2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım geçti kaşıntı ama yine de aklıma takıldı çarşamba kontrolüm var o zaman sorayim doktoruma

Sen tüm üzüntüne ragmen hemen tum ogrendigin bilgileri buraya ayrintili sekilde yazip bizlerin de bilgi edinmesini dusunecek kadar altin kalpli bir insansin. Allahim da bu guzel kalbine istinaden sana guzel haberler ulastirsin insallah. Ha ulastirmazsa olur da haberler umdugumuz gibi olmazsa onun da altindan cok buyuk bir hayır cikacagina eminim. Her şer bir hayra elcidir. Yavrun da senin icin hayirlara elçi olsun İnşallah.
Bebegin seni birakmak zorunda kalirsa da bir tane cennet kuşun olur, Allah bir tane de onun yüzü gözü hurmetine senin rahmine dünya kuşu koyar insallah seni cok bekletmeden. Hakkinda en iyisi en hayirlisi ne ise o olsun

Günaydın kızlar bugün bizimde randevumuz var,günlerdir iple çektiğim an geldi ama içimde inanılmaz bir korku var.
Gece sabaha kadar uyku girmedi gözüme,hep kötü bir şey olmuş yada olacak gibi sabahı zor sabah ettim...dun 2li testte arkadaşın aldığı sonuçta çok etkiledi sanırım,ne kadar kötü senaryo varsa hepsini yaşadım sabaha kadar.
Hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolundadır

Benim de bugun kontrolüm var. İnşallah ikimiz de sevincli haberlerle, kuzularimizin fotolariyla döneriz :)

günaydın canım emin ol gidipte iyi haber alana kadar seninle aynı düşüncelerde oluyoruz. sonra için rahatlıyor şükür ki. bebişini görünce rahatlayacaksın . hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallah

Yolundadır
yolundadır canımm iyi düşün iyi olsun, haberlerini bekliyoruz.

Kov kuzum kotulukleri hersey guzel olucak insallah

Cok uzuldum gercekten.Ne denir bilmiyorum..Dualarim seninle ve bebeginle olacak.Insallah hayirlisi ile bir sey olmayacak.Saglikla dogacak bebegin..Her zaman iyiyi dusunmekte yarar var.Allah bebeklerimizi korusun..

Kontrole giden arkadaşlar insallah guzel haberlerle gelirsiniz..Dort gozle bekliyorum:))Benim de 2 gun kaldi..Heyecan basti şimdiden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…