Ben sun tok karnına tartıldım 62 kiloydum kuzum yani hani kilo değil.Doktor ödem yapar anneyi şişirir dedi.Göğüsler şişer karın şişer dedi.Rahim yukarı doğru yer ediyor kendine büyüyor dedi.
Kızlar sabahları aç karna tartılmak lazımmış,gerçek kilomuz o..Bende 1 buçuk hafta önce tartıldım toplamda 3 kilo almışım senin göğsün şiştimi çok
1 tane simit yemiştim kız :)Kızlar sabahları aç karna tartılmak lazımmış,gerçek kilomuz o..
sabahla akşam ardında 1 1.5 kilo oynuyor,ben sabahları 56.5 akşamları 57.5 oluyorum...
Hahahah o zman gerçek kilon1 tane simit yemiştim kız :)
inşallah cnm benimde haftaya cinsiyeti söylerse yazCanım ben iyiyim, saglık ocagındaydım. Hatta sizlere ornek olsun diye hemşirenin verdigi gebe takip formunu gonderdim. Aksam 17.30 kontrolüm var. 2li de yapılacak. Hayırlısı..
inşallah cnm şuan nasılsinGecen hafta persembe gunuydu adet gunum
Hemen hemen o dönemdeyim .. benim annem ve teyzelerim ilk 3 ay hamileyken adet görmuşler ama onlar basindan beri gormusler
O yuzden hamileliklerini gec anlamislar
Ama ben hic oyle bise gormedim gecen adet dönemlerinde..
Ama kanama aynı adet kana5ması gibi o biraz acaba olabilir mi diye dusundurdu
Insallah kesilir persembe gunu degerlerimi tekrarlayacagim kan ve idrar bir de onlara bakalım
Ayy canım benim çok geçmiş olsun artık
Öncelikle çok geçmiş olsun hayatımİnan üzüntünü paylaşıyorum. Benim elimese geçen haftalarda daha küçük çaplı aynı şeyleri yaşadık.Artık stres, hava, yediğimiz içtiğimiz şeyler hepsi bir bir tetikliyor İnan.Peki bebişin fotoğrafı var mı ben bu nub olayını tam anlamadım bak bende koydum fotoğraf geçmiş sayfalarda sana zahmet bakar mısın bir arkadaşımız kız dedi.Buarada hep erkek duyuyorduk sende koz duymamız süper. Tekrardan geçmiş olsun.
Çok sağolun Allah kimseye yaşatmasın..Cok gecmiş olsun canım. Cok üzüldüm yasadıklarınıza. Allah saglıktan ayırmasın
cnm nasıl oldun iyimisinUltrason görüntüsü ses dalgalarıyla oluyormuş canım. Bi zararı yok. Kalp dinlerken de işi yayıyorlar sesi duymak için. O zararlı işte. Organlar 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda bakılıyor. Öncesinde 2 li 3 lü falan yaptırmak tercihine kalmış. 2 liye gittiğinde önce ultrasonda bakılıyor. Anormal bi durumu yoksa kan veriyorsun ona göre de değerlendiriyorlar. Ben de Ense kalınlığı çok diye kana göndermediler. Gerek yok dediler . 11 -12-13. Haftalarda ikiliyi yatırabilirsin canım. Benim tam 13 bittiği gündü.
fotoğraf net değil ama eğer gördüğüm şey nub ise kız gibi duruyor canım. Daha tecrübeli arkadaşlar da yorum yapsın bi bakalım ne dicekler
masallahfotoğraf net değil ama eğer gördüğüm şey nub ise kız gibi duruyor canım. Daha tecrübeli arkadaşlar da yorum yapsın bi bakalım ne dicekler
2li test down sendromu ve zeka testi aslında. İleriki haftalarda ayrıntılı ultrasonla da bakıyorlar canım.Ya ben bişey sorucam. İkili testi yaptırmadım ya ben. Bebegin iç organlarının gelişimini vs ne zaman görecek. Yani o gelişim için bu testler şartmıydı acaba. Yoksa o test sadece ense kalınlıgınamı bakıyor.cuma günü 12+6 oluyorum gidip yaptırsam mı?
Birde sizce ultrasona sık girmek bebege zarar verir mi?
