Benim ki de 2 defa döndü bıraktı bu ara dişleri çok kaşınıyor erken çıkacak gibi dış çıkarken hareketler yavaslayabiliyormuş şimdi okudumDördüncü ayda normal. Yaklaşık 45 dakikalık uyku döngüsü oluyor, diğer 45 dakikaya geçemeden uyanıyor. Bu ayda uyku gerilemesi oluyormuş. Hepimizin başına gelecek bu ay. Bekliyorum ben de bu aralar.
Benimki döndü 2 hafta önce falan, sonra bıraktı dönmeyi. Altıncı aya kadar dönmeyebilirlermiş normalmiş.
2-3 gündür tepki veriyor ismine ama henüz tam istediğim şekilde değil.
4. Ayda 63 cm Di 46 cm Di doğduğundaKızlar bebislerinizin boyları kaç cm?
Dün aşı olduk boyu 64cm kilosu 7 olmuş sizinki kaçKızlar bebislerinizin boyları kaç cm?
Dün aşı olduk boyu 64cm kilosu 7 olmuş sizinki kaç
Üçüncü ayda 61 di cnmKızlar bebislerinizin boyları kaç cm?
Bizimki çılgınlar gibi kasıyor dışını üst kıyafeti battaniyeyi yiyor resmenBenim ki de 2 defa döndü bıraktı bu ara dişleri çok kaşınıyor erken çıkacak gibi dış çıkarken hareketler yavaslayabiliyormuş şimdi okudum
Evet canm hem emziriyorum hemde sağdığım sütü veriyorum günde en çok 2 kez veriyorum bazen sadece emziriyorum sağmıyorum cünkü hala göğsümü boşaltamıyor kızım öyle olunca içerde süt kalıyor birde Gece emzirdiğimde uykulu oluyo fazla ememiyor sabah kalktığımda göğüslerim çok şiş oluyo önce memeyi veriyorum sonra kalanı sağıyorum sağmazsam bazen ağrı yapıyo kitle oluyo dün mesela sağdım sütü göğsüm boşalmış olmasına rağmen yağlı süt çok gelsin diye 20 dk ekstradan sağıyordum kanalların birinde tanzikli süt gelmeye başladı içerde süt kalıyor bir de gece yatmadan önce verince içim daha çok rahat ediyor ne kadar içtiğini yettiğini gözümle görüyorum o yüzdenCanım yanlış anlama da neden sağdığın sütü veriyorsun? Hem emziriyormuşsun da merak ettim. Öyle olunca daha çok mu uyuyor?
Bnmki yere indirir indirmez hemen dönüyor hatta altını zor değiştiriyorum hemen dönmeye başlıyo ama yüzüstünden sırtüstüne geçemiyo yani yuvarlanma yok cnm.Kızlar kimlerin bebeği dönmeye başladı ya benimki dönmeye yelteniyordu ama bu aralar hiç bir çabası yok sürekli yüz üstü yatırıyorum artık çünkü sırt üstü yata yata kafası düzleşti dönmeye başlasaydı duzelirdi biraz egzersiz yaptırıyorum siz neler yapıyorsunuz ataktan dolayı mı böyle acaba
Anladım vakaların yarısıda newyorktaymış Allah korusun hepimizi ya bitse gitse şu virüs artıkBen Amerika- New York tayim, Disari cikmaya korkar olduk.
