veriyorum 5 dk sallıyorum hemen uykuya geçiyor bAzen de emziriyorum memede uyuyup kalıyor sonra anakıcağına yatırıyorum o şekilde en az bir saat uyuyor bazende kucağımda sırtı göğsüme dönük bi şekilde hafifi sallayarak uyutuyorum onuda babası keşfetti ama emzik ağzında olcak illa :) şuan yine mızırdandı öğle uykusuna yatırdım sabahta 9 dan 11 e kadar uyumuştu gündüz uykularının sebebi sabah çok erken uyanması bence bugünde 7 de kaldırdı bizi :)birde karnının tok olduğundan emin oluyorum Mesela gece 1 de sağdığım 110 ml sütü verdim sabaha karşı 5 te uyandı emzirdim yatırdım 7 kalktı yine emzirdim iki göğsümden de sonra 9 a doğru tekrar emzirdim ardında uyudu kaldı hamileyken uykularım çok düzenliydi benim bir arkadaşım hamilelikte nasıl oluyosa uyku düzenin bebekte de aynısı oluyor demişti bilmiyorm ondan mı hiç uyku sorunu yaşamadım çok şükürNasıl uyutuyorsun peki canım? Uyutarak mı sallayarak mı yoksa başka bir yöntemle mi?
Emzirme sıklığın nasıl peki ne kadar emziriyorsun acaba ön sütü çok alıp yağlı sütü fazla alamamasından mı çok sık uyanması cünkü acıkınca uyanıp ağlıyorlar miğde açlığı baskın gelince uykuya dalamıyorlarmış bebekler Ben artık gece kaldırmıyorum cünkü 4 aydan sonra gece beslenmesi için uyandırma dedi doktor o acıkınca kendi kalkar dedi öylede oldu kendimde gece 12-1 gibi yatıyorum yatmadan sütümü sağıyorum 110 ml veriyorum zaten 9-10 gibi uyumadan önce emziriyorum yine karnı tok oluyor miktar 4 aya göre az belkide ama fazla verip gece rahatsız olup uyanmasın kusmasın diye öyle yapıyorum zaten 4 aya göre çok sık besliyorum ben günde 2 defa sütü sağıp veriyorum diğer saatler sürekli memedeMaşallah nazar değmesin bizim ki da hiç uyumuyor gece de durmadan kalkıyor iyice azaldı bu ara uykusu
Sırt ustuyken yarim dönüyor saga veya sola sonra geri sirtustune geliyor tam dönmüyor henüz. Bide yüz ustuyken sirtustu dönüyor bazen her zaman degilKızlar kimlerin bebeği dönmeye başladı ya benimki dönmeye yelteniyordu ama bu aralar hiç bir çabası yok sürekli yüz üstü yatırıyorum artık çünkü sırt üstü yata yata kafası düzleşti dönmeye başlasaydı duzelirdi biraz egzersiz yaptırıyorum siz neler yapıyorsunuz ataktan dolayı mı böyle acaba
Canım abisi de emiyor o emdiği için yağlı sütü buna bırakıyorum genelde bir ara çok iyi uyuyordu şimdi bozuldu malesef hemen düzene gitmiyorlar cnm sen şanslısın uğraşmak lazım gündüz yazıyorum uyku saatlerini düzen olusturacamm ins bı de beş on dakika emiyor genelde çok uzun emmez bizim kizEmzirme sıklığın nasıl peki ne kadar emziriyorsun acaba ön sütü çok alıp yağlı sütü fazla alamamasından mı çok sık uyanması cünkü acıkınca uyanıp ağlıyorlar miğde açlığı baskın gelince uykuya dalamıyorlarmış bebekler Ben artık gece kaldırmıyorum cünkü 4 aydan sonra gece beslenmesi için uyandırma dedi doktor o acıkınca kendi kalkar dedi öylede oldu kendimde gece 12-1 gibi yatıyorum yatmadan sütümü sağıyorum 110 ml veriyorum zaten 9-10 gibi uyumadan önce emziriyorum yine karnı tok oluyor miktar 4 aya göre az belkide ama fazla verip gece rahatsız olup uyanmasın kusmasın diye öyle yapıyorum zaten 4 aya göre çok sık besliyorum ben günde 2 defa sütü sağıp veriyorum diğer saatler sürekli memede
Kızımda geçen haftalarda dönmeye hevesliydi hatta birinde dönünce diğer kolunuda kurtarip tam dönmüştü ama devamı gelmedi :) kendi haline bıraktım bu aralar elleri hareketlendi oyun halısına yatırdım iki gün ordaki oyuncakları baya tutup kendine çekmeye başladı. Kafası da hiç sırt üstü durmuyor illa yanlara dönecek doğduğundan beri kusuyor diye öyle yatırdım alıştı galiba bende biraz arkasıda duzlessin istiyorm yumru duruyor sankiKızlar kimlerin bebeği dönmeye başladı ya benimki dönmeye yelteniyordu ama bu aralar hiç bir çabası yok sürekli yüz üstü yatırıyorum artık çünkü sırt üstü yata yata kafası düzleşti dönmeye başlasaydı duzelirdi biraz egzersiz yaptırıyorum siz neler yapıyorsunuz ataktan dolayı mı böyle acaba
