2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar bakın kaç msjdır susuyorum hakkımda konuşmaya devam ediyorsunuz? Ondan sonra uzatan ben oluyorum bi susarmısınız artık.başka konularınızı konuşun rica ediyorum.

kuzum şuan bu yazını anlamıcak kadar kafamı bulandırdı yeminle :)))
Bir insan kendini bir sayfadan kovdurtacak kadar gitmeyip yazmaya devam edecek kadar gurursuzsa ona verilebilecek herhangi bi ceza yoktur diyom kuzu

Herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gunde Rabbım dualarımızı kabul etsin evlatlarımıza sağlık karnımızdaki miniklere ve bize güç versin benim randevuma daha var içimde sürekli yaşıyomu kalbi atıyomu soruları dolaşıyo allahım kötü şeylerden korusun inşallah

Canım bende öyleyim hala duruyor mu iyi mi kalbi atıyor mu
Sürekli doktora gidesim geliyo
Tüm kontrollere gününden önce gittim dayanamayarak
Bence çok normal
Ama hiç telaş etme bebeğin seninle güzel düşün hayaller kur sev konuş
Allah’ım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
9 haftalık oldum daha yeni yeni inanıyorum artık
Hayal gibiydi
Şükürler olsun

Tammm inşallah canım beni korkutan bu haftalarda başlaması önceden birşey yoktu ama çok şükür şu an daha iyiyim
Aniden olmustur canim bendede burnuma kötü koku geliyor hemen basliyor. Öyle ani bi kötü koku aldiysan normaldir belki olmaz bidaha zaten yavas yavas gececek zamanlara geliyoruz ac durmasin miden. O cok etkiliyor

Amin canım inşallah. Benim bugün 12 haftam bitti. Haftaya cuma 2 liye gidiyorum sonraki haftada kendi doktoruma gideceğim . Hem de ne heyecan :) karnımın büyümesini izliyorum:))

Allah razı olsun canım. Sağolasın.
Sat : 25.01.2019
Beklenen doğum tarihi : 01.11.2019
Çocuk sayısı : 0
Hamile kalınan kilo : 54
Son kilo : 54
Yaşadığım şehir : İstanbul
Ohh az kalmis senin ne guzel 2 li de cinsiyet te ogrenirsin :))
Aynen canım. Bugün 12 hafta bitti. Haftaya da 2li nasipse. Kuzucum gösterir mı bakalım

Çok şükür canım doğru söylüyorsun güzel düşünmek lazım bende randevu günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bu arada aramızda birgün var

Canım alıntı yapmamışım sana yazmıştım cevap

Ah can kızlar ben de öyleyim. Bugün gidecektim pazartesiye aldım randevuyu. O kadar meraktayım ki. Inşallah bir sorun yoktur falan filan. Aklıma gelen hee şeyi yazmıyorum ama aklım hep orda. Güzel düşünmeye çalışıyorum allah ım bu sefer sağ salim kucagimiza almayı nasip eder inşallah bu hale bin şükür

Sağol hayatım evet bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…