2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rica ederim canım Aslında emiyorsa kilo alır sen bir iki hafta sonra yine tart alır insallah zaten ek gıda sebze meyve yogurt yumurta pek kilo aldıracagını sanmıyorum birde cok az yiyorlar asıl kilo aldıran anne sütü sen yine çok emmek istiyorsa emzir bence anne sütü gibisi yok

Kızlar dün size dedim ya umay çok elini kulağına götürüyor yüüzne sürüyor felan diştir diye düşündüm çünkü uykuya geçerken de aşırı ağlıyordu uykusu çok kötüydüfelan içime sinmedi sağlık ocağına götürüo kulağına bi baktıralım birşeu yoksa diştir o zaman ddim. Götürdük doktor enfeksiyon var dedi. İçerş alamdı kapıda muayene etti ama. Antibyotik verdi bende kullanmak istemiyorum diye dedim hocam çok ciddi boyutta mı kullanamdan geçmez mi? Sen bilirsin dedi enfeksşyon var biraz dedi. Ya hastanelere gitmekten korktuğum için götürdmedim başka doktora ama yani umatım boşuna kullanmıyorumdur antibyotiği. Bir de bitamin ve alerji şurubu verdi. Antibyotipe karşı alerji şurubunu verdi. Gündd 3 kere de calpol ver dedi bilmiyorum valla bakalıö inşallah geçer ya kızım elini hiç kulağından çekmiyor yavrum ya

08.00-09.30 sabah uykusu
12.00-14.00 öğlen uykusu
16.00-17.00 akşam uykusu
Tabi +- 1 saat oynayabiliyor. Eğer güzel oyun oynayıp enerji attıysak pek şaşmaz ama sakin bir günse oynuyor.
Benimkide birebir bunun aynısı aynen artı eksi yarım saat felan oynayabiliyor bizimde ama akşam üzeri 5 5 buçuktan sonra uyumaz. daha sonra 8 gibi gece uykusu

Ay kızlar ya bu cocuk ne zaman akıllanacak 7 aylık olcak sürekli ağlıyo sürekli kucak istiyo zaten hic yalnız durmuyo odadan cıksam aşırı derecede ağlıyo yürüteçe koyuyorum 10 dk mama sandalyesine koyuyorum 10 dk hic kendi kendine oynamıyo ya cok bunalıyorum böyle olunca tuvalete bişe zor gidiyorum bu ara gece uykuları da bozuldu iyice sabahın köründe kalkıyo zaten gece de geç yatıyo hic dinlenemiyorum hic kendime vakit ayıramıyorum ne çay içebiliyorum doğru düzgün ne yemek yiyebiliyorum hersey acele acele başınızı şişirdim ama çok bunaldım gercekten düzelecek mi benim kızımda akıllanacak mı çok merak ediyorum

Canım bence ihmal etme ver ilaçlarını. Enfeksiyon başka türlü geçmez diye biliyorum. Yazık elide kulagindaymis. Ağrısı var demekki

Gecmis olsun ama doktora goturun mutlaka uxman görsün iletrlemeden

Ben kabul ettim artık canım uzunca bir süre böyle olacak. Atak diş hastalık fln derken bir kaç yıla düzelir diyorum artık. Kabullenince daha kolay oluyor. Bir çoğumuz çay ve yemek konusunda sıkıntı yaşıyoruz sanırım. Artık dert etmiyorum ben, Uzay kucağımda içiyorum çayı kahveyi napiyim siyam ikizi gibi yapışık geziyoruz. Tuvaletteyken kapıda bekliyor babasıyla, gitmiyor uzağa

Bende kabullendim ama işte insan bazen deliriyo gerçekten kuzenimin cocugu var görüntülü konuşuyoruz cocuk hep kendi kendine oynuyo saatlerce uyumuyo ama hic aglamıyo benimki uykudan uyanıyo aynı uykusu geliyo aynı hep kucağımda bileklerim de aşırı derece ağrı oluştu canı sagolsun kızımın diyorum ama işte bu akıllı cocukları görünce de çıldırıyorum Eşimde aksam 7 de geliyo artık tek basına daha zor oluyo gercekten bende anca 2 3 yasına gelince akıllanır galiba diyorum bazen de o zaman bile akıllanmaz diyorum

