2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok üzgünüm çok hepimiz aynı durumla karşı karşıya kalabiliriz kendi bebeğim kadar üzüldüm ve korktum bir hafta sonra da benim ölçülecek Rabbim evladını sana bağışlasın Allahın mucizeleri sonsuzdur

Yaa benimki de oyleydi dun bende gordum pazartesi tekrar gorucem insallah :)) iki gundur benimde bas agrilarim oluor anlamadim herkesin basta olur sonradan kaybolur benimki de yeni basladi

Neden tüp bebekmi
Benim 6 haftaya yakindi pihtili kanamam oldu o alan düzeldi bu defa ikinci alan başladı 4 gün önce gittim hala vardı kanama ilk düşüğümde de kanama vardı o yüzden önlem olsun diye canım

Canim benim cok uzuldum ama sen nolur icini ferah tut kotüyu cagirma belki basit sebeplere baglidir hic bilemeyiz. Bu sekilde soylenip te saglikli dogan cocuklar biliyorum Rabbim senin de bebegine saglik versin insallah

K Kutsal Alerji yazını okurken içten hissettim.. hatta şuan keşke yanında olabilsem de destek olabilsem diye geçirdim.. ama bilki buradaki tüm anne adayları seninle aynı şeyi hissettik..
Bir kaç defa okudum yazını.. ama sonra dedimki bunların hepsi % delik rakamlar kesin sonuçlar değil.. biliyorum güzel annesi ihtimali bile seni ne duruma düşürdü ama bu şekilde sonuçlar alıp sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alan bir sürü anne var.

Benim bir tanıdığım 8 yıl çocuğu olmadı sonra 2.tüp denemesiyle hamile kaldı 2 tane doktor down sendromlu dedi kadına çocuğuna..
Şuan 3 yaşında çok sağlıklı bir kızı var. Hatta benim bu testi yaptırmak istememdeki en büyük etkenlerden biridir o kadın.

Teyzemi de örnek vereyim.. doktor renkli ultrasyonda kuzenim için başı büyük vucudu küçük engelli dedi.. teyzem perişan oldu. Şuanda 15 yaşında zehir gibi dünyalar güzeli kızı var ..

Demem o ki Rabbim yeterki ol desin.. bol bol dua edeceğim senin için inşallah en yakın zamanda testlerin tertemiz çıkar
Şu süreçte en önemlisi sensin.. sen iyi olacaksın ki herkes iyi olsun .. ❤

Allah razı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bi daha yaşamazsın o acıyı inşallah. Sabah kötüydüm açıkçası. Elde değil. Eşimin ve şu an sizlerin desteğiyle şu an daha iyiyim.
Allah razı olsun canım. Sizin de dualarınızı bekliyorum. Rabbim hayırlı ve sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin.
Doktor 1.5 saat o kadar güzel açıkladı ki, ben özet geçtim.

2 li test Hem ultrason hem kan alımı. 20. Haftada olan detaylı ultrason. Bebeğin her şeyini ayrıntılı olarak tek tek inceliyorlar.
Umarım bunu idrak edebilecek psikolojidedir şuan..
Şu an daha iyiyim canım. Eşim sağolsun. Sizler sağolun. Doktor çok güzel açıkladı her şeyi. Beklemekten ve dua etmekten başka yapıcak bi şeyim yok. 1 ay bekleyeceğiz sonuçları. Kendini harab edersem, hisseder ve her şey daha kötü olabilir. Sonuç ne olur bilmem ama Rabbim 'in mucizesini gördüm bugün. Kuzum her şeyden habersiz elini kolunu oynatıyordu. İlaçla adet olmayan bana normal yolla gelen apayrı bi mucizem o benim. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Perinatolog da hala progestan kullanıyor olmama çok şaşırdı . Prpgestanın bu tarz gebeliklerde kanıtlanmış hiç bir faydası yok ve çöp bir tedavi dedi. Sorun olmasın diye aşamalı olarak bıraktıracak progestanı. Eğer sağlıksız bir bebekse ne yaparsan yap düşeceği varsa düşer o dedi. Şu an riskim varmış zaten. Bu riski azaltmak istiyorsan yapman gereken tek şey günde en az 3 litre su içmek dedi. Bu ense kalınlığı ve var olabilecek sorunlarla dahilinde bu zamana kadar olan kanama ve akıntılarımı belki de vücut atmaya çalışıyordur şeklinde yorumladı. Ense kalınlığı durumlarında gebeliğin başlangıcında kanama olması bilgisi bu düşük tehtidini destekliyor dedi.

