günaydın kzlar moralim çok bozuk, canım sıkkın dün eşimle ufacık bişey için tartıştık ve o kadar içime oturdu ki ağladım da ağladım durduramadım kendimi. sonra geldi özür diledi ağlama vs dedi . uyudum ama hiç tadım yok moral diye bişey kalmadı çünkü haketmemiştim. ne kadar gönlümü almaya çalışsada hamileyken hele hele daha ilk aylardayken minicik bi olay için bana kızmasına çok canım sıkıldı. en çok ona ağladım zaten . bebeğime bişey olmuşmudur diye düşünüp duruyorum geceden beri kızlar çünkü hamileligimden beri ilk defa ağladım umarım herşey yolundadır
Günaydın olur kuzum öyle ufak tartışmalar
Bir iki ağlamayla da bebeğe bir sey olmaz korkma Millet hamileyken ölüm haberleri alıyor dünyaları yıkılıyor sağlıkla doğuruyorlar ..
Ya ben artık diyorum Rabbim onların doğmasını nasip ederse hiç birsey engel olmaz ama etmezse en ufak öksürük bile bahane olur gitmesine.. Tabi yine tedbiri bırakmamak lazım
Sende üzme daha tatlı canıni bebeğine bir sey olmaz ama babasına biraz gıcık olabilir
Günaydın olur kuzum öyle ufak tartışmalar
Bir iki ağlamayla da bebeğe bir sey olmaz korkma Millet hamileyken ölüm haberleri alıyor dünyaları yıkılıyor sağlıkla doğuruyorlar ..
Ya ben artık diyorum Rabbim onların doğmasını nasip ederse hiç birsey engel olmaz ama etmezse en ufak öksürük bile bahane olur gitmesine.. Tabi yine tedbiri bırakmamak lazım
Sende üzme daha tatlı canıni bebeğine bir sey olmaz ama babasına biraz gıcık olabilir
aynen öyle kuzum, rahatladım zaten çok şükür.kısmet etmişse mevla el getirir, yel getirir , sel getirir. kısmet etmemişse mevla el götürür, yel götürür , sel götürür...
kurbanım allahada onun verdigi mucizelerede rabbim korusun inşallahhh. babasına da inş gıcık olmaz yaptıgı eşekliği snladı çünkü :)
Günaydın kızlar bugün bizimde randevumuz var,günlerdir iple çektiğim an geldi ama içimde inanılmaz bir korku var.
Gece sabaha kadar uyku girmedi gözüme,hep kötü bir şey olmuş yada olacak gibi sabahı zor sabah ettim...dun 2li testte arkadaşın aldığı sonuçta çok etkiledi sanırım,ne kadar kötü senaryo varsa hepsini yaşadım sabaha kadar.
Hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolundadır
Günaydın kızlar bugün bizimde randevumuz var,günlerdir iple çektiğim an geldi ama içimde inanılmaz bir korku var.
Gece sabaha kadar uyku girmedi gözüme,hep kötü bir şey olmuş yada olacak gibi sabahı zor sabah ettim...dun 2li testte arkadaşın aldığı sonuçta çok etkiledi sanırım,ne kadar kötü senaryo varsa hepsini yaşadım sabaha kadar.
Hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolundadır