2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebişler emekliyor mu benimki bayağı emekliyce gibi dizlef üzerine kalkıyor azcık gidiyor
Benimki komando Kollarından destek alıp sürünüyor.Bide yürütecle odanın bir ucundan bir ucuna,kendini ittire ittire gidiyor.Yürütecle tanısalı birkaç gün oldu ama,bu anı bekliyormuş sanki.

Kızlar bebişler emekliyor mu benimki bayağı emekliyce gibi dizlef üzerine kalkıyor azcık gidiyor
Nerede benim tostos poposunu kaldırınca agliyor çok tembel hep yere yataga koyuyorum hareket etsin diye oturan boğa gibi oturuyor hareket yok basiyor cigligi yerden alinca da bir guluyor ki " Zafer benim" der gibi.Yesin içsin yatsin kucakta olsun.Hep.bunu istiyor.Cok inatci dedigini yaptiriyoe akrep burcu bizimkiler acaba ondan mi

Kızlar benim minnoş yumurtanın sarısını bi sevemedi. Ek gıdanın ilk günlerinde verdiğimi yiyordu ama birden isteği gitti sanki. Sizde durumlar nasıl?
Ben ilk kez du tattirdim ilkinde yarisini yedi bugun daha az yedi ama anlamadim yuzunu burustirmuyor ama ânı ânını tutmuyor

Evet tabi zaten yapiyorsundur da bazi huysuz bebkler daha da istiyor başimda var bir tane de ondan biliyorumo da olabilir ben de oyleyim alistirdik sanirim,buyuk ogluma diyorum bazen ne zman ergenlige gireceksin de yalniz kalmak isteyeceksin
Aynen bence de alıştırdık canım ilgiye alıştı şimdi hep ilgi bekliyor ilgilenirim zaten tek cocugum baska işim yok ev işi yemek dısında ama insan bazen bunalıyo biraz da kendi kendşne oynasa diyorum yani

Aynen canım büyüdükçe düzelir diyodum büyüdükçe daha cok bana düştü Seninki yine aksam erken yatıyordu galiba benimki benle yatıyo Sabahın köründe de kalkıyo biraz erken yatsa kendime vakit ayırsam cok güzel olcak ama yok

Kızlar benim minnoş yumurtanın sarısını bi sevemedi. Ek gıdanın ilk günlerinde verdiğimi yiyordu ama birden isteği gitti sanki. Sizde durumlar nasıl?
Ayla da ilk baslar iyi yiyordu bi kaç gündür yemiyor hic ağzını açmıyor ara vercem biraz sıkıldı mı acaba diyorum. En güzel yogurt ve meyveleri yiyo diğerlerini isteksiz az bişey yiyo

Aynen bence de alıştırdık canım ilgiye alıştı şimdi hep ilgi bekliyor ilgilenirim zaten tek cocugum baska işim yok ev işi yemek dısında ama insan bazen bunalıyo biraz da kendi kendşne oynasa diyorum yani
Ya cok haklisin oyle olmali kendimize bagimli cocuklar yetistirmemeliyiz zaten,duygusal ve fisiksel ihtiyaclarini karsiladiktan sonra kendi kendine idare edebilmeliler aslinda

Canım ayni şeyi dun ben de yaşadım.Bizimki iki gündür geç yatıyor 12 de yatırdım .Ağladı baya.Emzirdim tekrar yatırdım hemen uyurdu ya da sakinlesirdi ama sakinlesirdi.Altini da değiştirdim neden ağlıyor diyorum kucağıma alıyorum susmuyor.Heralde bir yeri ağrıyor dedim.Sonra benim de aklıma geldi.Su icirdim .Kızım hemen sustu 2 dakika içinde uyudu:))

bence hiç kafana takma.Benim kızım 2 gün sonra 7 aylık olacak ve 7 kilo 100 gram.
Kafana takma hiç.Kilosu maşallah iyi.Benim kızım 2 gün sonra 7 aylık olacak 7 kilo 100 gram.5 gün önce sağlık ocağına gittik.6 kilo 800 gram çıktı .Şimdi 5 gün biraz ek gıdaya emzirmeye yüklendim.Zorla bir 300 gram almış maşallah .Ona bile sevindim.Benim kizim bu ay kilo bile verdi.Tekrar aldı.Cok hareketli ondan mı diyorum .Eve de 7 ile 7.5 arası olmalı en az dedi.

Ben karnı açken veriyorum ek gıdayı .İsterse ustune emziriyorum.Uyaninca veriyorum genelde.Ben her şeyi gozkarari yapıyorum .Ölçüye göre yaptım çok sulu oldu benimki de .Bugün göz karari yaptım kıvamı tam oldu ..

Benimki komando Kollarından destek alıp sürünüyor.Bide yürütecle odanın bir ucundan bir ucuna,kendini ittire ittire gidiyor.Yürütecle tanısalı birkaç gün oldu ama,bu anı bekliyormuş sanki.
Ya ben yürüteç aldım canım .Kim görse ayağı yamuk olur falan diyor İlk bebegim.Korktum biraz ..Sevmişti de kızım ama sen sureli mi koyuyorsun içine?

Ya ben yürüteç aldım canım .Kim görse ayağı yamuk olur falan diyor İlk bebegim.Korktum biraz ..Sevmişti de kızım ama sen sureli mi koyuyorsun içine?
10 dakika kadar koyuyorum.Çıkarınca ağlıyor.Erkek bebekler için onermiyorlar aslında yürüteci.Ben de çok sıcak bakmiyordum ama hediye geldi yürüteç.1-2 koyunca hoşuna gitti.Hergün 10 dk.koyuyorum.

Emzirmek susuzluğunu giderir sanıyordum ben ama öyle olmuyormuş demek ki. Benimki bugün 1 suluk bitirdi ikinciyi yarıladı bile. Yazık kavrulmuş çocuk kaç gündür. Daha öğreniyoruz annesi olur arada diye kendimi avutuyorum

Kızlar benim oğlum su içmiyor pek. Suluğu dişlemek için kullanıyor bardakla verince de iki yudum alıp bırakıyor. Ek gıdan sonra hep su da teklif ediyorum bazen az biraz içiyor bazen hiç. Çişi azaldı ve biraz kokusu ağırlaştı. Korkuyorum enfeksiyon filan olacak diye. Huysuzluğu yok. Ne yapsam nasıl su içirsem?

Sadece ek gıdadan sonra değil,sürekli teklif et suyu.Her seferinde 2 yudum icse bile yeter.Ben uyanınca,uyumadan önce,ek gıdadan sonra,emzirdikten sonra,mamadan sonra,oyun arasında yani sürekli sulugu uzatıyorum.Her seferinde içiyor.Hatta artık kendisi içiyor eline veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…