2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
İnşallah canım inşallah alırız kucağımıza da geceleri uyumuyor vs konuşuruz
 
Ayy kuzum buda erkege benziyor burada encok erkek dogacak bence
 
Bi süre girmeyince ne kdr mesaj birikiyor. Güzel haber alan arkadaşlar gözünüz aydın. İnşallah herkesin ikili testide güzel geçer. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin .

Doktor gerek duymadı ama acaba bendemi yaptırsam testi. O ultrason sanki daha net gösteriyor .
Ultrasonda sonuçta ses dalgası sık girmek çocugu rahatsz eder mi acaba?
Cuma günü 12+6 oluyor gitsem yapar mı?
Kadın diyecek kırk akıl kırk fikirsin

Birde pazartesi eşim memleketine gidelim diyor gidersek trenle gidicez. Gece birde binip sabaha karşı inicez. Otobüste tuvalet sorun olur diye.
Ama bi arkadaşı eşime demiş, 12 haftada iki saat arabayla gittik diye haftalarca hastanede kaldı kanaması oldu eşimin demiş. Eşim de aradı ben tek gideyim hiç riske atmayalım diyor. Bişey olsa Allah göstermesin ömür boyu vicdanımız sızlar diyo.
Bende kayınvalide vs yanlış anlar adamı bekar gibi yolluycam diye çekiniyorum açıkcası. Baya kafam karışık.

Ama sonuçta onlar bu olayı unutur gider ama çocuguma bişey olsa ben unutamam. Gittiğimiz yerde doğru düzgün hastanede yok ayrıca
 
Evet dediğin gibi bunlar olasılık. Benim kuzenime de bebeği için down sendromlu denmişti. Ama öyle olmadı. Şuan 2 yaşında çocuğu. Birçok insan bu sebeple bu testi yaptırmıyor. Kesinliği yok diye yaptırmıyorlar. Canlarını sıkamak için. Sen de yaptırmamışsın gibi düşün sıkma canını. Kesin olmayan birşey için dertlenmemeye çalış. Kim bilir belki de hiç birşeyi yok.
 
Kızlar ınternetim yoktu. Topu topu 3 gün giremedim 200 sayfaya yakın olmuş ya. Bu nedir arkadaş yavas yavas okuyacagim bitmez.
Çarşamba tahlil sonuçlarını aldım. Çok şükür hepsi normal cıktı. Demir kansızlık falan işte. Hiç birinde sorun yok ilaç veemelik bir durum da yok. Böyle devam dedi. Ama ben de hep kuru yiyorum ve çıkarıyorum. Demekki önceden beslenmem iyiymiş. Yine de vitamin vereyim istersen al dedi. Ben de aldım.
Ya kızlar ben hep aynı haldeyim. Halsizim hep ağzımın ici tatsız. Yedikten sonra çıkartıyorum. Ağrılarım oluyor. Tiksinmelerim cok hala Hastayım resmen ya. Allah im sorunsuz gidiyordur her şey inşallah. Yine de hep içim de korku oluyor.
 
Oyle mi ben simdiye kadar hep burun kemigi saniyordum
 
Önemli olan önce bebek ve sensin bak eşin senin arkanda o gelme demiş önemli olan sizsiniz gitme bence de bu zamana kadar bile ne fedakarliklar ettin
 
Sen bu 200 sayfayi okuyana kadar bir 200 daha gelcek ah o korkular
 
Ben bugun doktoruma yolculugu sordum. En fazla 2 saatlik yola gidebilirsin dedi bebekte ve bende herhangi bir sikayet ve sorun olmamasina ragmen :)
 
Aa bende kanama ve düşük tehlikesi geçirdim hemde yani.
Sağol canım. Gitmiycem en iyisi bu
Onceden düşük riski ve kanama bende de vardi o zaman tamamen yasakti ama bugun gittigimizde kanama vs hic olmamasima ragmen bebegin de gelisimi iyi olmasina ragmen 2 saatlik yola gidebilirsin dedi.

Bence de bir sure daha yolculuktan vs sakın kendini
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…