2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin cnm. Bu hayatta her an her saniye bazı imtihanlardan geçiyoruz. Rabbim sabırla imtihandan çıkmayı nasip etsin cümlemize. Rabbim daha ağırı ile de sınamasın seni inşallah.

Canım benim,sen içini ferah tut.Ne güzel doktor herşeyi açıklamış.İnşallah sonuclariniz temiz çıkar,derin bir oh çekersiniz.Herşey allahtan elbet..Allah sağ,salim size bağışlasın yavrunuzu inşallah.

Yaa benimki de oyleydi dun bende gordum pazartesi tekrar gorucem insallah :)) iki gundur benimde bas agrilarim oluor anlamadim herkesin basta olur sonradan kaybolur benimki de yeni basladi
Benim baş agrım eb basından beri var evet sen suyu falan bol iç belki gecer kan yapıcı şeyler ye cnm sonradansa gecer

Benim 6 haftaya yakindi pihtili kanamam oldu o alan düzeldi bu defa ikinci alan başladı 4 gün önce gittim hala vardı kanama ilk düşüğümde de kanama vardı o yüzden önlem olsun diye canım
Anladım canım rabbim kucagına almayı nasio etsin inşallah

Arkadaşlar bu baya bir yürüyüş yaptım akşamdan beri belimde ve alt karın bölgesinde ağrım var tedirgin oldum yeşil renkte akıntım da mevcut neye bağlı acaba yürüyüşe mi akıntıya mı varmı bu gibi sorun yaşayan

Ya kızlar bn dun akıntılarımdan bahsetmiştim normal endişelenme demiştiniz ya bnm akşamdan beri genital bölgemde kaşıntı var acaba enfeksiyon olabilir mi? Çok canim sıkıldı ya

Canım yürüyünce benimde agrı oluyor ama yeşil akıntı enfeksiyon olunca olmuyor muydu onu doktoruna sor istersen fitil falan verir belki

Ya kızlar bn dun akıntılarımdan bahsetmiştim normal endişelenme demiştiniz ya bnm akşamdan beri genital bölgemde kaşıntı var acaba enfeksiyon olabilir mi? Çok canim sıkıldı ya
Yazamadım dogru düzgün akıntı rengi nasıl kokulu mu bir de canım

Yazamadım dogru düzgün akıntı rengi nasıl kokulu mu bir de canım
Canım rengi sari ama sarı normalmiş koku hoc yoktu hala da yok kaşıntı akşamdan beri vardi ara ara ama smdi yok acaba usutmeyle alakali olabilir mi cunku bugun baya inceydi ustum

Canım rengi sari ama sarı normalmiş koku hoc yoktu hala da yok kaşıntı akşamdan beri vardi ara ara ama smdi yok acaba usutmeyle alakali olabilir mi cunku bugun baya inceydi ustum
Olabilir canım vücut cok hassas bu dönemde kokusuz ve renksizse sıkıntı yok. Bende arka arkaya grip oluyorum birini tam atlamadan öbürü baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…