Benim bebiş te cok hareketliydi erkek diye hissediyorum cuma günü hem 2 li test gapacakmıs hemde söylücekmiş merakla bekliyorum bendeZaten o kadar hareketliydi ki
Teşekkürler kuzummMaşallah canım gözün aydın ❤
Ay hadi insallah ogrenirsin haber ver bize deBenim bebiş te cok hareketliydi erkek diye hissediyorum cuma günü hem 2 li test gapacakmıs hemde söylücekmiş merakla bekliyorum bende
İnşallah canım inşallah alırız kucağımıza da geceleri uyumuyor vs konuşuruzMesajlarımız iç içe geçmiş sanırım
Çok sağoll.. inşallah bir sıkıntı olmaz doğru söylüyorsun bu saatten sonra daha temkinli davranacağım.
Sen kanamalardan dolayı çok haklısın bu şekilde davranmaya ya gerçekten zaman su gibi aksada bebeklerimize sağlıkla kavuşsak..
Daha o kadar uzun yolumuz var ki bu sürekli farklı bi stres bi rahata eremedim
Ayy kuzum buda erkege benziyor burada encok erkek dogacak benceBizde bugün gittik doktora, ikili test yapmadı desteklemiyormuş doktor. radyoloji uxmanı doktora yönlendirdi. ense kalınlığına ve detaylı ultrasonla iç organlarına baktılar. normal çıktı her şeyben oyumu erkekten yana kullanıyorjm dedi bebişe. sizce cinsiyeti nedir? nubdan anlayanlar?? ☺☺
İnşallah gülüm tabikide yazarım hemenAy hadi insallah ogrenirsin haber ver bize de
Ben ilk günden beri erkek hissediyordum ama bugun rüya gördüm nazlı diye sesleniyordum eşim de keşke diyoAyy kuzum buda erkege benziyor burada encok erkek dogacak bence
Evet dediğin gibi bunlar olasılık. Benim kuzenime de bebeği için down sendromlu denmişti. Ama öyle olmadı. Şuan 2 yaşında çocuğu. Birçok insan bu sebeple bu testi yaptırmıyor. Kesinliği yok diye yaptırmıyorlar. Canlarını sıkamak için. Sen de yaptırmamışsın gibi düşün sıkma canını. Kesin olmayan birşey için dertlenmemeye çalış. Kim bilir belki de hiç birşeyi yok.Allah razı olsun canım. Hepiniz sanki yanımdaymışçasına desteğinizi hissettirdiniz. Hepsi olasılık. Çok ciddi , önüne geçilmeyecek sağlık sorunları olabilir diye testi yaptıracağız . Rabbim hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin inşallah . Dualarınızı bekliyorum canım.
Hayir canim onu sormuyorum en son 10+2 de mi gittin bebegin suan kac haftalik diye soruorum10+2 de erkek dedi canım doktor
Oyle mi ben simdiye kadar hep burun kemigi saniyordumEnse kalınlığının ölçüsü NT nın karşısında yazıyor canım. Bütün kemiği ölçülmüyor diye biliyorum , var mı yok mu diye bakıyor. Var diye de not düşüldü .
Araştırmadım canım. Bugün iyi değilim de. Sabahtan beri 7 kere çıkardım. Su içsem çıkarıyorum. Az önce çorba içtim. Dua ediyorum çıkmadın diye. Sabah demir ilacı içmiştim. Ondan beridir böyleyim.
Önemli olan önce bebek ve sensin bak eşin senin arkanda o gelme demiş önemli olan sizsiniz gitme bence de bu zamana kadar bile ne fedakarliklar ettinBi süre girmeyince ne kdr mesaj birikiyor. Güzel haber alan arkadaşlar gözünüz aydın. İnşallah herkesin ikili testide güzel geçer. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin .
Doktor gerek duymadı ama acaba bendemi yaptırsam testi. O ultrason sanki daha net gösteriyor .
Ultrasonda sonuçta ses dalgası sık girmek çocugu rahatsz eder mi acaba?
Cuma günü 12+6 oluyor gitsem yapar mı?
Kadın diyecek kırk akıl kırk fikirsin
Birde pazartesi eşim memleketine gidelim diyor gidersek trenle gidicez. Gece birde binip sabaha karşı inicez. Otobüste tuvalet sorun olur diye.
