Kızlar eşimin kuzeni geldi geçen hafta İzmir'den bugun bana geldi 1 Kasım doğumlu kızı var. Kabak tatlısı kek puaça yaprak sarması yaptım hepsinden bi yedirdi kızı sanki 3 4 yasında cocuk gibi tıka basa yedi cocuk zaten 11 kiloymuş baya tombiş Ayla onun yanında kücük kaldı herşey yediriyorum diyo ciger bile yediriyormuş içeri girdiğinde elinde şu süt burgerler varya ondan vardı ondan yedirmiş yolda diyorki bna da böyle özel yemek yaparsan ilerde hiçbirşey yemez yemek seçer diyo ama yedirdiği şeyler cok zararlı hep şeker tuz
Merhabalar kızlar. Ben de uzun zamandır yazamıyorum malum çalışıyorum zaman nasil geçiyor anlamıyorum bile. Ama okuyorum yazdıklarınızı. Bizim alttan iki dişimiz 5 aylıkken çıkmıştı üst ortalar çıkmadan ortanın yani çıktı 1 tane 20 gün kadar önce.Çok değişik görünüyor2 gün önce de üst ortanın bir tanesinin tırtıkları görünmeye başladı. Altta üstte beyazliklarlar var damaklarinda. Hepsi birden patlayacak sanırım. Bu süreçte iyice bana düştü oğlum. Sürekli temas halinde olmak istiyor. İnşallah hepimiz şu diş süreçlerini hayırlısıyla güzel güzel atlatırız.
Hoşbuldum canım. Evet eşim bakıyor benim. Mecburiyetten alıştım diyelim ama bu aralar bir duygusalım. İş yerinde falan ağlıyorum bir anda yaşlar akıyor gözlerimden. Allahtan şimdilik yarım gün de tolere edebiliyoruz. Zaten ayrı geçen zamanın büyük kısmı uyuyor. Ben gelince de acısını çıkarıyoruz yapışık ikiz gibi geziyoruzCanım hoşgeldin :) diş süreci beni de yoruyor bu aralar. Senin kuzuya esin bakıyordu sanirim, alisabildin mi? Ben ocaga kadar erteledim calisma isini, konustum gidip. Cesaret edemiyorum bir türlü.
Hoşbuldum canım. Evet eşim bakıyor benim. Mecburiyetten alıştım diyelim ama bu aralar bir duygusalım. İş yerinde falan ağlıyorum bir anda yaşlar akıyor gözlerimden. Allahtan şimdilik yarım gün de tolere edebiliyoruz. Zaten ayrı geçen zamanın büyük kısmı uyuyor. Ben gelince de acısını çıkarıyoruz yapışık ikiz gibi geziyoruzAma ben de tüm gün ayrı kalmayı kafamda bile canlandiramiyorum. Eylülde yarim günlük süt iznim bitiyor ardından yıllık izinlerimi de kullanıp ücretsiz izne ayrılacağım. Zaten o zamana da iyice ayaklanır muhtemelen bana daha çok ihtiyacı olacak.
Aynen sen tedbirini al canım birden öğreniyolar hiç yapamıycakmış gibi görünen hareketleri birden ustası gibi yapmaya başlıyolarMasallah ona baya hızlı ❤ Evet cok dikkat etmek lazım bundan sonra en tehlikeli zamanları. Ayla da yakında tutunup kalkmayı öğrenir gibi çabalıyor ama yapamıyo daha beşiğini alt kademeye indireyim diyorum be olur ne olmaz belki birden tutup kalkar
Beslenme alışkanligi kücuk yaşta edinilir çok haklisiniz zararli hepsi ona şimdilik üstelik bebegun bağisiklik sistemi henuz oturmadi bagisiklik sistemi icin yaşaminin ilk yillarinda doģru beslenmeli bebekler.Nasilsa her seyden 1 1.5 yil sonra yiyecek ne bu acele gerçekten hayret ama tabi herkesin kendi çocugu ve yetiştirme biçimi hiçbirinizin sanirim hakki pek yok ben pek onaylamiyorum.Tüm uzmankar bosuna mi diyor yağli tuzlu tatli aeyleri çok yemeyin ya da hastalandığıimizda hemen ne diyorlar dogru beslenin,organlaRi şimdiden yormak niye?Bırakalim tum organlar yag tuz şekwe bağlasım şimdiden naailsa yiyeceklwr ne acelelwri var anlamiyorum üatelik hee sey hormonlu ilaçliyken
Kilolu olunca sağlıklı zannediyorlar bebege o kadar seker yüklenmez ben inanmıyorum yemek secicegine yiyeceği varsa yer
Aynen kızlar cok haklısınız gercekten bende üzüldüm o kadar yemeği o kadar şekeri nasıl Sindiriyor o bebek yazık.Ne kadar yanlış şok oldum okuyuncadaha yaşında değil, eğer o kiloya böyle yiyerek ulaşmışsa geçmiş olsun o çocuğa. Uzay da iri bir bebek ama doğum kilosu 4 sayılır ve anne sütüyle bu kiloya ulaştı. Kuzenininki çok abartı bence. Yaprak dediğin şey sindirilmesi en zor gıdalardan. Koca insanın bağırsağı sindiremiyor bazen. Hele ki abur cubur, daha şimdiden. Üzüldüm çocuk için.
