2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben sun tok karnına tartıldım 62 kiloydum kuzum yani hani kilo değil.Doktor ödem yapar anneyi şişirir dedi.Göğüsler şişer karın şişer dedi.Rahim yukarı doğru yer ediyor kendine büyüyor dedi.
Bende 1 buçuk hafta önce tartıldım toplamda 3 kilo almışım senin göğsün şiştimi çok
Kızlar sabahları aç karna tartılmak lazımmış,gerçek kilomuz o..
sabahla akşam ardında 1 1.5 kilo oynuyor,ben sabahları 56.5 akşamları 57.5 oluyorum...

inşallah cnm şuan nasılsin

Cok gecmiş olsun canım. Cok üzüldüm yasadıklarınıza. Allah saglıktan ayırmasın
Çok sağolun Allah kimseye yaşatmasın..

Fotoğraf var canım dur yükleyebilirsem yükleyeyim. Dün ultrasonda bir anlık gördüm bende çok netti zaten o sırada kız diye çığlık atınca doktor da artık, evet çok büyük ihtimalle kız demek zorunda kaldı
Bakayım canım senin fotoğrafına.

cnm nasıl oldun iyimisin

Kızlar şimdi doktordan çıktım ev istirahati verdi riskli bir durum yok dedi.Çok şükür kıpır kıpırdı.
Fotoğrafını yüklüyorum bana erkek gibi geldi siz ne dersiniz?

fotoğraf net değil ama eğer gördüğüm şey nub ise kız gibi duruyor canım. Daha tecrübeli arkadaşlar da yorum yapsın bi bakalım ne dicekler

2li test down sendromu ve zeka testi aslında. İleriki haftalarda ayrıntılı ultrasonla da bakıyorlar canım.
D vitaminini de corbaya diil de (sıcak zarar verebilir) suya veya yogurda döküp yiyebilirsin belki.

2li test down sendromu ve zeka testi aslında. İleriki haftalarda ayrıntılı ultrasonla da bakıyorlar canım.
D vitaminini de corbaya diil de (sıcak zarar verebilir) suya veya yogurda döküp yiyebilirsin belki.
Aa haklısın. Ozaman mecbur tek çare ekmek. Suda berbat oluyor. Yağ yüzüyor üstünde

Aa haklısın. Ozaman mecbur tek çare ekmek. Suda berbat oluyor. Yağ yüzüyor üstünde
Benim genel bir d vitamini eksigim oldugu için her yıl 6 kutu devit3 kullanıyorum her gün 60 damla o kadarda zor değil canım kaşığa döküp yutman senin için daha kolay saniye. Sürmüyor yutmak üzerinde su içersin ağzın calkalanmis olur bebege iyi gelecek birşey için dayanmak çok ta zor değil annesi

O zaman sadece doktorun çağırdığı kontrollere gidersin canım. 20 . Haftada ayrıntılıda organlara bakılacak zaten. Sağlıkla gelin o zamana inşallah :)
Evet canım. Onların anlayacağı şekilde kısa dinliyorlar.
Bana demir vs yazmadı ama bu balık yağında var galiba. Bende sabah balık yağı alırım öğlen çorbama deviti damlatırım
Ekmek dışında nasıl kullanılır bilmiyorum kuzum. Doktoruna sormadan farklı bir kullanım uygulama bence. Ben de sabah dışında ekmek yemem ama bi lokma yeriz bunun için
cnm nasıl oldun iyimisin
Sağolasın canım. Iyiyim şükür. Yatıyorum öyle :) tv programları arasında kayboluyorum

Devit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç ya
Canımcım devit3 yerine wellcare 1000lik ya da ocean1000lik alabilirsin. Devit3 içinde hem paraben var hem de bildiğin sıvı yağ içinde oluyor d vitamini bir de devit3 10 damla içmen gerekiyor ama bu dediğim markalar fısfıs şişesinde ve 1 puf yani 1 kere fıslatman yetiyor ve z.yağı içindeler. Çok daha kolay kullanılıyor. Devit3 e göre daha pahalılar sanırım 40tl ye falan alıyorum ama daha temiz içerikli ve daha kullanışlılar.

Buna para vermiyoruz ztn. Denerim kullanabilirsem devam ederim. Yoksa dediginize bakarım. Sonuçta 40 tl diye diye dünya masraf olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…