Benim kızımda özellikle 2 gecedir yarım saat beya 40 dakikada bir uyanıyor sürekli emzirsem bile 5 dakika uyuyor geri uyanıyor ağlıyor sallıyorum ya da kucakta gezerek uyutuyoruz ama derin hiç uykusu yok neden böyle oldu bilmiyorum bu kadar degildi 2 saat falan uyurdu geceleri perişan olduk 2 gecedir. Gundüz uykuları 30 dakikadan 4 uyku yapıyor saatleri hep düzenli ama gece uykusu giderek kötüleşiyor
Kızlar kimlerin bebeği dönmeye başladı ya benimki dönmeye yelteniyordu ama bu aralar hiç bir çabası yok sürekli yüz üstü yatırıyorum artık çünkü sırt üstü yata yata kafası düzleşti dönmeye başlasaydı duzelirdi biraz egzersiz yaptırıyorum siz neler yapıyorsunuz ataktan dolayı mı böyle acaba
Kizlar bebekleriniz ismini söylediğinde dönüyor mu biximki dönmüyor hemen
Canım yanlış anlama da neden sağdığın sütü veriyorsun? Hem emziriyormuşsun da merak ettim. Öyle olunca daha çok mu uyuyor?Emzirme sıklığın nasıl peki ne kadar emziriyorsun acaba ön sütü çok alıp yağlı sütü fazla alamamasından mı çok sık uyanması cünkü acıkınca uyanıp ağlıyorlar miğde açlığı baskın gelince uykuya dalamıyorlarmış bebekler Ben artık gece kaldırmıyorum cünkü 4 aydan sonra gece beslenmesi için uyandırma dedi doktor o acıkınca kendi kalkar dedi öylede oldu kendimde gece 12-1 gibi yatıyorum yatmadan sütümü sağıyorum 110 ml veriyorum zaten 9-10 gibi uyumadan önce emziriyorum yine karnı tok oluyor miktar 4 aya göre az belkide ama fazla verip gece rahatsız olup uyanmasın kusmasın diye öyle yapıyorum zaten 4 aya göre çok sık besliyorum ben günde 2 defa sütü sağıp veriyorum diğer saatler sürekli memede
Benimki 64 cm. 128 günlüğüz. 53 cm doğmuştuKızlar bebislerinizin boyları kaç cm?
Ben Amerika- New York tayim, Disari cikmaya korkar olduk.Anladım o kısım kesiğin ilk başladığı yer olabilir evet hastaneye gitmekte çok sıkıntı şu zamanda İstanbul’dan gelenleri karantinaya alıyorlarmış sanırım orda vaka sayısı çok fazla sizin orası neresi ?
Ay ne güzel keşke bizimki de emzik alsa ama imkani yok almıyor. Bu ara ayağıma koyup kundaklayıp piş pat yapıyorum öyle uyuyor kendi kendine uyutmak istiyorum ama eli kolu hiç durmuyor. Aslında geceleri güzel uyuyordu 9da yatıp 1de emip sonra sabah 6ya kadar falan uyuyordu ama değişti. Annemlerdeyiz düzeni değişti biraz ama umarim eski haline gelir. Şimdilerde geceleri yine 9da uyutmaya çalışıyorum ama 00.30 da uyanıyor emiyor uyuyor. 2 buçukta uyanıyor, 5 te uyanıyor sonra 9a kadar falan uyuyor. Aslinda çok sık değil belki ama daha deliksiz uyuduğu zamanlar oluyordu. Gündüz de uyuyor uyanıp tekrar uyutunca biraz daha uyuyor. Değişiyor sürekli. Hamilelikte ben de hiç uyku problemi çekmemiştim. Umarım benim uyuduğum gibi uyur bebişim deUykusu geldiğinde ana kucağına yatıyorum canm emziği veriyorum 5 dk sallıyorum hemen uykuya geçiyor bAzen de emziriyorum memede uyuyup kalıyor sonra anakıcağına yatırıyorum o şekilde en az bir saat uyuyor bazende kucağımda sırtı göğsüme dönük bi şekilde hafifi sallayarak uyutuyorum onuda babası keşfetti ama emzik ağzında olcak illa :) şuan yine mızırdandı öğle uykusuna yatırdım sabahta 9 dan 11 e kadar uyumuştu gündüz uykularının sebebi sabah çok erken uyanması bence bugünde 7 de kaldırdı bizi :)birde karnının tok olduğundan emin oluyorum Mesela gece 1 de sağdığım 110 ml sütü verdim sabaha karşı 5 te uyandı emzirdim yatırdım 7 kalktı yine emzirdim iki göğsümden de sonra 9 a doğru tekrar emzirdim ardında uyudu kaldı hamileyken uykularım çok düzenliydi benim bir arkadaşım hamilelikte nasıl oluyosa uyku düzenin bebekte de aynısı oluyor demişti bilmiyorm ondan mı hiç uyku sorunu yaşamadım çok şükür
Biz de öyle. 15 gündür dışarı adım atmadık aşıya gidip gelmek haricindeBen Amerika- New York tayim, Disari cikmaya korkar olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?