2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ki de 2 defa döndü bıraktı bu ara dişleri çok kaşınıyor erken çıkacak gibi dış çıkarken hareketler yavaslayabiliyormuş şimdi okudum

Dün aşı olduk boyu 64cm kilosu 7 olmuş sizinki kaç

Geçmiş olsun canım haftaya bizde aşı olacağız. Rica ettim hemşireden kapıya çıkıp arabada yapacak aşıyı. Ölçtüremeyeceğim o yüzden, evde de ölçemedim kıpır kıpır. Yaklaşık o kadar ama sanırım

Benim ki de 2 defa döndü bıraktı bu ara dişleri çok kaşınıyor erken çıkacak gibi dış çıkarken hareketler yavaslayabiliyormuş şimdi okudum
Bizimki çılgınlar gibi kasıyor dışını üst kıyafeti battaniyeyi yiyor resmen

Canım yanlış anlama da neden sağdığın sütü veriyorsun? Hem emziriyormuşsun da merak ettim. Öyle olunca daha çok mu uyuyor?
Evet canm hem emziriyorum hemde sağdığım sütü veriyorum günde en çok 2 kez veriyorum bazen sadece emziriyorum sağmıyorum cünkü hala göğsümü boşaltamıyor kızım öyle olunca içerde süt kalıyor birde Gece emzirdiğimde uykulu oluyo fazla ememiyor sabah kalktığımda göğüslerim çok şiş oluyo önce memeyi veriyorum sonra kalanı sağıyorum sağmazsam bazen ağrı yapıyo kitle oluyo dün mesela sağdım sütü göğsüm boşalmış olmasına rağmen yağlı süt çok gelsin diye 20 dk ekstradan sağıyordum kanalların birinde tanzikli süt gelmeye başladı içerde süt kalıyor bir de gece yatmadan önce verince içim daha çok rahat ediyor ne kadar içtiğini yettiğini gözümle görüyorum o yüzden

Bnmki yere indirir indirmez hemen dönüyor hatta altını zor değiştiriyorum hemen dönmeye başlıyo ama yüzüstünden sırtüstüne geçemiyo yani yuvarlanma yok cnm.

Hangi sağma makinesini kullanıyorsun canım?

Aynen canm bizim öyle aşırı ne gaz ne uyku sorunumuz oldu çok şükür gazı da ilk aylarda kimyonlu çaylarla aştık inşallah uykusu hep böyle olur kuzım uyuyunca bende artık uykumu alıyorum

İnşallah canım bebekler evlerini yadırgıyorlar bizde ailelere gittiğimizde uykusu değişiyor çok sık uyanıyor onlardayken güzel yine bebeğinin uykuları maşallah zaten eskiye göre daha az uyuyorlar Etrafı izleyip keşfetmek istiyorlar o yüzden gözleriini tülbentle örtüyorum uyuyunca kaldırıyorum Ayakta sallamak sana zor olur alışıyorlar hemen ben anakucağının çok faydasını gördüm gündüz hep anakucağında gece beşiğinde yatıyorum :)
Bu arada benim sütüm sağmakla çok arttı canm ilk aylarda da sağdım ben belki sağmasam kızım boşaltamayacağı için hep aynı kalıcaktı cünkü büyüdükçe beslenme aralıkları uzuyor sütten yana hiç sıkıntım olmadı çok şükür Meme reddi vs hiç sorun yaşamadım ne zaman meme versem alıyor kızım stokta yaptım 5-6 paket 6 aydan sonra süt anneside olucam arkadaşımın ikizleri olucak Sütü yetmezse sağdığım sütü vericem :)

Son düzenleme:
Aynen canm bizim öyle aşırı ne gaz ne uyku sorunumuz oldu çok şükür gazı da ilk aylarda kimyonlu çaylarla aştık inşallah uykusu hep böyle olur kuzım uyuyunca bende artık uykumu alıyorum
Tabi uyku gibisi olmuyor gündüz iki çocukla hiç dinlenemiyorum bı de gece çok daha zorluyor

Merhaba,aranıza yeni katıldım.Ben de 2019 Kasım annesiyim,133 günlük erkek bebegim var.Bir sorum olacak size.15 gün once mukuslu ve kanli kaka ile karsilastim,kakayi gorur gormez evimin yakinindaki bir hastaneye kaka tahliline göturdum doktor pek çok şeyin taramasini yapti temiz çıktı,besin alerjisi olabilir dedi,kan testi yapalim dedi,ben de yaptirmadiklm cunku 10 gun sonra kendi doktorumuza 4 aylik kontrolumuz vardı ,inek sutü alerjisi diyetine basladim,kontrol zamani doktor makatta az çatlak var dedi kan oradandir krem verdi suruyorum cok şükür gecti kanama da olmadi,alerji testi yapmadi cunku bebek gazli bir bebek zaten süt ürünlerini kesmemiz lazim gaz yapiyor dedi hem de denemiş olursun dedi bunun yaninda margarin,tereyag kirmizi eti,yumurtayi da kestim,ayrica doktor bagirsak düzenleyici damla ve şurup verdi 15 gündür onlari kullaniyoruz,kaka rengi yeşilden sariya dondu yani düzeldi ancak 2 hafta gecmesine ragmen mukus devam ediyor,bebegimin karnindan sesler geliyor.Ben arastirma yaptim biraz ön sutü fazla almasından da gaz olabileceği laktoz intölaransi da olabilecegi izlenimi edindim,zaten alerji ile belirtileri cok benzer.Bu arada 15 gun once bebegim 7800 gr ve 65 cm idi,bebekte kilo aliminda bir sıkintı yok masallah,öyle cok huzursuz bebek degil her bebekte oldugu gibi huysuzluklari var,vücutta alerji belirtisi yok,nefes sıkintisi burun tikanikligi gibi şeyler de yok,kakasini duzenli yapar ve gazi da olmasina ragmen rahat çıkarır acaba alerji olmayabilir mi,benimle aynı durumi yaşayan var mı?Size sormamın sebebi baska doktor konuya nasil yaklaşmış olabilir diye,benim doktorum sadece alerjiden süphelendi.Biraz uzun oldu galiba :)

Kizlar göz muayenesi yaptırdınız mi üçüncü ayda biz unuttuk şimdide ortam kötü gidemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…