2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen canım ztn acil bi durumda yok. Öylesine gidecektik. Eşim tek gider ne yapalım .
Sağolasın. İyi oldu doktor bilgisi söylemen. Ben arıycaktım yarın yoksa ama büyük ihtimal aynı şeyi derdi

Kaybolmuscennet gitme canım, biz de annemle bodruma tatile gidecektik, otelin parasını bile ödemiştik ama gidemiyorum hiç riske atmaya gerek yok.
esmer canım tüm testlerin yapıldıgına emin misin? Bazen kansızlık bazı vitaminlerin düşüklüğü hamilelikte halsiz hasta hissettiriyor. Ben çinkosundan b12 sine d vitamininden demirine kadar bir sürü sey alıyorum. Cok şükür gece bulantılarım dışında iyiyim. İnsallah sen de tez zamanda rahatlarsın. Bu arada benim gogus hassasiyetim falan neredeyse tamamen kayboldu.

Canım sağol. Evet hepsine bakıldı devlette. 8 tüp kan aldılar. 2 farklı idrar. Her şeye bakıldı. Hiç bir değerde farklı bir durum yok. ŞU an aldığım vitaminin için de b12 balık yagi çinko bakir selenyumfalan 16 vitamin var. Yine de kullanıyorum ama rahatsızlıklarım devam. Kusmalar offf fena. Göğüs hassasiyeti bitti sadece

canım yataklı oda alırsınız araba otobüs gibi değil tren rahat rahat gidersin düşük riskin varmıydı varsa eğer riske alma tabii

Son adet 07.02.2019
beklenen Doğum tarihi 15 Kasım 2019
27 yaşındayım
59 kilo hamile kaldım.
Şu an 60 kiloyum.
İstanbul’da yasıyoruz.
İlk gebeliğim bu , tüp bebek tedavisi ile uzun bir bekleyişin ve korku,endişe ,sabır ,dua dolu bir tedavi süreci sonunda oldu insallah hepimiz sagsaglim hayırlı uzun ömürlerle yavrumuza kavuşuruz.

Merhabalar hamişleeeer
11. Haftadayım önümüzdeki Perşembe ikili test yaptıracağız. Sizler yaptırdınız mi ? Nasıl geçti ?
Biz dun 12.haftamizda doktora gittik. Doktor ense kalınlığına bakip ikili teste gerek yok. Bi dahaki ay üçlü test yapariz dedi. Her doktorun rajonu farkli oluyor bu konuda. Kimisi ikili yaptirir kimisi üçlü kimisi ikisini de yaptirir dedi. Niye yaptırmadın diye soran olursa doktorumun rajonu buymuş dersin dedi

Bu Perşembe 11+0 da gittim, Bana da ikiliyi yaptır sonuca göre 3luyu yaptırmayız belki dedi. Hakikaten her doktorun raconu farklı oluyor galiba.

Acaba benim de mi bu yüzden bulanıyor... sorucam doktora gidince.
Demir ilaçları bulantı yapabiliyor canım. Benimki ağır geldi demekki bana. Yan etkilerde bulantı, kusma yaygın görülen yan etkilerden. 100 kişiden 1 ile 10 kişide oluyormuş. Ve bana denl geldi.
Kuzum bize CVS yapılacak. %99 doğru sonuç veriyor.

Kuzum, dün bu hikayeye sahip birine sordum. Ense kalınlığı 2 küsürmüş. Down denmiş ama sağlıklı doğurmuş. Doktor 3 e kadar normal kabul edebiliyoruz dedi. Benimki 5.08 . O yüzden 5 ve üstü olanların hikayesini merak ediyorum daha çok.
Oyle mi ben simdiye kadar hep burun kemigi saniyordum
yok canım. NT ense kalınlığı. Burun kemiği var mı yok mu diye bakıyorlar. Nazal kemik izlendi diyorlar.

canım yataklı oda alırsınız araba otobüs gibi değil tren rahat rahat gidersin düşük riskin varmıydı varsa eğer riske alma tabii
Öyle bi riskim vardı. Şuan olmasada biraz yürüyünce kanamam oluyor. Birde evdeki gibi rahat olamıycam galiba. Evde yorulunca uzanıyorum kendimi sakınıyorum ama orda öyle şansım olmaz. En iyisi gitmemem ya ztn eşimde gitmemi istemiyor yalnız gidecek

Anladım kuzum, tez zamanda bitsin insallah.

Benim arkadasımın yegeni yurtdışına gonderilen testte de down sendromlu cıktı. Annesi aglaya aglaya bir hamilelik gecirdi ama dogurucam dedi. Sonuç nur topu gibi bir bebek

Haklısın canım. En güzeli gitmemek. Sağol
Yolculuğun süresinden ziyade konforu önemli canım. Mesela uzun süre oturur vaziyette gitmeyeceksin ayaklarını arada bir uzatcaksın hatta mola aralarında biraz yürüyüş yapacaksın. Şayet bu şekilde seyahat imkanın varsa git. Ben ilk çocuğuma hamileyken denizli ankara antalya arasında her ay seyahat ediyorduk. Düğün dernek bayram seyran derken hep yolculukta geçti. Allaha Şükür düşük tehliken yoksa hiç birşey olmuyor. Ama tren yolculuğu senin için bu söylediğim konforları sağlamayabilir. Kendi arabanız ile gidecek olsanız 2 saatte bir mola verip 10 dk yürüyüş yapman yeterli olurdu

Listeye beni de ekleyin

Beni de ekler misiniz?
Son adet tarihim 07.02.2019
muhtemel doğum tarihi 14.11. 2019
Yaş 32
2. Çocuğum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…