2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Teşekkür ederim.. kabak bu aylarda uygun sandım ama yaz sebzesiymiş. Versem mi yine de? İlk verdiğinde yağ koymuş muydun? Buharda haşlamayı düşünüyorum.
Cok az yiyecegi icin verebilirsin bence ben vermistim.. evet evet zeytinyagini hep koyuyorum en başından beri

Ne zaman Uzay kucağımda şu içsem uzanıp bardağı yalıyor susuyor olabilir mi?
Bence susuyodur biraz ver suyun ne zararı olabilir ki neden vermiyorsun? Ben bir aydır veriyorum su emmesinde de azalma yok aynı şekilde emiyor zaten içtiği su ne kadarki iki üç yudum içer tamam. Bide sen çok sıcak bulunduğumuz yer demiştin cocugun içi yanıyor belki annesi ver sen biraz yazık

Teyzeler bizim ciciler geldi bugün.Merak edenler vardı.2sini denedim.Bedenleri tam oldu(1 beden daha büyük alsam çok daha iyi olurmuş).9-12 ay almıştım.Mete 8 kilo 67 cm.
Şimdi makineye attım bakalım inşallah çekme yapmazlar.
Ayağındaki pandofları da ordan aldım,kış için.Bayıldı onlara

Eklentiler

• IMG_20200512_184948.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200512_184808.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200512_184633.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200512_184527.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 56
Benim de kızım 1 Aralık doğumlu 5,5 aylık ve bizde de 2-3 gündür huzursuzluk var. Rota aşısına bağlamıştım ben. Alerjiyi nasıl farkettin ben de şüpheleniyorum nisan ortasında 1 kez kakasında nokta şeklinde kan görmüştüm de

oyyyy kiyamam. Gecmis olsun kuzuya.
Bu arada benim oğlan kendi sesini keşfetti ,çığlık atıp duruyor ve gülüyorgürültüsünden kulaklarimiz şişti
Benim ki de 1 haftadir ciglik cigliga. Ben guldukce daha cok bagriyor , guluyor.
Masallah canim, cok yakismis guzel gunlerde giyinsin yakisikli. Ben henuz yazlik alisverisi yapmadim ama alacaklarimi 12 aylik alacagim. Buyuk ihtimal tam oturur.

Verdim 2-3 kaşık içti, anne sütü su ihtiyacını karşılar diye vermemiştim aslında. Ek gıdaya da geçmedik biz henüz ama veririm artık biraz biraz

Kizlar ciddi misiniz ya selim de mi tuhaflik var acaba 12 aylik kiyafet cok buyuk olur selime kilosu da oyle cok az degil yani 7600 65 cm. Ben suan giymesi icin kiyafet alsam 6-9 ay alirim tam olur acaba sizin aldiginiz yerdekilerin kaliplari mi küçük ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…