Ahh kiyamam kuzuya.kolaylıkla cikiversin insaallah o meme issirma yiğit mirza dada var simdi dislerimiz cikiyor alttan 2si birden hem sunnet hem diş dönemini geçiriyoruz bizde.kolaylikla atlativersin kuzularımızBizim üst dişler de geliyor galiba kızlar
Aşırı huysuz ve ciddiyiz. El yine kulakta, uykuya zor dalıyor, salyasıyla beni boğabilir ve en kötüsü kabız. Üst dişler daha zor çıkıyor diyorlar. Memeler de daha yeni iyileşmiştiçok korkuyorum.
haklisin canim abur cubur vermek cok yanlış daha çok küçük annesi rahatsız olmuyorsa yapacak birşey yok maalesef.ben şeker ve tuz meselesinde kendimden yola çıkarak uymak istemiyorum annem o zaman ne bulursa yedirmiş hepimize çok takılınca strese giriyorum tabi böyle düşünüp tuzu şekeri abartıp vermiyorum yaniCanım tattırmak ayrı birşey de o tıka basa yedirdi cocugu büyük insan gibi bilmiyorum o kadr şeker de el kadar bebege yazık yani birde üçüncü cocugu diğerlerine de öyle yaptım diyor ama iki cocuguds kilolu
benimkide çoğu zaman öyle yapıyor canım normalmi bilmiyorum ama derin uykuda olunca yapmiyor .Kızlar uzun süredir Uzay gece hiç çiş yapmıyor. Kupkuru bezle uyanıyor. Uyandıktan sonraki yarim saatte 2 bezi dolduracak kadar çiş yapıyor. Tutuyor sanırım gece. Normal mi?
Aynen canım bir de benim gördügüm kadarıyla ikinci bebekler daha rahat büyütülüyor insan ilk bebekte daha pinprikli oluyohaklisin canim abur cubur vermek cok yanlış daha çok küçük annesi rahatsız olmuyorsa yapacak birşey yok maalesef.ben şeker ve tuz meselesinde kendimden yola çıkarak uymak istemiyorum annem o zaman ne bulursa yedirmiş hepimize çok takılınca strese giriyorum tabi böyle düşünüp tuzu şekeri abartıp vermiyorum yani
Ahh kiyamam kuzuya.kolaylıkla cikiversin insaallah o meme issirma yiğit mirza dada var simdi dislerimiz cikiyor alttan 2si birden hem sunnet hem diş dönemini geçiriyoruz bizde.kolaylikla atlativersin kuzularımız
Tesekkür ederiz teyzesiAyağı kenara dayama huyu bizde de var. Yerim ayağını ya yerimçok tatlı
Bizde yapmıyoruz canım gece uyanır uyanık kalırsa yapiyor bağlamadan yatırsam olcak yaniKızlar uzun süredir Uzay gece hiç çiş yapmıyor. Kupkuru bezle uyanıyor. Uyandıktan sonraki yarim saatte 2 bezi dolduracak kadar çiş yapıyor. Tutuyor sanırım gece. Normal mi?
evet canım dogru söylüyorsun tecrubesizlikte var tabi ilkinde ikinciler şanslıAynen canım bir de benim gördügüm kadarıyla ikinci bebekler daha rahat büyütülüyor insan ilk bebekte daha pinprikli oluyo
Canım, allah kolaylık versin. Biran önce çıkar umarım. Hiç bitmiyor değil mi iniş çıkışlar. Düzlüğe ne zaman ulaşıcaz acaba?Bizim üst dişler de geliyor galiba kızlar
Aşırı huysuz ve ciddiyiz. El yine kulakta, uykuya zor dalıyor, salyasıyla beni boğabilir ve en kötüsü kabız. Üst dişler daha zor çıkıyor diyorlar. Memeler de daha yeni iyileşmiştiçok korkuyorum.
Ay ben de bu yemek konusunda çok kararsızım ya.. ben hiç bişey yedirmiyorum onun yanında. Ama zaten benim bebişin dişi yok. Ne yapmak doğrusu şaşırdım kaldım. Annelerimiz gibi mi davransak diyorum, o nasıl yapmışsa öyle yapalım? Emziriyor muydu hala?Kızlar eşimin kuzeni geldi geçen hafta İzmir'den bugun bana geldi 1 Kasım doğumlu kızı var. Kabak tatlısı kek puaça yaprak sarması yaptım hepsinden bi yedirdi kızı sanki 3 4 yasında cocuk gibi tıka basa yedi cocuk zaten 11 kiloymuş baya tombiş Ayla onun yanında kücük kaldı herşey yediriyorum diyo ciger bile yediriyormuş içeri girdiğinde elinde şu süt burgerler varya ondan vardı ondan yedirmiş yolda diyorki bna da böyle özel yemek yaparsan ilerde hiçbirşey yemez yemek seçer diyo ama yedirdiği şeyler cok zararlı hep şeker tuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?