Dönüyo bizimki cnmKizlar bebekleriniz ismini söylediğinde dönüyor mu biximki dönmüyor hemen
Hangi sağma makinesini kullanıyorsun canım?Evet canm hem emziriyorum hemde sağdığım sütü veriyorum günde en çok 2 kez veriyorum bazen sadece emziriyorum sağmıyorum cünkü hala göğsümü boşaltamıyor kızım öyle olunca içerde süt kalıyor birde Gece emzirdiğimde uykulu oluyo fazla ememiyor sabah kalktığımda göğüslerim çok şiş oluyo önce memeyi veriyorum sonra kalanı sağıyorum sağmazsam bazen ağrı yapıyo kitle oluyo dün mesela sağdım sütü göğsüm boşalmış olmasına rağmen yağlı süt çok gelsin diye 20 dk ekstradan sağıyordum kanalların birinde tanzikli süt gelmeye başladı içerde süt kalıyor bir de gece yatmadan önce verince içim daha çok rahat ediyor ne kadar içtiğini yettiğini gözümle görüyorum o yüzden
Aynen canm bizim öyle aşırı ne gaz ne uyku sorunumuz oldu çok şükür gazı da ilk aylarda kimyonlu çaylarla aştık inşallah uykusu hep böyle olur kuzım uyuyunca bende artık uykumu alıyorumCanım abisi de emiyor o emdiği için yağlı sütü buna bırakıyorum genelde bir ara çok iyi uyuyordu şimdi bozuldu malesef hemen düzene gitmiyorlar cnm sen şanslısın uğraşmak lazım gündüz yazıyorum uyku saatlerini düzen olusturacamm ins bı de beş on dakika emiyor genelde çok uzun emmez bizim kiz
Lansinoh kullanıyorm canm ilk zamanlar çok yara oldu uc kısmı yara yaptı ama şuan hiç yara olmuyor sanırım göğüsler terbiye oldu kızımda ısırmıyor artıkHangi sağma makinesini kullanıyorsun canım?
Bazen öyle ismiyle çağırdığımda bakıyor ama tesadüfen oluyo sonra seslendiğimde bakmıyorKizlar bebekleriniz ismini söylediğinde dönüyor mu biximki dönmüyor hemen
64 cm kızımKızlar bebislerinizin boyları kaç cm?
İnşallah canım bebekler evlerini yadırgıyorlar bizde ailelere gittiğimizde uykusu değişiyor çok sık uyanıyor onlardayken güzel yine bebeğinin uykuları maşallah zaten eskiye göre daha az uyuyorlar Etrafı izleyip keşfetmek istiyorlar o yüzden gözleriini tülbentle örtüyorum uyuyunca kaldırıyorum Ayakta sallamak sana zor olur alışıyorlar hemen ben anakucağının çok faydasını gördüm gündüz hep anakucağında gece beşiğinde yatıyorum :)Ay ne güzel keşke bizimki de emzik alsa ama imkani yok almıyor. Bu ara ayağıma koyup kundaklayıp piş pat yapıyorum öyle uyuyor kendi kendine uyutmak istiyorum ama eli kolu hiç durmuyor. Aslında geceleri güzel uyuyordu 9da yatıp 1de emip sonra sabah 6ya kadar falan uyuyordu ama değişti. Annemlerdeyiz düzeni değişti biraz ama umarim eski haline gelir. Şimdilerde geceleri yine 9da uyutmaya çalışıyorum ama 00.30 da uyanıyor emiyor uyuyor. 2 buçukta uyanıyor, 5 te uyanıyor sonra 9a kadar falan uyuyor. Aslinda çok sık değil belki ama daha deliksiz uyuduğu zamanlar oluyordu. Gündüz de uyuyor uyanıp tekrar uyutunca biraz daha uyuyor. Değişiyor sürekli. Hamilelikte ben de hiç uyku problemi çekmemiştim. Umarım benim uyuduğum gibi uyur bebişim de
Tabi uyku gibisi olmuyor gündüz iki çocukla hiç dinlenemiyorum bı de gece çok daha zorluyorAynen canm bizim öyle aşırı ne gaz ne uyku sorunumuz oldu çok şükür gazı da ilk aylarda kimyonlu çaylarla aştık inşallah uykusu hep böyle olur kuzım uyuyunca bende artık uykumu alıyorum
Erkenmis daha her bebek farklı oluyor zatenBazen öyle ismiyle çağırdığımda bakıyor ama tesadüfen oluyo sonra seslendiğimde bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?