2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aslında kendi arabasıyla iki saat mesafeye giden bi arkdaşın kanaması olmuş. Eşi anlatmış eşime. Haftalarca hastanede kalmış. Yolculuk riskli olur vs demiş. Ben gitmeyim desem eşim belki yanlış anlardı. Kendisi söylesi gitme sen diye. Çünkü gittigimiz yerde hastane yok bizim arabamız yok. Yol güzergahı hep ilçeler. Diyelim bişey oldu inip gidebilecegimiz düzgün hiç bir yer yok. Trenler tüm ilçelere uğruyor.

Birde orada da her gittiğimizde yemekleri işleri vs ben yaparım . Yine öyle olacak muhtemelen. Hani yolculuktan geldigim halde kendi yemeğimizi yaptım defalarca. Şikayet olarak söylemiyorum yaparım allah var gocunmam. Ama şuan bu halde biraz zor geliyor.
Sık acıkıyorum. Evimde bi kase çorba içebiliyorum iki saatte bir. Veya midem bazen bulandıgında hiç bişey yapmayabiliyorum. Şimdi orda bazen midem bulansa sanki bilerek yapıyor gibi olacagım. Yani hem yolculuk açısından hem kalacagımız üç dört gün açısından biraz zor olacak.

2 ve 3. Bebegine hamile olanlar beklenen dogum tarihi ile gerceklesen dogum tarihleriniz nasıldı? Anımsıyor musunuz?
Biz senle aynıydık sözde ikimizinde değişti. Benimde 10 kasım oldu. Bakalım daha ne kadar kayacak. Acaba ne zmn tam net olur. 10 kasımda olmasını istemem çünkü ya

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben 22 sinde devlete gittim. Tahlillerimi yaptım falan. Sonuçlar ıyi cıktı. Özeldeki doktorumu değiştirmek istiyorum. Haftaya yeni doktoruma gitsem sizce nasıl olur? Biraz ara vermeli miyim ? Ama yeni doktoru da bebişimi de merak ediyorum. Bugün 9 haftam da bitti. 2li test için de gideceğim. Hafta sonu yeni yer için randevu alsam mi sizce? Diğerini 11 haftalıkken kaybettiğim için bu zamanlar endişeli geçiyor benim için.

Benim arkadasımın yegeni yurtdışına gonderilen testte de down sendromlu cıktı. Annesi aglaya aglaya bir hamilelik gecirdi ama dogurucam dedi. Sonuç nur topu gibi bir bebek ❤
Canım 3 e yaklaşan kalınlıklarda down diyorlar. Genelde sağlıklı doğuyor. Sonrasında basit rahatsızlıklar olabiliyor. Ama bu kalınlığın nedeni sadece genetik bir rahatsızlık değil. Basit ya da ölümcül , Fiziksel bir nedenden de kaynaklanabiliyormuş. Benimkinin kalınlığı 5. O yüzden endişem. Doktor , sağlıklı bir doğum yapsam bile bu kalınlık ve dişer bulguların çocuk doktoru tarafından takibe alınması ve bu hikayenin bilinmedi gerektiğini söyledi.

Biz senle aynıydık sözde ikimizinde değişti. Benimde 10 kasım oldu. Bakalım daha ne kadar kayacak. Acaba ne zmn tam net olur. 10 kasımda olmasını istemem çünkü ya
Ay aynen 10 kasım olmasınnnn. Evet aynıydık. Hatta benim sata göre 11 kasım ama ultrasona göre son tarih Benim şu an 13 kasım.

Canım , ultrasonda bastırmanın zararı yok. Ses dalgaları ile görüntü elde ediliyormuş. Kalbini çok dinleme yeter. Dinlemek için ısı gönderiyorlar çünkü. Fazlası zararmış. Git istersen. İçin rahat etsin. Yeni Doktorunda seni görsün.

Anladım canım inşallah ve inşallah sapsağlıklı bir bebektir inşallah yanıltıyordur ölçümler. Rabbimden umut etmek şu an en iyi çare sanırım. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun.

Anladım canım inşallah ve inşallah sapsağlıklı bir bebektir inşallah yanıltıyordur ölçümler. Rabbimden umut etmek şu an en iyi çare sanırım. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun.
Öyle canım. Hayırlısını diliyorum. Nasipten öteye köy yok. Beklemek ve dua etmek tek yapılacak şey.

Amin canim.Haftasonu acil diye biraz lekelenmem olmustu.Bir de evime yakin diye gittim.Bir daha kapisindan gecmem..

oluyor cnm malesef ben iş yapayım hem gelir ilişkiye gireyim gelir o yüzden yasak yat dinlen ama olmuyor iş bitmiyor herkez sana bakıyor ilişkiye girme cnm bu aralar dinlen yat ayaklarını uzat
Sagol canim..Cevabin icin..1 hafta iliski yasak sesi doktor dedigin gibi,1 hafta da istirahat dedi.Evdeki tozlar gozume batiyor.Sabahtan beri supurge yapsam bir sey olur mu acaba diye dusunuyorum:)

..

Evet haklısın. Dinlemezsem sorun olmaz. Gidersem içim de daha rahat edecek zaten. Sağol. Ben hafta sonuna alayım randevu.
Sagol canim..Cevabin icin..1 hafta iliski yasak sesi doktor dedigin gibi,1 hafta da istirahat dedi.Evdeki tozlar gozume batiyor.Sabahtan beri supurge yapsam bir sey olur mu acaba diye dusunuyorum:)

..
Ya bırak işleri. Valla ben de iş yapacak enerji bile olmuyor. Hafta da bir evi supursem oh diyorum. O da hee odayı dinlene dinlene. Senden ve bebenddn değerli mi

..
kiz sacmalama birak b*k gotursun..onlem al dedikleri halde yaparsan ve Allah korusun birsey olursa kuzumm vicdan azabi cekersin yapma etme..birak tozlansin karis toz olsn..ben herseydn elimi cektim vala..bu hafta yine sadece yemegimi yaparim kanamam varken kardesim gelmisti bi kac gun kaldi temizligimi yapti gitti..simdi kanama durdu elhamdulillah ben sadece yemk yaparm tum gun yatarm korkudan..lutfen kuzumm yapma etmee

Çok haklısın. Ben ilk gebeliğimde görümcemin düğün hazırlıkları vardı ve de ben mide bulantısından kendime bile faydam olmuyor iken kayınvalidemlere hiç faydam olmadı. O yüzden bana cephe almıştı kaynanam ve eltim. Hatta düğün öncesi cam kapı silmedim diye de bi süre soğuk davrandılar. Acilde serum yediğimi gördükleri halde. Eltim kapı pencere sildi diye ona sürekli kızım bitanem diye hitap edildi önümde. Bana da şist sana diyorum diye hitap edildi soğuk soğuk. Şu an 12. Haftamdayım kaynanamın haberi yok 2. Çocuğumdan. İlk hamileliğimi bana zehir ettikleri için eşim de bana bıraktı bu kararı. 16 haftalık iken ramazan bayramı olacak o zaman görürler. normalde küs değiliz arar telefonda sohbet ederiz ama yaşadıklarımı unutmam

Canım ben haftada 1 gidiyorum 2 kaybım oldugu için. Bence git için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…