2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bide aşıya giden anneler saglik ocaklari nasil acaba bebislerinizi nasil aliyolar hani maske filan takamiyoruzya onlara dünden beri onu düşünüyorum
Bizim sağlık ocağında kapıda bir görevli ateş ölçüyor tek tek,ellere dezenfektan sıkıyor.Ailede korona olup olmadığını falan soruyor.Hepsinde maske,koruyucu gözlük ve siper var.İcerisi tertemiz ve 3tane vantilatör çalışıyor girişte.Odaların camları açık.Gayet güvenli yani.
Ben giderken kullan-at altaçma götürdüm.İğne vururken altına serdim.Çıkarken de attım.

bende alayım yanima saglik ocağına gitmekten korkacagim hic aklima gelmezdi

Bence atleti çıkarma annesi yazın bile giydir teri muhafaza eder atlet yoksa terler soğur kolay hasta olur.atleti çıkarmadan dahada inceltebilirsin kıyafetlerini hasta olmasın mazallah minikkus
[/QUOTE]
Atletsiz ve vücudu elleri ayaklarısıcacik,bakalim,surekli kucagimda sık sık bakiyorum bakalim takipteyim

Ben gündüz kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum.Altına ince bi pijama,ince çorap.
Yatarken de uzun kollu ince pijama,ince alt pijama, çorap yok.Üzerine de battaniye örtüyorum.Gece serin oluyor.
Gece ben de atleti de giydirecegim tabi gece 1 2derece farkli oluyor

Hasretcim evde tartıyo muydun meteyi evdeki ölçümünle aynı mı çıktı kilosu maşallah buarada paşaya inşallah ateşsiz atlatır

Ben salatalık vermeyi düşünmedim canım. Ne olmuş anlamadım ki? Salatalıkla tıkanan bebek mi olmuş? Allah korusun.
Malesef haberlerde çıkmış bebegin bozagina kaçmış salatalık dişini kasisin diye verilen yiyecek ama dişle ezilmedigi için erken ayda çok tehlikeli 8 aylikmis bebek

Evet bizim evde öyle sadece çıtçıtlı sıfır kol body üzerine kısa kollu tshirt altına da bol ince penyeden pijama gibi 74 cm e gore giydiriyorum bi kat kıvırıyorum tam oluyor çorap gece de gündüz de giydirmiyorum artık. uyurken sadece tek kat müslin örtüyorum gecede aynı böyle uyuyor. Hava serin gibiyse üzerine örttüğümü kalınlaştırıyorum sadece.

Alya uykusu gelince memm memm diye bağırıyo yaa ama nasıl bi ses kulak zarımız patlayacaksanki içerde kuzu var
Yaaa o memm demelerine hastayım benim oğlum 4 aylıkken başlamıştı mem demeye emmeyi bırakana kadar da adı mem memm di o kadar hoşuma gidiyorduki inşallah kızımda söyler henüz söylemiyor ama bariz anne diyor

Teşekkürler canım. Ben de bunu merak ediyordum sağol

Tatlı çok sevmiyorum aslında benim sorunum yağlı ve hamur işi mantı börek kraker gibi şeyler yakti beni. Dayanıcaz mecbur, cok zor böyle sicaklarda
Evet, haklısın. Kolay değil. Ben de hamileyken başladım tatlı sevmeye. Çocukken bile yemezdim. Tatlı boğazımı yakıyor gibi geliyordu.

Bnm bu minikte bayadır meem diye bağıyo çok tatlılar offff

Kızlar yazan oldumu bilmiyorum ama civildede çok güzel ve uygun fiyata bir sürü şortlu takımlar var .Hele kızlara ne kadar güzel şeyler var ya cicili bicili gözüm kaldı neyse benimde kız yeğenim doğacak yakında ona alırım artık Mutlaka göz atın derim...

Ayyy, ben bugün ek gıdaya başlayacağım. Kabakla başlamayı düşümüyorum. Buharda haşlamayı düşündüm ama kararsızım sanki ne yapacağımı bilmiyorum. Tavsiyelerinize açığım. Çatalla mı ezeyim? Blendırdan mı geçireyim? Kaşıkla minik minik mi vereyim? Yağ koyayım mı? Tuz? Nasıl başladınız ek gıdaya?

Geçen vermiştim bi tarif.yarım kabağı rendele,azıcık zeytinyağında kavur.Severek yer bence.Tuz 1 yaşına kadar yok.Mutlaka su içir ama.Artık havalarda sıcak,suyu ihmal etmeyin.Ek gıdaya başladık sonucta

Boğazına takılır tıkanır diye çok korkuyorum. Yutabiliyorlar mı ki

Buharda haslarsan vitamini sebzenin icinde kalir suya karismaz canim. Ben ilk baslarda buharda haslayip catalla iyice ezip azicik zeytinyagi ve kendi sutumden koyuyordum. Hem iyice yumusatmak icin hemde alışmakta zorlanmasin diye. Patatese falanda koymustum sonra sonra biraktim süt koymayi. Boyle deneyebilirsin sende. Tuz yasak zaten. Afiyet olsun minige

Teşekkür ederim.. kabak bu aylarda uygun sandım ama yaz sebzesiymiş. Versem mi yine de? İlk verdiğinde yağ koymuş muydun? Buharda haşlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…