2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

sen bir de benim aldıklarımı görsen. Utandim söylemiycem de 6-9 ay değil, onu söyleyebilirim.

Panduflara ben de bayıldım hepsi çok güzel olmuş güle güle kullansin, sarı takım çok güzel olmuş. Kendisi de beğenmiş baksana çok mutlu kuzucuk

Çok yakışmış çok tatlı olmuş :) sağlıkla mutlulukla giysin.

Kızlar kızıma geçen gün kan testi yaptırmuştık d vitaminine de bakıldı ocean 400ıu günlük 1 fıs kullanıyorduk d vitamini çok yüksek çıktı normal sınırların baya üzerinde 100lerde çıktı ayın 20 sinde kontrolümüz var acaba o zamana kadar vermesem mi

Canim benim ki 4 aylik iken 7500 68cm di. Simdi evdeki olcumume gore 8800 71cm . 9 ayliklar tam oluyor 12 ayliklar biraz buyuk ama erkek bebek oldugu icin bol olmasi tercihim.

Kızlar alya bugün gün boyu kucakta durmak istedi yere indirdiğimizde ağlıyo uykularıda hiç düzgün değildi. Şimdi sanki avuç içleri biraz sıcak ateşi var gbi çok moralim bozuk napcam calpol vereyim mi. Aşı olmadı daha aşıdan değil

Valla bilemiyorum hediye gelen 9-12 aylık kıyafetler de tam oluyor üzerine.Hepsinin de kalıbı küçük olur mu ki?

Kendi dudaklarınla alya'nın alnına dokun.En iyi ateş ölçme yöntemi budur.Avuç içi yanıltmasın seni .Alnı da sicaksa biraz calpol verirsin.Ben az önce verdim.Alnı biraz sıcaktı.

Diş olabilir canım, ölçtünüz mü ateşini? Uzayda benzer hareketler yapti dun gece, huysuzdu ve hep kucagimda uyudu, diş cikariyor. Verme bence hemen calpol. Diş ise çok sıkıştırmadigi sürece verme ilaç, o ağrıyı biraz çekmeleri gerekiyormuş doğal bir süreç olduğu için. Ağrı eşiğinde rolü varmış.

Naptın canım verdin mi o siteden sipariş?

Veremedim maalesef canim, cok sey beğendim de bizim bedenimiz kalmamış hic birinde O sarı takımı çok istemiştim bende. Ama ara ara girip bakıcam siteye, denk getirdikçe alicam. Civilde buldum bir şeyler, ordan aldım. Vakumlu tabak aldım bir de kıyafetlere ek olarak.

İnstagram kullanıyorsan ordan takip edebilirsin gelen ürünleri
siteyle aynı isim.

OzgeMeteMoms U UzayDeniz kızlar şimdi koltuk altından ölçtüm 36.7 çıktı ama vücudu bana çok sıcak geliyo zaten çok huzursuzdu bugün. Ateşten çok korkuyorum ben ya çok telaş yapıyorum ya gece yükselirse calpol vereyim ben bi çay kaşığı. Dişten olabilir mi acaba hiç beyazlıkta yokki

36. 7 ateş değil ki,kalin giydirmis olabilir misinizOndan sıcaktır belki.Hava bugun sıcaktı gun boyu bunalmiş olabilir mi?

Canım,bebeklerde 36-37.5 arası ateş normal kabul ediliyor.Şu an yokken,çıkıp çıkmayacağı belirsizken neden ilaç vereceksin ki.Sakin ol annesi.Belki de senin vücut sıcaklığın düşüktür.Nasılsa sen evham yaparsın bu gece,ara ara kontrol edersin.
İlle de rahat edemem dersen verirsin.

Alnı nasıl?Dudakla baktin mı?

36. 7 ateş değil ki,kalin giydirmis olabilir misinizOndan sıcaktır belki.Hava bugun sıcaktı gun boyu bunalmiş olabilir mi?
Bilmiyorum zaten ama dediğim gibi bana yüksek geldi eşimede. Üzerinde kısa kol çıtçıtlı bady ve ince penye altta ince alt pijama var kalın değil şuan üstteki penyeyi çıkardım atlet ve alt pijamayla duruyo biraz daha sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…