2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya zaten 36.7 atrş deil cnm ama bize yüksek geldi avuçları falan sıcak alnına dudağımla baktım hafif çok hafif sıcak. Şuan calpol vetmedim elini yüzünü yıkadım üstündeki penyeyi çıkardım sanki azaldı gbi

Yazmış mıydın hatırlamıyorum da ev nasıl kaç derece?
Bugün kaka yaptı mı?
Çiş durumu nedir.Sık sık emzir,su ver.Çiş yapmak rahatlatır.Ateşini de düşürür.
Mete geçenlerde bir gün kaka yapmamıştı,o zamanlarda hava soğuk olduğu halde vücudu çok sıcak gelmişti bana.

MinaAlya

kızlar benim bebe de dün gece hep uyandı, memede uyumak istiyor hem gündüz hem gece. Hiç böyle değildi. Bu akşamüzeri memede bile uyumadı. Gündüz uykuları da değişti. Gece hiç uyuyamadım neredeyse.
Diş mi, atak dönemine mi girdi anlamadım... 25 haftalık.

Bugün kaka yaptı cnm ama her zamanki gibi yeşil çişide her zamanki gibi ev 27 derece şuan. Su verdim annemde su ver ara ara dedi. Çok sıkıyo kendini ıkınıyo sanki kaka yapmaya çalışıyo gibi ama kakası yoktur bugün yaptı çünkü bugün sadece yoğurt yedi anne sütü dışında.

Canım sen ona ılık suyla bi duş aldir istersen.Eviniz epey sıcak.Rahatlar.Yıkarken karnını hafifçe ovala.Göbek deliğinin üzerinden saat yönünde vajinasina doğru soru işareti şeklinde çok bastirmadan ov.Gazı,kakasi ne varsa çıksın.İkinmak vücut ısısını arttırıyor belki de..

Gece takip edersin yukselimce verirsin,sıkms canını dahs çok kullsnscsgiz o steş dusuruculeriins.rahat eder.odanin ısisinna gore giydirir cikarirsin vallshi bu mevsim geçiş donenleri sancili insan ne giydirecegini şasiriyor ben de aksamdan beri üstünü örtsem mi,çıkarsam mi,giydirsem mi diye yataginin başina gidip geliyorum.Inş.rahat eder kuzucuğun.

Cnm bnmde aklıma duş aldırmak vardı ama çok uykusu vardı uyudu az önce. Üzerini çok örtmicem gece bunaldı sanırım sıcaklardan bizim evde full akşam güneşi alıyo bunaldı mı noldu bahçeye indiriyorum iki gündür acaba o mu etkiledi yada diş çıkarcak off en çok korktuğum şey hastalanması neler yaşadım sizler biliyosunuz

Aynen cnm sanırım sıcaklık etkiledi biraz fazla sıcaktı bugün hava ateş düşürücü vermedim evde yok eşim alacaktı göndermedim kalsın dedim inşallah sıkıntısız atlatır sağolasın

bizim alerji 3 aylıkken belli oldu cnm vücudu isilik gibi olmuştuyüzünde döküntüler vardı kakasında da görünce doktora götürdük testte Gıda testi yaptılar bi kaç bir şeye çıktı orada alerjisi bi süre diyet yaptım sonra yavaş yavaş deneye deneye bozdum diyeti şu an susam tahin işte ve yumurta yemiyorum süt ürünlerinde tepki olmadı allahtan

Kızlar, oğlum çok huzursuz ağlıyor, uykuya geçmiyor bi türlü. Memede uyumuştu yarım saat bekledim yerine koyunca yine ağlamaya başladı uyumadı şimdiye kadar uyuttuğum hiç bir şekilde. Dün gece de çok sık uyanıp ağlamıştı. Ne olmuş olabilir ki. Napayım bilmiyorum.

Bir kaç gündür benim kızım da böyle uykuya geçemiyor geçse de çok çabuk uyanıyor sürekli ağlıyor gğn içinde de huzursuzluğu var tamamen değişti huyu uyku düzeni ben dişe yoruyorum bizimkini de bilemiyorum da atak haftasın da da olabilir mi

Aynı şeyleri yaşuyorum

Aynen cnm sanırım sıcaklık etkiledi biraz fazla sıcaktı bugün hava ateş düşürücü vermedim evde yok eşim alacaktı göndermedim kalsın dedim inşallah sıkıntısız atlatır sağolasın
Yine de ara ara bak ateşine soyundur ılık duş aldir yükselirse,soguk suya batırılmış bezler kullanma,ılik suya batirilmış olsun bezler,alnina, koltuk altina kasiklarina koyarsin sakin sirkeli su gibi seyler yapma daha da yukseltir ama evde mutlaka ates düşürücü olsun yarin edin bence yukselirse Allah korusun en lazim olan şey çocuk büyüturken,iyi geceler

Bu aylar artuk boyle ara ara bozulacak bazen atak bazen diş,bir iyi bir kotü oluyorlar maalesef

Sıcaklıyor olabilir mi?

Aynı şeyleri yaşuyorum
Bu aylar artuk boyle ara ara bozulacak bazen atak bazen diş,bir iyi bir kotü oluyorlar maalesef

yıktı valla ortalığı, öyle bir ağlamak
kundak yaptım, emzik verdim, kulağına şarkı söyledim. kucağımda yürüye yürüye uyuttum. İlk haftalarda yapardım böyle. Bakalım ne kadar uyuyacak ve gecemiz nasıl geçecek bana atak döneminden gibi geliyor ama hadi bakalım. 3. Aydan beri atak döneminden böyle etkilenmemişti. Bakalım ondan mı, diş mi gelecek.

Benim kızda öyle uyku kalmadı hiç huysuz uyuyamadigi için büyük ihtimalle dişten

Kızlar bu sıralar sütüm yetmiyor sanki miniğime. Henüz 6. ay dolmadı, 17 gün var daha ama erkenden ek gıdaya başlasam mi diye düşünüyorum. Bu aşamadan sonra formulaya başlamak da istemiyorum ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…