Kültür yapılmadı kuzum. Şubatta felaket bir idrar yaparken yanma sikayeti ile acile gitmiştim. Aşağıdaki gibu cikmisti sonuc "bol lokosit ve bol bakteri"Caznım kültür sonucun varmı?nitrit değerin normal olduğu için yok demişlerdir. Kültürde cıkıyo asıl. Mesela bende >100000 E. Coli yazıyo. 2 kutu antibiyotik bitti banamısın demedi.
Bizr doktor kalp atışını duyana kadar ilişkiden kaçınalım demişti. Kalp atışlarını duyduktan sonra aynı modumuz devam ediyoruzKızlar cinsel hayatınız nasıl biz kardeş olduk 3 ay dolsun korkuyorumben sadece artık kendime gelmek istiyorum başka birşey istemiyorum
Sen bunu ihmal etme baktır mutlaka canım.Kültür yapılmadı kuzum. Şubatta felaket bir idrar yaparken yanma sikayeti ile acile gitmiştim. Aşağıdaki gibu cikmisti sonuc "bol lokosit ve bol bakteri"
Doktor antibiyotik yazacakti ben de bebek deniyoruz hamile olma ihtimalim var deyince sadece monurol vermisti. Gerçekten de o ay hamile kaldim. Monurol o an için gecirdi ama ara ara yanma sikayetlerim devam etti. Enfeksiyondan da korkuyorum. Antibiyotik de kullanmadim diye icim rahat degil gecmedi mi ki diye:)
Kültür yaptırmadım canimm.Canım bende bakteri pozitif cıkmıstı idrar kültürü yaptırdım temiz cıktı.
Haklisin canim baktirayim biSen bunu ihmal etme baktır mutlaka canım.
7 haftalıkken gittim canımEn son ne zaman gittin cnm bence git yaptırmasan bile muayene olmuş olursunuz
Mutlaka yaptır canım ihmal etme cok önemli.Kültür yaptırmadım canimm.
Şubatta felaket bir idrar yaparken yanma sikayeti ile acile gitmiştim. Aşağıdaki gibi cikmisti sonuc "bol lokosit ve bol bakteri"
Doktor antibiyotik yazacakti ben de bebek deniyoruz hamile olma ihtimalim var deyince sadece monurol vermisti. Gerçekten de o ay hamile kaldim. Monurol o an için gecirdi ama ara ara yanma sikayetlerim devam etti. Enfeksiyondan da korkuyorum. Antibiyotik de kullanmadim diye icim rahat degil gecmedi mi ki diye:)
Doktorum da garantici zatenUzakmışsın gitme senBekle 16 haftayı cinsiyeti de öğrenmiş olursun
Aynen canımCanım bazen bebek önde gidiyor. Git bence
ne oldu canım kac çıktı ki seni yaş kaçKızlar selam. 2 liden çıktım bugün. Daha doğrusu ultrason sonuçları iyi çıkmayınca kan alımı yapılmadı.
BİZİm halaa haftada 2-3 kez oluyor çok şükür sorun yaşamadık
Yok canım bebeğe de çok faydalıBizde devam ediyoruz.. şimdi kimse yapmayınca hata mı yapiyorum diye düşündüm
Kızlar selam. 2 liden çıktım bugün. Daha doğrusu ultrason sonuçları iyi çıkmayınca kan alımı yapılmadı.
[/QU
Ultrason nasıl iyi çıkmadı? Ters çıkan şey nedir? Bende bugün çıktım ikili testtenKızlar selam. 2 liden çıktım bugün. Daha doğrusu ultrason sonuçları iyi çıkmayınca kan alımı yapılmadı.
Nasıl yani canım noldu kiKızlar selam. 2 liden çıktım bugün. Daha doğrusu ultrason sonuçları iyi çıkmayınca kan alımı yapılmadı.
ne oldu canım kac çıktı ki seni yaş kaç
Uşstarasın
Ultrason nasıl iyi çıkmadı? Ters çıkan şey nedir? Bende bugün çıktım ikili testten
Nasıl yani canım noldu ki
K Kutsal Alerji canım hayırdır? Ne çıktı ultrasonda?
Öyle mi oluyor ki. Tekrar başka doktora baktır canımKızlar selam. 2 liden çıktım bugün. Daha doğrusu ultrason sonuçları iyi çıkmayınca kan alımı yapılmadı.
Canım uzun uzun yazmışsın onu yeni gördüm Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeceğimi bilemedim.Öyle mi oluyor ki. Tekrar başka doktora baktır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?