Bizim üst dişler de geliyor galiba kızlar
Aşırı huysuz ve ciddiyiz. El yine kulakta, uykuya zor dalıyor, salyasıyla beni boğabilir ve en kötüsü kabız. Üst dişler daha zor çıkıyor diyorlar. Memeler de daha yeni iyileşmişti çok korkuyorum.
Aşırı huysuz ve ciddiyiz. El yine kulakta, uykuya zor dalıyor, salyasıyla beni boğabilir ve en kötüsü kabız. Üst dişler daha zor çıkıyor diyorlar. Memeler de daha yeni iyileşmişti çok korkuyorum.
Insallah hemen cikarir canim. Ben de ust dislerden korkuyorum. Oyunu cok seviyor kesin oyun sanip isiracaktir. Simdiden damaklari kasiniyor diye isirmaya calisiyor, elimi agzina goturup isiriyor parmagimi.
Istememek degil aslinda eninde sonunda yapilacak zaten sadece yaptirmayacak olanlar varsa sebebini ogrenmek istedim neden 9. Ayda degilde 1 yaşında yaptiracaklarini
anladım canım istemeyebilirsin senin tercihin ben yaptircam canim apartmanda cok cocuk var salgin filan olursa zor geçirir o yuzden ertelemeyi düşünmüyorum şimdilik tabi
Valla bende şaşkınım ben ve babasıda geç yürümüşüz bir yaşını geçmeden kalkmamışız yerimizden hiç Bir aydır kalkıyodu tutunarak ama artık tutunarak yürümeye başladı şu sıralar çok tehlikeli oldu beşiğinden aşşağı atıyo kendini biraz yürüyo düşüyo sürekli tetikteyim
Masallah ona baya hızlı ❤ Evet cok dikkat etmek lazım bundan sonra en tehlikeli zamanları. Ayla da yakında tutunup kalkmayı öğrenir gibi çabalıyor ama yapamıyo daha beşiğini alt kademeye indireyim diyorum be olur ne olmaz belki birden tutup kalkar
Bizde daha kabarıklık bile yok, en az 2 hafta sürecek gibi.
Ben daha iyiyim canım çok teşekkür ederim. Daha uzun süre ayakta kalabiliyorum, acısı da epey azaldı ama hâlâ minik minik yürüyebiliyorum. Uzayı taşıyamıyorum kucağımda ama. Az kaldı geçecek, son 10 gün.
Bizde daha kabarıklık bile yok, en az 2 hafta sürecek gibi.
Ben daha iyiyim canım çok teşekkür ederim. Daha uzun süre ayakta kalabiliyorum, acısı da epey azaldı ama hâlâ minik minik yürüyebiliyorum. Uzayı taşıyamıyorum kucağımda ama. Az kaldı geçecek, son 10 gün.
Kızlar eşimin kuzeni geldi geçen hafta İzmir'den bugun bana geldi 1 Kasım doğumlu kızı var. Kabak tatlısı kek puaça yaprak sarması yaptım hepsinden bi yedirdi kızı sanki 3 4 yasında cocuk gibi tıka basa yedi cocuk zaten 11 kiloymuş baya tombiş Ayla onun yanında kücük kaldı herşey yediriyorum diyo ciger bile yediriyormuş içeri girdiğinde elinde şu süt burgerler varya ondan vardı ondan yedirmiş yolda diyorki bna da böyle özel yemek yaparsan ilerde hiçbirşey yemez yemek seçer diyo ama yedirdiği şeyler cok zararlı hep şeker tuz
Kızlar eşimin kuzeni geldi geçen hafta İzmir'den bugun bana geldi 1 Kasım doğumlu kızı var. Kabak tatlısı kek puaça yaprak sarması yaptım hepsinden bi yedirdi kızı sanki 3 4 yasında cocuk gibi tıka basa yedi cocuk zaten 11 kiloymuş baya tombiş Ayla onun yanında kücük kaldı herşey yediriyorum diyo ciger bile yediriyormuş içeri girdiğinde elinde şu süt burgerler varya ondan vardı ondan yedirmiş yolda diyorki bna da böyle özel yemek yaparsan ilerde hiçbirşey yemez yemek seçer diyo ama yedirdiği şeyler cok zararlı hep şeker tuz
maşşallah canim bende şeker tuz olayına çok takilmiyorum kızımda oğlum gerçekten çok yemek seciyo bundada biz ne yersek tattiriyorum ayrı yemek yapmayi birakcam zaten tabiki sağlıksız şeyler vermek istemiyorum ama abimizden görecek mutlaka.
maşşallah canim bende şeker tuz olayına çok takilmiyorum kızımda oğlum gerçekten çok yemek seciyo bundada biz ne yersek tattiriyorum ayrı yemek yapmayi birakcam zaten tabiki sağlıksız şeyler vermek istemiyorum ama abimizden görecek mutlaka.
Canım tattırmak ayrı birşey de o tıka basa yedirdi cocugu büyük insan gibi bilmiyorum o kadr şeker de el kadar bebege yazık yani birde üçüncü cocugu diğerlerine de öyle yaptım diyor ama iki cocuguds kilolu
Ay, senin kızın dişi çıktı mı? Benimkinin daha çıkmadı. Yiyemez heralde pankek, köfte ama ben de bugün çorba ve muz püresi verdim ek gıda. Devam sütü+emzirme ile gidiyoruz bakalım. Cuma günü doktora gidicem.
Beslenme alışkanligi kücuk yaşta edinilir çok haklisiniz zararli hepsi ona şimdilik üstelik bebegun bağisiklik sistemi henuz oturmadi bagisiklik sistemi icin yaşaminin ilk yillarinda doģru beslenmeli bebekler.Nasilsa her seyden 1 1.5 yil sonra yiyecek ne bu acele gerçekten hayret ama tabi herkesin kendi çocugu ve yetiştirme biçimi hiçbirinizin sanirim hakki pek yok ben pek onaylamiyorum.Tüm uzmankar bosuna mi diyor yağli tuzlu tatli aeyleri çok yemeyin ya da hastalandığıimizda hemen ne diyorlar dogru beslenin,organlaRi şimdiden yormak niye?Bırakalim tum organlar yag tuz şekwe bağlasım şimdiden naailsa yiyeceklwr ne acelelwri var anlamiyorum üatelik hee sey hormonlu ilaçliyken
Canım tattırmak ayrı birşey de o tıka basa yedirdi cocugu büyük insan gibi bilmiyorum o kadr şeker de el kadar bebege yazık yani birde üçüncü cocugu diğerlerine de öyle yaptım diyor ama iki cocuguds kilolu
Merhabalar kızlar. Ben de uzun zamandır yazamıyorum malum çalışıyorum zaman nasil geçiyor anlamıyorum bile. Ama okuyorum yazdıklarınızı. Bizim alttan iki dişimiz 5 aylıkken çıkmıştı üst ortalar çıkmadan ortanın yani çıktı 1 tane 20 gün kadar önce.Çok değişik görünüyor 2 gün önce de üst ortanın bir tanesinin tırtıkları görünmeye başladı. Altta üstte beyazliklarlar var damaklarinda. Hepsi birden patlayacak sanırım. Bu süreçte iyice bana düştü oğlum. Sürekli temas halinde olmak istiyor. İnşallah hepimiz şu diş süreçlerini hayırlısıyla güzel güzel atlatırız.