2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ya ben yeni gördüm, tipini yediğim çok tatlı bayılıyorum söyle saçlara

Canım bide gündüz uyku ritimleriyle akşam rutini bir olmasın bazen dengeleri şaşabiliyor ama ben mesela gündüz 2,5 saate kadar uyumasına izin veriyorum uyandırmıyorum kendisinin uyanmasını bekliyorum mesela çok uyuduğu zaman 3-4 saat oldu ise engeç 18.30da en son uykusunu yapmasını sağlıyorum

Canım sen şu an 1,5 iskender ver onu da yer çok küçükler daha bilemezler, her şeye iştahları var. Uzay koltuğu bile yemeye çalışıyor. Az ver bari suyu, alabildiği kadar anne sütü alsın. 6 aya kadar antikor yüklü sütümüz, 6 aydan sonra değişiyor. Yani şu an çok kıymetli sütümüz. Su ihtiyacını da karşılar senin sütün ama için rahat etmiyorsa ver azıcık azıcık.

Ciftlikten sağıp direk mi getiriyolar canim herhangi bi islem yapiliyor mu süte ? Eger direk geliyorsa süper. Afiyet olsun yarasin kuzulara

Eşimin patronlarının çiftliği var,ordan alıyor eşim her hafta.Mayalamayı da bir önceki yogurttan ayırarak yapıyorum.
Oh süper genelde ciftlikten alınıyor demek burda ciftlikten alma imkanin olmasaydi hangi sütü kullanırdın peki ?

Bende oyleyim canim esimin tarafindan süt satan cok kisi var 2 tanesi de cok yakinimiz ama almıyorum, hamileyken de tuketmedim bakterilerden korkuyorum bazilari kaynatsan da ölmüyormuş çünkü

Evet bunu anlatamiyorum iste kimseye su icin degilde genel olarak cocuk biri bisey yerken bakiyor almak istiyor ailem eşim biraz ver nolcak cocuk bakiyo yemek istiyo diyolar yahu cocuk onun yiyecek oldugunu bile bilmiyo ki bakar herseye bakiyo herseyi agzina sokmak istiyo zaten ama yok gelde anlat

Burnunu yerim masallah sana

Oyyy Masallah, cok tatli yakisikli .

Masallah iki cocugunuzu da emziriyorsunuz aman nazar degmesin,benimkinin emmesi en az 5 dakika iykuya dalarken tabi daha da uzatip keyif yapiyor

Bide öyle dene bakalım durabildigi kadar. Benim en büyük yardımcım karartma perde gündüz açıyorum acık uyuyor. Gece kapalı karanlık. Sabah ve akşam rutinini ayırmak lazım birde akşam banyo faslı var

Evet kacta yatarsa yatsinlar ayni saat kalkiuorlar,ben de erken yatirip en azindan akşamdan bir iiis aat bana kalsin diyorum

Canım süt alerjisi yokmuydu selimde baslayacakmisin yogurta

Bende oyleyim canim esimin tarafindan süt satan cok kisi var 2 tanesi de cok yakinimiz ama almıyorum, hamileyken de tuketmedim bakterilerden korkuyorum bazilari kaynatsan da ölmüyormuş çünkü
Pastörize sütleri öneren dr lar da var çiğ sütleri de bakalım cnm belki ilerleyen zamanlarda değişrtirirm şuan yoğurt makinesinde sütü soğuk koyuyorum mayayı ekliyorum kendi mayalıyo.

Ahh çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Elimden geldigince bildiklerimi paylaştım hep. Bir nebze faydam dokunduysa ne mutlu bana.
Uyumayan bebek zor gerçekten.

Aslinda cok yakin tanıdığımız süt satıyor ama benim icime sinmiyor ne kadar tanidik olursa olsun acik sutlerde bakteri riski cok yüksek malesef mutlaka dene mayayi hayatimda yedigim en tatli yogurt oldu
O kaynıyor sonuçta bakteri falan kalmaz bence ...Biz de o sütlerle büyüdük ..İnan alıp kaynatıyorum geçen gün oğlum 2 bardak içti daha da içecekti elinden aldım .Her kaynatmaya bakarım kendine dolduruverir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…