2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ilk gebeliğimde eşim bana “ bebek doğana kadar sen 1. sıradasın benim için doğduktan sonra bebeğimiz” demişti. 7. Ayda bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenince “ ben sana ne demiştim, doğana kadar sen 1. sıradasın. Şuan hiçbir şey senin sağlığından önemli değil benim için” demişti.

Şuan sen önemlisin, senin sağlığın, senin psikolojin. Sonuç her ne çıkarsa çıksın, ne karar verirseniz verin sen önemlisin. Evlatla sınanmış bir kadın olarak, ne hissettiğini az çok anlayabiliyorum. Ama dediğim gibi bu aşamalarda bebekten çok anne önemlidir. Önce sen bunu hiç unutma canım benim.

Kesinlikle çok güzel içten yazmışsın aynı duyguları yaşadım hatta vurgulamamak için tekrar yazmadım ama şu anda en mühim olan kendisi.

Kızlar benim folic asitim bitmek üzere..Tekrar almalı mıyım?ilk 3 ay bitiyor bu hafta..
Bana 12. Haftada birakicaksin dedi
Kızlar selam. 2 liden çıktım bugün. Daha doğrusu ultrason sonuçları iyi çıkmayınca kan alımı yapılmadı.
Canim benim rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın insallah bol bol dua et , bu gibi sonuçlar hiç bi zaman kesin olmuyo şimdiden şakın üzme kendini tevekkül et en ince ayrıntısına kdr okudum yazdıklarını çok güzel açıklamışsın

Bu arada ikili test kan alımı di mi onun harici ayrıntılı şekilde ultrasonda incelenecek , ben onu sanki 22. Hafta gibi yapılan bisey diye hatırlıyorum benim doktorumda 12. Haftada gel detaylı bakılacak ve kan vericen dedi de
Hatta detaylı ultrason 600 liraymış kan hariç

Canım ayrıntılı ultrason 20-24 haftaları arası oluyor

Sen de ne güzel yazmışsın cnm yaşamış biri olarak dediğin gibi daha iyi anlarsın böle zamanlarda kendini üzme demek boş laf gibi geliyor karşı tarafa ama suan önemli olan kendi bencede doktor bugun de dedi ilk 3 ay genetiği bozuk dusukler olabiliyor progestanin hiç bi etkisi Yok kullanmadım diye üzülme dedi biliyorsunuz kahverengi ve pembe akıntılarım var 2 haftadir
Ay ne biliyim hayırlısıyla atlatalım su skntili gunleri

Bizr doktor kalp atışını duyana kadar ilişkiden kaçınalım demişti. Kalp atışlarını duyduktan sonra aynı modumuz devam ediyoruz
Maşallah biz korkudan yanaşamıyoruz benim çocugu tedavi ignelerle olurdu bu kendiliginden geldi 9 sene sonra sanırım ondan biraz korku var kardeş kardeş yatıyoruz az kaldı 3 aylık olmaya

Canımsın çok üzüldüm inşallah sonuçlariniz iyi çıkar rabbim bu hayırlı günlerin huzuhürnetine evladını sana bağışlasın inşallah

Canım ya allah büyük belkide hiçbir sorunu yoktur bazen kalın cıkabiliyor ama bebek gayet saglıklı doguyor cok okudum öyle şeyler rabbim saglıklı eylesin canım

Naparsan yap olcağı varsa asla önüne geçemiyorsun. Eğer geçilecek olsaydı, ben bebeğimin harekelerinin azaldığını farkedip 2 gün öncesinden gitmiştim hastaneye.. Ve inan bana bazı şeyler ne kadar erken yaşanırsa o kadar iyi. Kucağımıza alıp kaybetmek de var. Allah’ım korusun..

Ben hollanda’da yaşıyorum inanır mısın burda ne progestan ne başka bişey veriyorşar. Kanaman varsa ve düşecekse zaten kötü tohumdur diyip geçiyorlar ve bizde ki gibi karalar bağlamıyorlar. Adamlar direkt doğal seçilim diyolar.

Acaba enfeksiyon bebeği ne zamandan sonra etkiliyor bişey dedi mi bu konuda

Canım ultrason ile ense ölçümü ve kan alımı oluyor 2 li test. Senin söylediğin detaylı ultrason 5.ayda yapılan organ taraması oluyor. Ben bugün 2 li teste 50 tl verdim. Haziran ayında organ taraması içinse muayene ücreti dışında 110 tl vereceğim. Daha önceki doktorumun bulduğu hastane 495 tl ye yapıyor organ taramasını. Yani aslında aynı şekilde yapılacak işlem için hastanenin döner sermayesine yüzlerce tl fazladan para veriyoruz. Yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…