Canımsın çok üzüldüm inşallah sonuçlariniz iyi çıkar rabbim bu hayırlı günlerin huzuhürnetine evladını sana bağışlasın inşallah
Allah razı olsun canım. Hepiniz can taşıyorsunuz. Sadece dua istiyorum sizden. Üzülmeyin nolur. Eğer sağlıklı ve hayırlı ise Rabbim bağışlasın inşallah.

Canım ya allah büyük belkide hiçbir sorunu yoktur bazen kalın cıkabiliyor ama bebek gayet saglıklı doguyor cok okudum öyle şeyler rabbim saglıklı eylesin canım
Allah razı olsun canım. Tabii , o olasılık var . Doğumdan sonra basit ya da karmaşık bir sorunla da karşılaşılabilirmiş ama. Rabbimden hayırlısını diliyorum.
Yukarda yazdığım gibi Doktor da zaten progestan kullanımının çöp bir tedavi olduğunu söyledi. Aynı şekilde doğal seleksiyondan bahsedip, zayıf olan kaybolup gidecek dedi.
Allah razı olsun canım. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıklı ve hayırlısını yaşamayı nasip etsin inşallah.

Allah razı odlum canım. Lütfen üzülmeyin. Hem bilgi vermiş olmak adına hem de daha çok dualarınız ve desteğiniz için paylaştım. Rabbim hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin inşallah.
Canim benim cok uzuldum ama sen nolur icini ferah tut kotüyu cagirma belki basit sebeplere baglidir hic bilemeyiz. Bu sekilde soylenip te saglikli dogan cocuklar biliyorum Rabbim senin de bebegine saglik versin insallah
Amin canım. Allah razı olsun. Üzülmeyin nolur. Dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyin yeter.

K Kutsal Alerji canım ne diyeceğimi seni hangi sözlerle rahatlatacağımı inan şuan bilmiyorum tek bildiğim seni çok iyi anlıyorum ve senin adına üzüldüm ama şunu da biliyorum ki böyle yüzdeliklerle dolu güvenirliği düşük bir test için üzülmek çokta doğru değil. Şuan yapabileceğimiz en faydalı şey dua etmek. Rabbim hayırlı süreçle hayırlı sonuç yaşatsın...

Allah razı olsun canım. Hepiniz sanki yanımdaymışçasına desteğinizi hissettirdiniz. Hepsi olasılık. Çok ciddi , önüne geçilmeyecek sağlık sorunları olabilir diye testi yaptıracağız . Rabbim hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin inşallah . Dualarınızı bekliyorum canım.

K Kutsal Alerji canım dualarımızdasın. Sende bol dua et. Rabbim herşeyin en iyisini bilir.
Çok zor biliyorum ama ne kadar iyi düşünmeye çalışırsan okadar iyi olur. Bunların olasılık oldugunu unutma. Dünyada rızkı varsa zaten ne derse desin doktor olur. Ama önce kendini düşün.
Arkadaş harika açıklamış. Birinci öncelik senin sağlıgın.

Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun canım. Üzülmeyin lütfen. Duanızı eksik etmeyin bana ve her şeyden habersiz kuzuma. Rabbim hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin. Beklemek ve dua etmekten başka yapabileceğimiz bi şey yok.

Allah razı olsun canım. Eşim ve sizlerin desteğiyle daha iyiyim. Dualarınız bekliyorum.

Allah razı olsun canım. Eşim ve sizlerin desteğiyle daha iyiyim. Dualarınız bekliyorum.
Canım Rabbim yavruna Saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah okadar cok örnek var ki etrafta ikili de riskli olup saglıklı dogan. Moralini bozma dualarım seninle. Dua gruplarımız var istersen oralara da gel

Canım Rabbim yavruna Saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah okadar cok örnek var ki etrafta ikili de riskli olup saglıklı dogan. Moralini bozma dualarım seninle. Dua gruplarımız var istersen oralara da gel ♥
Sağolasın canım. Gruplarda Beni etiketlersen sevinirim.

U Umithepvar
Allah razı olsun canım. Sağolasın.

K Kutsal Alerji canım benim rabbim önce sana ruh ve beden sağlığı versin. Önemli olan bir arkadaşında dediği gibi önce sensin. %40lık %50lik ihtimallerle riskli denilipte sapasağlam doğan bir sürü çocuk var. Birde hayatta neyin riski yok ki. Bizim 5 dakikaya çıkacağımız yada sevdiklerimizin evlatlarımızın gelecek ile ilgili malesef ki garantisi yok. Sözler boş senin için tek yapabileceğim dua etmek

Allah razı olsun. Kesinlikle öyle canım. Riskli gebeliklerde doğum sırasında anne ölümleri de olası. 1 sn sonra ne yaşayacağımız bile meçhul. Rabbim hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…