2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ne kadar yanlış şok oldum okuyunca daha yaşında değil, eğer o kiloya böyle yiyerek ulaşmışsa geçmiş olsun o çocuğa. Uzay da iri bir bebek ama doğum kilosu 4 sayılır ve anne sütüyle bu kiloya ulaştı. Kuzenininki çok abartı bence. Yaprak dediğin şey sindirilmesi en zor gıdalardan. Koca insanın bağırsağı sindiremiyor bazen. Hele ki abur cubur, daha şimdiden. Üzüldüm çocuk için.

Canım hoşgeldin :) diş süreci beni de yoruyor bu aralar. Senin kuzuya esin bakıyordu sanirim, alisabildin mi? Ben ocaga kadar erteledim calisma isini, konustum gidip. Cesaret edemiyorum bir türlü.

Canım hoşgeldin :) diş süreci beni de yoruyor bu aralar. Senin kuzuya esin bakıyordu sanirim, alisabildin mi? Ben ocaga kadar erteledim calisma isini, konustum gidip. Cesaret edemiyorum bir türlü.
Hoşbuldum canım. Evet eşim bakıyor benim. Mecburiyetten alıştım diyelim ama bu aralar bir duygusalım. İş yerinde falan ağlıyorum bir anda yaşlar akıyor gözlerimden. Allahtan şimdilik yarım gün de tolere edebiliyoruz. Zaten ayrı geçen zamanın büyük kısmı uyuyor. Ben gelince de acısını çıkarıyoruz yapışık ikiz gibi geziyoruz Ama ben de tüm gün ayrı kalmayı kafamda bile canlandiramiyorum. Eylülde yarim günlük süt iznim bitiyor ardından yıllık izinlerimi de kullanıp ücretsiz izne ayrılacağım. Zaten o zamana da iyice ayaklanır muhtemelen bana daha çok ihtiyacı olacak.

Yazı atlatıp birliktesiniz yine az kalmış. Kıyamam anneye göre ayarlamış uykuları da hiç ağlama annesi çok güzel düzen kurmuşsunuz maşallah size. Darısı da bize.

Kızlar uzun süredir Uzay gece hiç çiş yapmıyor. Kupkuru bezle uyanıyor. Uyandıktan sonraki yarim saatte 2 bezi dolduracak kadar çiş yapıyor. Tutuyor sanırım gece. Normal mi?

Aynen sen tedbirini al canım birden öğreniyolar hiç yapamıycakmış gibi görünen hareketleri birden ustası gibi yapmaya başlıyolar

Kilolu olunca sağlıklı zannediyorlar bebege o kadar seker yüklenmez ben inanmıyorum yemek secicegine yiyeceği varsa yer
Aynen kızlar cok haklısınız gercekten bende üzüldüm o kadar yemeği o kadar şekeri nasıl Sindiriyor o bebek yazık.
U UzayDeniz Dogum kilosu 2.5muş bebegin

Ahh kiyamam kuzuya.kolaylıkla cikiversin insaallah o meme issirma yiğit mirza dada var simdi dislerimiz cikiyor alttan 2si birden hem sunnet hem diş dönemini geçiriyoruz bizde.kolaylikla atlativersin kuzularımız

haklisin canim abur cubur vermek cok yanlış daha çok küçük annesi rahatsız olmuyorsa yapacak birşey yok maalesef.ben şeker ve tuz meselesinde kendimden yola çıkarak uymak istemiyorum annem o zaman ne bulursa yedirmiş hepimize çok takılınca strese giriyorum tabi böyle düşünüp tuzu şekeri abartıp vermiyorum yani

Kızlar uzun süredir Uzay gece hiç çiş yapmıyor. Kupkuru bezle uyanıyor. Uyandıktan sonraki yarim saatte 2 bezi dolduracak kadar çiş yapıyor. Tutuyor sanırım gece. Normal mi?
benimkide çoğu zaman öyle yapıyor canım normalmi bilmiyorum ama derin uykuda olunca yapmiyor .

Aynen canım bir de benim gördügüm kadarıyla ikinci bebekler daha rahat büyütülüyor insan ilk bebekte daha pinprikli oluyo

Aynen kızlar cok haklısınız gercekten bende üzüldüm o kadar yemeği o kadar şekeri nasıl Sindiriyor o bebek yazık.
U UzayDeniz Dogum kilosu 2.5muş bebegin

O çocuk obez olur ilerde yazık ya

Ahh kiyamam kuzuya.kolaylıkla cikiversin insaallah o meme issirma yiğit mirza dada var simdi dislerimiz cikiyor alttan 2si birden hem sunnet hem diş dönemini geçiriyoruz bizde.kolaylikla atlativersin kuzularımız

Vallahi çok zor. Hem cocuklara hem bize. Kazasız belasız atlatırız umarım. Yiğit nasıl oldu canim, yok dimi sıkıntı

Bizde yapmıyoruz canım gece uyanır uyanık kalırsa yapiyor bağlamadan yatırsam olcak yani

kizlar sabah uyandiktan kac saat sonra uyuyor bebisler benim kizin düzeni bozuldu uyuma saatleri bi tuaf yatiramiyorum uykuya

Canım, allah kolaylık versin. Biran önce çıkar umarım. Hiç bitmiyor değil mi iniş çıkışlar. Düzlüğe ne zaman ulaşıcaz acaba?

Ay ben de bu yemek konusunda çok kararsızım ya.. ben hiç bişey yedirmiyorum onun yanında. Ama zaten benim bebişin dişi yok. Ne yapmak doğrusu şaşırdım kaldım. Annelerimiz gibi mi davransak diyorum, o nasıl yapmışsa öyle yapalım? Emziriyor muydu hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…