2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok sagol canim..Bir daha yapmam canim bu korku bana yetti..Daha dikkatli olacagim..

Ne güzel canım, çok sevindim:) hemen söylüyorlar mı? Aynı gün cevabı almak çok güzelmiş. El sallaması ise harikaymış. Ultrason çıktısı da verdiler mi? Darısı başımıza... ben de salı günü yaptıracağım. Çok heyecanlıyım.

Valla ben cesaret edemiyorum yaptığım şey yemek hazırlamak lavaboyu temizlemek oturarak çamaşır katlama ütü yapmak bulaşıkları dizmek

Valla ben cesaret edemiyorum yaptığım şey yemek hazırlamak lavaboyu temizlemek oturarak çamaşır katlama ütü yapmak bulaşıkları dizmek

Ya benim doktorum dedi ki.. günlük hayatından çok kopma, biraz daha dikkat ederek rutin hayatına devam edebilirsin.. sonuçta hamilelik hastalık değil.. bir sorun olmadığı sürece günlük hayatını devam ettirebilirsin dedi.
Ben bir çok işi hamile kaldığımdan beri yapıyorum.
Ama dün evi çekerken ters anlık bi hareket ettim.
Yani aslında evi çekmem değil sonuçta süpürgeyle evi çekmekte bir şey yok.. ( Risk grubundaki hamileler hariç) ama benim anlik bi hareketin başıma bela oldu

Doktorumu aradım devam ederse gel dedi icini rahatlatalım dedi..

Meyveliturta19 yazdım ama cvp çıkmadı anlamadım. İnşallah hersey yolundadır Allahın izniyle bazen anlık yaptığımız şeylerden etkilenmemiz ilerde yapacağımız daha büyük yanlış hareketlerden kacinmamizi sağlıyor. Güzel haberlerini bekliyorum canım

Evet canım ultrasonda ense ve burun kemiği ölçümlerini hemen yapıp not ediyorlar,sonra kan testi isteniyor aynı gün ama benim doktorum gerek duymadi zaten oda normal cikar dedi...
bu seferki ultrason resimleri baya kapsamlı ense,boyun ölçümleri falanda var.
bide rekli ultrason resmi var

oluyor cnm malesef ben iş yapayım hem gelir ilişkiye gireyim gelir o yüzden yasak yat dinlen ama olmuyor iş bitmiyor herkez sana bakıyor ilişkiye girme cnm bu aralar dinlen yat ayaklarını uzat

Maşallah canım gözün aydın

canim bizim devlet hastanesindede var o doktordan kadına seni çocuğun bacağı kolu yok demiş her gelini tersliyor birseyde bilmiyor ama hep kötü şeyler söyler sana benim sipral vardı görmedi radyoloji gittim nasıl görmez dedi düşün öyle insanlardan uzak olalim

Maşallah canım gözün aydın hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah

Böylelerini şikayet etmek lazım hasta hakları birimine kimse söylemezse böyle devam ederler bundan sonra soylicem ben

Mesajlarımız iç içe geçmiş sanırım
Çok sağoll.. inşallah bir sıkıntı olmaz doğru söylüyorsun bu saatten sonra daha temkinli davranacağım.
Sen kanamalardan dolayı çok haklısın bu şekilde davranmaya ya gerçekten zaman su gibi aksada bebeklerimize sağlıkla kavuşsak..
Daha o kadar uzun yolumuz var ki bu sürekli farklı bi stres bi rahata eremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…