Gun icinde tensel temasta bulunuyor musunuz,yani tabi mutlaka yapıyorsunuzdur da daha sık sarilin öpün,seni seviyorum deyin gözlerine bakarak bakalim ne olacak.Vallah anliyor sevgiyle soylenen seniseviyorumu Bazu huysuz bebekler daha çok ilgi istiyorbeni.ilk oglum öyleydi hep bir mizmizdi hâlâ da dokunulmayı sever ilgimi çekmeye calisiyor ayagimi catptim bacagim aciyor ...diyeHani sarılayım opeyim diye,sizinki de konuşamadığı icin oyle yapiyordur

Canım ben normalde de sarılıp öpmeyi çok seven biriyim anneme eşime karsı bile. İlgiyi çok severim kızımla dogdugu günden beri yapısık yaşıyoruz desem yeridir sürekli öpüyorum kokluyorum seni seviyorum annecim diyorum hep konusuyorum pek faydası olmuyo huysuz bi bebek yani ne yaparsam yapayım Belki de çok ilgi gösterdim yanından ayrılmadım çok baglandı çok alıştı diyorum hatta beni yanından ayırmıyor çünkü

Evet tabi zaten yapiyorsundur da bazi huysuz bebkler daha da istiyor başimda var bir tane de ondan biliyorumo da olabilir ben de oyleyim alistirdik sanirim,buyuk ogluma diyorum bazen ne zman ergenlige gireceksin de yalniz kalmak isteyeceksin

Kızlar benim minnoş yumurtanın sarısını bi sevemedi. Ek gıdanın ilk günlerinde verdiğimi yiyordu ama birden isteği gitti sanki. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar benim minnoş yumurtanın sarısını bi sevemedi. Ek gıdanın ilk günlerinde verdiğimi yiyordu ama birden isteği gitti sanki. Sizde durumlar nasıl?
Bunun olması normalmiş sanırım. Arkadaşım demişti. Bazen bir şeyi çok güzel yer. Sonra yemez sonra tekrar yer. Sevdi sevmedi demek için erken. Deneyeceksin işte demişti. Benimki de elmayı bir yiyor bir yemiyor. Peyniri de öyle. Yoğurt şimdilik en güzel yediği şey ama üç gün sonra yemeyebilir de. Biraz ara ver tekrar dene. Küçük küçük ver. İçine biraz zeytinyağı koyuyorum ben yoksa yumurta sarısı damağına çok yapışıyor.

Canım yumurta sarısıyla bizim de başımız dertte. Bu sabah tam olarak yedi sadece. Avokado, muz, ceviz ve yumurta sarısını karıştırıp verdim. Sadece bu karışımda yedi. Her şeyi denedim yemiyor başka türlü.

Ay çok zor valla allah yardımcın olsum canım benimki okadar değil enazından bi 15 dakika 20 dakika kendi kendine oynuyor ama eskidsn daha çok dururdu şimdş çabuk sıkılıyor kucal istiyor ayağa kalkmak istiyor felan

Kızlar bebişler emekliyor mu benimki bayağı emekliyce gibi dizlef üzerine kalkıyor azcık gidiyor

Oğlum gel gel yapmayı öğrendi.Bi kedimiz var.Dışarıda besliyoruz.Her dışarı çıkmamızda hemen yanımıza geliyor.Ben de her geldiğinde"bak pisi pisi,gel gel gel"diyorum avucumu açarak.Öğrenmiş bunu.Dün çıktık akşam 7 gibi.Kediyi gördü hemen avucunu açıp kapama hareketi yaptı peşpeşe.Kediyi çağırıyor iki gözümün çiçeği ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…