2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya Aylanın poposunda sankş yırtık olmus böyle hafif de kanamış gibi cok iyi anlayamadım hiç olmamıştı ama var bi gariplik yani kabızda değil aslında ama eskisi kadar kakasını yapmıyo bazen günde iki kez bazen bi gün boyunca yapmadığı oluyo ama bugun kakasını yaparjen çok ıkındı hemen olur mu ki ve ne yapmam lazım bilgisi olan var mı

Gecmis olsun makatta mi yırtık ?Oyleyse çatlamistir oluyor maalesef biz bebeklere hee swyi vermek istiyoruz ama bagirsaklari hazır degilçatlayabilir eğer oyleyse makkatin icine dogruysa bize doktor krem vermisti iki tane Anestol ve Hametan .İlki agri kesici etkisi var kak yaparken ağrımasın diye,ikincisi tedavi edici iyi gelmisti hala bile sürmesem ara ara oluyor sirf bu yuzden bu ay kontrole gidecegim doktorumuza ama benimki aglamiyor kaka yaparken falan cani yanmiyor ama işte vardi çatlak

Oyy masallah guzel kiziniza,e tabi kiz olunca pijama da süslü yerim fırfırlarini erkeklerin her şeyi düz zevksiz,hep aynı
Hahaha aynen öyle valla kızların herşeyi süslü süslü sabah öğle aksam bi kıyafet giydiriyorum yoksa kücük kalacak hepsi bi yere de gittiğimiz yok bende evde süsleyim bari diyorum

Çok teşekkür ederim canım cevabın icin hametan var o zaman hametan süreyim geçmezse diğer kremdende aldırıyım eşime doktora gitmek istemiyorum hiç

Hahaha aynen öyle valla kızların herşeyi süslü süslü sabah öğle aksam bi kıyafet giydiriyorum yoksa kücük kalacak hepsi bi yere de gittiğimiz yok bende evde süsleyim bari diyorum
Ay benimki de oyle hizla buyuyoar kiyafetler kaliyor pandemi yuzunden çıkamıyoruz da pek zaten evde atletle duruyor kaliyorlar,yazin dar kıyafet de olmuyor yapışıyor cocuklara bol olmali bunaltmasin diye,iyi yapiyorsunuz

Çok teşekkür ederim canım cevabın icin hametan var o zaman hametan süreyim geçmezse diğer kremdende aldırıyım eşime doktora gitmek istemiyorum hiç
Bence saglik ocagindaki doktor ya da ebe de anlar oralar daha sakin gosterin ebeye,iciniz rahatlasin,bir de makatin icinde dogru kremi surun makatı iyice elinizle açarak kulak çöpünün ucuyla daha rahat olur ama ne olur cok hafif itin kremi icine sokmak çatlağı artırır.Kabiz yapabilecek patates,muhallebi,muz ,ekmek turu şeyleri az tüketsin sıvi alsin ki kakasi zorlamasin miniği

Vallahi çok zor. Hem cocuklara hem bize. Kazasız belasız atlatırız umarım. Yiğit nasıl oldu canim, yok dimi sıkıntı
[/QUOTE]
U UzayDeniz Cok sukur iyiyiz,surekli yüzüstü dönmek istiyor bir o sıkıntı,bardak varya bide cani yanmasin diye 2gecedir nöbetteyim dönmesin diye.bugun dr izin verdi artik dönebilir diye.bakalim.uzay nasıl? Huzursuzmu bugün

Kızlar uzun süredir Uzay gece hiç çiş yapmıyor. Kupkuru bezle uyanıyor. Uyandıktan sonraki yarim saatte 2 bezi dolduracak kadar çiş yapıyor. Tutuyor sanırım gece. Normal mi?
Bence normal.artik bizler gibi olmaya başlıyorlar bu kesintisiz bir uykunun sinyalide olabilir.

kizlar sabah uyandiktan kac saat sonra uyuyor bebisler benim kizin düzeni bozuldu uyuma saatleri bi tuaf yatiramiyorum uykuya
Bazen bozulabiliyor evet.ozellikle yatılı biryerlere gidilmisse.bizde oyle olmustu.ama ben genelde uyandiktan 2-2,5saat sonra uyutuyorum.zaten anliyorum hemen uyutuyorum

Vallahi çok zor. Hem cocuklara hem bize. Kazasız belasız atlatırız umarım. Yiğit nasıl oldu canim, yok dimi sıkıntı
U UzayDeniz Cok sukur iyiyiz,surekli yüzüstü dönmek istiyor bir o sıkıntı,bardak varya bide cani yanmasin diye 2gecedir nöbetteyim dönmesin diye.bugun dr izin verdi artik dönebilir diye.bakalim.uzay nasıl? Huzursuzmu bugün
[/QUOTE]

Huzursuz canım, bexsero yaptırdım sabah. Kabızlık, diş derken kök söktürüyor. Yarına rahatlar sanırım. Sizin de zor kısım bitmiş hadi geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…