2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sütünün yetmediğini nasıl anladın canım ağlıyo mu uyumuyo huzursuz mu ya da dişten ataktan falan huzursuz da sen mi yetmiyor diye düşünüyorsun

Aa demek cok etkili bi ilac bende dün degistirdim d vitaminini ocean aldim ama cok etkili olmasi avantaj mi dezavantaj mi karar veremedim

Canim benim ki 4 aylik iken 7500 68cm di. Simdi evdeki olcumume gore 8800 71cm . 9 ayliklar tam oluyor 12 ayliklar biraz buyuk ama erkek bebek oldugu icin bol olmasi tercihim.
Hey masallah peki 4 aylikken hangi beden giyiyordu hatirliyor musun. Valla 6-9 lar suan tam oluyor cocuguma buyuk alayim desem 9-12 almam lazim bende pek buyuk durmasini sevmiyorum üstünde cokta sıkıp rahatsiz etmeyecek bedende olmasi yeterli benim icin

Duş aldırdım ateşi düşmüştü şimdi yine vücudu sıcak uyumakta zorlanıyo ateş düşürücü vercem rahatlar biraz

o zaman 6-9 giydiriyordum. 8 kilo olunca 9 giydirmeye basladim.8500 olunca 9-12 ye gecersin. Dedigin gibi sıkmaması gerek.

Aşının yan etkisi terleme sanırım 2 saatte 2 kez çıtçıtlı badisini değiştirdim.Çarşafı resmen ıslak.Özellikle baş ve sırt kısmı sucuk gibi oluyor.Üzerinde ince bi penye örtülü.Hepten bişey örtmesem olmaz,kolları,ayakları buz gibi oluyor.Napicam bakalım sabaha kadar.Hal böyleyken uykuda tutmuyor beni.
Şükür ateşi yok ama normal de değil bu..

Sütünün yetmediğini nasıl anladın canım ağlıyo mu uyumuyo huzursuz mu ya da dişten ataktan falan huzursuz da sen mi yetmiyor diye düşünüyorsun
Benim emzirme sürecim boyunca sık sık tıkanma, mastit gibi sorunlarım olmuştu. En son mastit olduğumda göğsüm iltihaplanmış sonra normale dönmüştü ama son 1 haftadır göğüs ucundan emzirme öncesi minik iltihap geliyor tıkanıklık olmadığı için emziriyorum kronik gibi kabul ediyorum artık antibiyotik kullanmıyorum ama süt biraz azaldı gibi hissediyorum mesela uyumadan önce emzirdiğimde süt akışı azaldığında sinirleniyor karnı aç kalmıyor belli ama istediği kadar doyurabildiğimi düşünmüyorum. Üzülüyorum da açıkçası.. canım baya sıkılıyor belki o da süte yansıyor olabilir

rainbow cok guzel renkleri cok yakismis. Afiyet olsun kuzuya. Bende Sabah muzlu yogurt yedirdim.
Teşekkğr ederiiz Masallah kuzuya afiyet olsun

Ne guzel dikmişsiniz elinize saglik
Çok teşekkür ederim

Ben oğlumda tam ayına uygun almıştım bir türlü kestiremiyordum ama sonra farkettim ki bir kaç ay giymeyi bırak hafta bile giyemiyordu. O yüzden büyük almaktan zarar gelmez hem yaz efil efil bol giysinler.

Yavrumun dili parlamış, üst dişleri çıktı sandım ilk bakışta, şok oldum

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık ❤
Dimii bende ilk öyle sandım hemen parmaklamıştım ama yok hiç birşey
Teşekkür ederim bu arada

Ateş dusurucu verdiyseniz o terletiyor

Canım yeni gördüm. Bizi de gecemiz zor geçti biraz. Atak ve diş birleşiyor bence bu ay. Nasıl şimdi Iyi mi

Canım yeni gördüm. Bizi de gecemiz zor geçti biraz. Atak ve diş birleşiyor bence bu ay. Nasıl şimdi Iyi mi
Cnm gece duş aldırdım calpol verdim şimdi yine ateşi var yine bi duş ve ateş düşürücü. Ama nasıl ateşse tekrar yükseliyor sürekli sizede geçmiş olsun canım

Güle güle kullansın bebeğiniz çok yakismis.

Anladım canım ek gıdaya geçsen de o kadar doyacak kadar yiyemez bence henüz istersen sen mama ver günde Bikaç kez yada gece ver mamayı

Aa demek cok etkili bi ilac bende dün degistirdim d vitaminini ocean aldim ama cok etkili olmasi avantaj mi dezavantaj mi karar veremedim

Valla bende bilemiyorum doktora sorucam üst sınırın baya üzerinde olduğu için vermeycem . oceanın içinde zeytinyağı olduğu için emilimini kolaylaştırıyor o yüzden 400 ıu direk depolanıyor olabilir

kizlar ya omce üst dişlerin cikmasi normalmi altta hiçbir belirti yok gibi

Eklentiler

• 20200513_111819.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 20200513_111808.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…