Aşı formunda görünce aklıma geldi
Aa haklısın. Ozaman mecbur tek çare ekmek. Suda berbat oluyor. Yağ yüzüyor üstünde2li test down sendromu ve zeka testi aslında. İleriki haftalarda ayrıntılı ultrasonla da bakıyorlar canım.
D vitaminini de corbaya diil de (sıcak zarar verebilir) suya veya yogurda döküp yiyebilirsin belki.
yaptır cnm bende 12+6yaptircam haftayaDevit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç ya
Benim genel bir d vitamini eksigim oldugu için her yıl 6 kutu devit3 kullanıyorum her gün 60 damla o kadarda zor değil canım kaşığa döküp yutman senin için daha kolay saniye. Sürmüyor yutmak üzerinde su içersin ağzın calkalanmis olur bebege iyi gelecek birşey için dayanmak çok ta zor değil annesiAa haklısın. Ozaman mecbur tek çare ekmek. Suda berbat oluyor. Yağ yüzüyor üstünde
O zaman sadece doktorun çağırdığı kontrollere gidersin canım. 20 . Haftada ayrıntılıda organlara bakılacak zaten. Sağlıkla gelin o zamana inşallah :)Doktor ölçüp gerek yok herşey iyi demişti ztn. Ozmn yaptırmayımm. Ben maksat organların gelişimi görülüyorsa yaptırıym diyordum. Cinsiyeti daha net söyler ama 12+6 da gitsem. Çünkü 11+4 tahmin etti. Aman onuda bir ay snra kesin öğrenelim ne olacak değil mi?
Ultrasona girince kalbi ondn kısa dinletiyor demek. Çnkü hep açmıyor.
Ekmek dışında nasıl kullanılır bilmiyorum kuzum. Doktoruna sormadan farklı bir kullanım uygulama bence. Ben de sabah dışında ekmek yemem ama bi lokma yeriz bunun içinBana demir vs yazmadı ama bu balık yağında var galiba. Bende sabah balık yağı alırım öğlen çorbama deviti damlatırım
Sağolasın canım. Iyiyim şükür. Yatıyorum öyle :) tv programları arasında kayboluyorumcnm nasıl oldun iyimisin
ekmeğe dök ye ben öyle kullanıyorumDevit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç ya
Canım ekmeğe damlat en kolayı o şekildeDevit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç ya
Canımcım devit3 yerine wellcare 1000lik ya da ocean1000lik alabilirsin. Devit3 içinde hem paraben var hem de bildiğin sıvı yağ içinde oluyor d vitamini bir de devit3 10 damla içmen gerekiyor ama bu dediğim markalar fısfıs şişesinde ve 1 puf yani 1 kere fıslatman yetiyor ve z.yağı içindeler. Çok daha kolay kullanılıyor. Devit3 e göre daha pahalılar sanırım 40tl ye falan alıyorum ama daha temiz içerikli ve daha kullanışlılar.Devit-3 verdi doktor banada. 3 aydan snra başla diye. Hala başlayamadım. Damla şeklinde yağ gibi bişy. Suya döktüm midem bulandı nasıl alıcam bilmiyorum hiç ya
Buna para vermiyoruz ztn. Denerim kullanabilirsem devam ederim. Yoksa dediginize bakarım. Sonuçta 40 tl diye diye dünya masraf olacakCanımcım devit3 yerine wellcare 1000lik ya da ocean1000lik alabilirsin. Devit3 içinde hem paraben var hem de bildiğin sıvı yağ içinde oluyor d vitamini bir de devit3 10 damla içmen gerekiyor ama bu dediğim markalar fısfıs şişesinde ve 1 puf yani 1 kere fıslatman yetiyor ve z.yağı içindeler. Çok daha kolay kullanılıyor. Devit3 e göre daha pahalılar sanırım 40tl ye falan alıyorum ama daha temiz içerikli ve daha kullanışlılar.
Yaptırmıycam ya. Nasılsa doktor gerekli görmedi. Hemde iç organlara bakmak için demiştim onuda 20 haftada göreckmişiz madem ikiliye gerek yokyaptır cnm bende 12+6yaptircam haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?