2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yaa ne kadar güzel canım oku tabii benimde planım ömrümce okumak bu bitsin tekrar başlayacağım diyorum çocuklarım la birlikte bende okuyacağım ders çalışan okulla içli dışlı anne görsünler hep

Bende de yoğun sarı akıntı var bugün..Canım sıkıldı
Bgn gitim dedimya doktora o sarı akıntıdan hc korkma olması gereken bisey o dedii

Canım çok üzüldüm. Her şeyin iyi sonuçlanması için dua edeceğim. Her ne olsun olsun olasılıklar üzerinden hiç birşeyi kesin olarak bilemeyiz. ALLAH NE takdir etti ise onu yaşayacağız. Umarım mucizeler seni ve bebeğinle olur. Dualarım seninle.

Selaam kızlar bu aralar pek katılamıyorum kaç gündür kaynımlar vardı çok sevindim sürpriz yapmışlar sağolsunlar oğlumun doğumgünü için üzülüyodum zamanlamaları süper oldu hep birlikte kutladık oğlumda çok mutlu oldu kuzenleriyle nasıl oynadı onları görünce iyiki ikinciyi yapmışım keşke daha önce yapsaydım dedim o kadar çok seviyo ki arkadaşı tek başına çok sıkılıyo bizde biyere kadar oynuyoruz.
Bi kaç gündür de yine mide bulantılarım başladı çok kötü bişeymiş neden böyle oldu anlamadım sürekli de uyku modundayım şuan işteyim mesela daha şimdiden deli gibi uykum var evde de uyuyup gelmiştim konuşmayı düşünüyorum rapor vereceğim geceleri çalışmayacağım okuluda öğretmenlerle konuşacağım bakalım hayırlısı

canım benim Allah büyüktür yardımcın olsun dualarımız seninle

Ya kızlar bn dun akıntılarımdan bahsetmiştim normal endişelenme demiştiniz ya bnm akşamdan beri genital bölgemde kaşıntı var acaba enfeksiyon olabilir mi? Çok canim sıkıldı ya
Kaşıntı varsa mantar olabilir. Kızıma hamileyken bana da olmuştu. Doktor fitil vermişti hemen geçirmişti sonra tekrarlamadı. Doktorunla görüş canım. Muayeneye bile gerek görmemişti çok oluyormuş çünkü hamleyken

günaydın kzlar moralim çok bozuk, canım sıkkın dün eşimle ufacık bişey için tartıştık ve o kadar içime oturdu ki ağladım da ağladım durduramadım kendimi. sonra geldi özür diledi ağlama vs dedi . uyudum ama hiç tadım yok moral diye bişey kalmadı çünkü haketmemiştim. ne kadar gönlümü almaya çalışsada hamileyken hele hele daha ilk aylardayken minicik bi olay için bana kızmasına çok canım sıkıldı. en çok ona ağladım zaten . bebeğime bişey olmuşmudur diye düşünüp duruyorum geceden beri kızlar çünkü hamileligimden beri ilk defa ağladım umarım herşey yolundadır

İçini ferah tut canım minige birsey olmamıştır hormanlar yüzünden hassas bir dönem geçiriyoruz bak oda hatasını anlamış gelmiş yanına sende biraz sakinles minikte üzülmesin dimi annesi

canım ne denir ki böyle bir durumda gözlerim doldu yemin ederim, allah yardımcın olsun dualarım seninle, sizinle. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahhhh . herşey allahtan çok üzgünüm senin adına canım

İçini ferah tut canım minige birsey olmamıştır hormanlar yüzünden hassas bir dönem geçiriyoruz bak oda hatasını anlamış gelmiş yanına sende biraz sakinles minikte üzülmesin dimi annesi
sağol canım, inşallah bişey olmamıştır. bu ilk ve sondu allahın izniyle zaten. birdaha ne olursa olsun gözyaşı dökmeyeceğim. minigimden özür diledim zaten birdaha olmayacak diye inşallah öyle olur .

Canım bir ağlamayla bebeğe neden bişey olsun. Şu süreçte eşimin soruşturması var inanılmaz stres oluyorum. Gece uyuyamadım mesela. O zaman benim vay halime

Canım bir ağlamayla bebeğe neden bişey olsun. Şu süreçte eşimin soruşturması var inanılmaz stres oluyorum. Gece uyuyamadım mesela. O zaman benim vay halime
canım çok şükür sakin sıkıntısız süreç geçiriyordum evde sadece işyerinde stres yaşıyordum. dünde böyle olunca korktum acaba bişey oldu mu diye

nezer159 yavrm birsey olmaz Allahin izniyle ama dedigin gibi bir daha bu kadr yipratma kndini..miniginde hissediyr annesi sen ne kdr mutluysan o da o kdr mutlu..

geçmiş olsun inşallah iyi haberler alirsin çok üzüldüm herşey Allahdan morelini bozma böyle çıkıp sağlıklı doğum yapanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…