Ama bi arkadaşı eşime demiş, 12 haftada iki saat arabayla gittik diye haftalarca hastanede kaldı kanaması oldu eşimin demiş. Eşim de aradı ben tek gideyim hiç riske atmayalım diyor. Bişey olsa Allah göstermesin ömür boyu vicdanımız sızlar diyo.
Bende kayınvalide vs yanlış anlar adamı bekar gibi yolluycam diye çekiniyorum açıkcası. Baya kafam karışık.
Ama sonuçta onlar bu olayı unutur gider ama çocuguma bişey olsa ben unutamam. Gittiğimiz yerde doğru düzgün hastanede yok ayrıca
Sen bu 200 sayfayi okuyana kadar bir 200 daha gelcekKızlar ınternetim yoktu. Topu topu 3 gün giremedim 200 sayfaya yakın olmuş ya. Bu nedir arkadaşyavas yavas okuyacagim bitmez.
Çarşamba tahlil sonuçlarını aldım. Çok şükür hepsi normal cıktı. Demir kansızlık falan işte. Hiç birinde sorun yok ilaç veemelik bir durum da yok. Böyle devam dedi. Ama ben de hep kuru yiyorum ve çıkarıyorum. Demekki önceden beslenmem iyiymiş. Yine de vitamin vereyim istersen al dedi. Ben de aldım.
Ya kızlar ben hep aynı haldeyim. Halsizim hep ağzımın ici tatsız. Yedikten sonra çıkartıyorum. Ağrılarım oluyor. Tiksinmelerim cok hala Hastayım resmen ya. Allah im sorunsuz gidiyordur her şey inşallah. Yine de hep içim de korku oluyor.
Haklısın canım. En güzeli gitmemek. SağolÖnemli olan önce bebek ve sensin bak eşin senin arkanda o gelme demiş önemli olan sizsiniz gitme bence de bu zamana kadar bile ne fedakarliklar ettin
İnşallah gülüm tabikide yazarım hemensende başka doktora gidersen yaz baga büyümüş bence söylerler artık merakta kalma annesi
Ben bugun doktoruma yolculugu sordum. En fazla 2 saatlik yola gidebilirsin dedi bebekte ve bende herhangi bir sikayet ve sorun olmamasina ragmen :)Bi süre girmeyince ne kdr mesaj birikiyor. Güzel haber alan arkadaşlar gözünüz aydın. İnşallah herkesin ikili testide güzel geçer. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin .
Doktor gerek duymadı ama acaba bendemi yaptırsam testi. O ultrason sanki daha net gösteriyor .
Ultrasonda sonuçta ses dalgası sık girmek çocugu rahatsz eder mi acaba?
Cuma günü 12+6 oluyor gitsem yapar mı?
Kadın diyecek kırk akıl kırk fikirsin
Birde pazartesi eşim memleketine gidelim diyor gidersek trenle gidicez. Gece birde binip sabaha karşı inicez. Otobüste tuvalet sorun olur diye.
Ama bi arkadaşı eşime demiş, 12 haftada iki saat arabayla gittik diye haftalarca hastanede kaldı kanaması oldu eşimin demiş. Eşim de aradı ben tek gideyim hiç riske atmayalım diyor. Bişey olsa Allah göstermesin ömür boyu vicdanımız sızlar diyo.
Bende kayınvalide vs yanlış anlar adamı bekar gibi yolluycam diye çekiniyorum açıkcası. Baya kafam karışık.
Ama sonuçta onlar bu olayı unutur gider ama çocuguma bişey olsa ben unutamam. Gittiğimiz yerde doğru düzgün hastanede yok ayrıca
Aa bende kanama ve düşük tehlikesi geçirdim hemde yani.Ben bugun doktoruma yolculugu sordum. En fazla 2 saatlik yola gidebilirsin dedi bebekte ve bende herhangi bir sikayet ve sorun olmamasina ragmen :)
Onceden düşük riski ve kanama bende de vardi o zaman tamamen yasakti ama bugun gittigimizde kanama vs hic olmamasima ragmen bebegin de gelisimi iyi olmasina ragmen 2 saatlik yola gidebilirsin dedi.Aa bende kanama ve düşük tehlikesi geçirdim hemde yani.
Sağol canım. Gitmiycem en iyisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?