- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Inşallah canım benim çok sağolBedenin alışıyordur canım ondan azalmıştır. Bazen de gecti sanıyoruz belirtiler ama bir anda tekrar oluveriyor. Biraz da fazla endişeli oluyoruz bu dönemde. Guzel dusun iyidir bebişin annesi
Yaa hiç duymamıştım bunu bi bakarım sağlık ocağında denerimHaftalık gebelik notlarında bu haftadan sonra steteskopla kalp atışı duyulabildiği yazıyordu
Öyle düşünme normalde insaniz bu engelli gördüğümüzde aklına herkesin geliyordur nasıl dir neler yapıyorlardır diye insan kendini bi an düşünmeden edemiyorbende zararlıdır diye istemedim ne bileyim heycanlı bekleyiş güzel bir tekmeler başlasa yaaaa çok heycanlı
ya ben tv de birşey izliyordum içimden salakça düşünceler geçti dawn sendromlu yavru vardı dedim nasıl bakımı rabbim nasıl oluyorlar yorumları yaptım genelde merak ettiğim başıma gelir. taktir allahın dedim ama dua niyetine geçtiyse diyede korktum. rabbim sağlıkla getirsin herşey kabulümüz
Canım bemim bebişin iyi olmasına çok sevindim hadi gözün aydin lekelenmeye kafanı takma sen zaten ilacını içiyorsun bişey olmazKizlar sabah ilk idrarla kahve rengi akıntı geldi yine.. sanırım tamamen kesilmedi suan bir sey yok
Doktordan yeni geldim çok şükür şuan çok iyi zıppır hareket etmeden poz bile veremediDoktor diyor annesi acıkmış yerinde duramıyor hadi kanı verde kahvaltı yap
Kan degerlerimi yeniledim idrar tahlilimi yeniledim yarın cikar sonuclarim
Aynen bende sabahları başladı ya önce den yoktu cinsiyet tahmini yapmıştı doktorun değil micanım ben hiç kusmadım. belim fena ama . aramızda bişey yokmuş hemen hemen aynıyız :)
Canım bemim bebişin iyi olmasına çok sevindim hadi gözün aydin lekelenmeye kafanı takma sen zaten ilacını içiyorsun bişey olmaz
Ohhh gozun aydın canım çok şükürArkadaşlar selam iyiyim çok şükür hastaneden çıkarıldım herşey yolunda kanama sebebi bulunamadı doğal bir olay diye kabul et dedi bebeği emziriyordum kesmem gerekiyor bebeğimizin cinsiyeti netleşti oğluşumuz geliyor net gördük rabbim kucağa almayı da nasip etsin çocuklar etkilendi bu durumdan hemen toparlarız umarım öpüldünüz hepiniz
Geçmiş olsun canım. Kahverengi akıntılar önceki kanamalarından olan eski kanamalardır temizleniyordur için. K.rengiden korkma demişti benim doktor. 3 temkinli doktora denk gelmişsin şansına@la
Cokk sağoll
Ama kanamanın neyden kaynaklandığını 3 ayrı doktorda söyleyemedi.. Alttan da bakmadılar
Kesede de kanama alanı göremediler.. keşke sebebi bilsem daha rahat olacağım.
Birde 3 doktorda 14. haftaya girmis diyor ama hiç cinsiyet tahmini yapmadılar .. soruyorum henüz belli değil dedi 3 ü de
@MAVIDUSLER vicks pek önerilmiyor gebelikte. Ben baş agrım için bile sürmüyorum dayanıyorum.
Kızlar dün ilk kez işe döndüm. 1.5+1.5 toplam 3 saat olmak uzre araba kullandım. Yaklasık 1.5 saat ayaktaydım yürüdüm vb. Sabah 6 dan beri sag kasıgıma kramp giriyor. Daha önceki krampların aynısı ama uzun sürdü bu sefer... Korktum biraz
Çok sevindim canım..Gözün aydın..Arkadaşlar selam iyiyim çok şükür hastaneden çıkarıldım herşey yolunda kanama sebebi bulunamadı doğal bir olay diye kabul et dedi bebeği emziriyordum kesmem gerekiyor bebeğimizin cinsiyeti netleşti oğluşumuz geliyor net gördük rabbim kucağa almayı da nasip etsin çocuklar etkilendi bu durumdan hemen toparlarız umarım öpüldünüz hepiniz
evet temiz benimde böyleydimarmelat2 kızlar anlayan yorum yapabilir mi idrar tahlili doktor temiz dedi
Yaa yerim boks maçı yapar gibiler o kolları.Kizlar sabah ilk idrarla kahve rengi akıntı geldi yine.. sanırım tamamen kesilmedi suan bir sey yok
Doktordan yeni geldim çok şükür şuan çok iyi zıppır hareket etmeden poz bile veremediDoktor diyor annesi acıkmış yerinde duramıyor hadi kanı verde kahvaltı yap
Kan degerlerimi yeniledim idrar tahlilimi yeniledim yarın cikar sonuclarim
kaç haftalıksın ki canım ve diğerlerinin cinsiyeti neydiArkadaşlar selam iyiyim çok şükür hastaneden çıkarıldım herşey yolunda kanama sebebi bulunamadı doğal bir olay diye kabul et dedi bebeği emziriyordum kesmem gerekiyor bebeğimizin cinsiyeti netleşti oğluşumuz geliyor net gördük rabbim kucağa almayı da nasip etsin çocuklar etkilendi bu durumdan hemen toparlarız umarım öpüldünüz hepiniz
benimde öyle okadar şişki 6 aylık sanıyorlar hatta şişlikten kaburgama batıyor dik oturmam gerekiyorKızlar bu karnımdaki gaz şişkinlik beni mafetti ya hamileliğin başından beri böyleyim içimde sürekli gaz hareketleri karnım desen davul gibi valla iyice sıktı bu gaz olayı geçmiyo
evet canım tahmin olarak konuştu net degildi erkek gibi demiştiAynen bende sabahları başladı ya önce den yoktu cinsiyet tahmini yapmıştı doktorun değil mi
ayyyyyy ondan nasıl anne olacak göreceksin yakından bir halt olmaz benceArkadaşlar benimle aynı zamanlarda hamile olan bir kuzenim var,o biraz ilerde 4 aylık falan...
Bugün duydumki dün gitmiş botoks yaptırmış,neymiş efendim hastane odasında mükemmel görünmeliymiş...cekilecek fotolarda falan çok dinç ve genç görünmek istiyormuş... ben şok
Ben bebeğe zararlı olmasın diye,pirinci,şekeri,aburcuburu,yağı,hamur işini bile yemeğe itina ederken kız gitmiş botoks yaptırmış yaaa...
Doktoruna bile sormamış sorsam kesin hayır diyecekti,izin vermeyecekti diyor bide pişkin pişkin
anladım canım sağolevet temiz benimde böyleydi
ah kuzum sorma... insan kendini bir de suclu hissediyor. Ödüm patlıyor bişi olmuş mudur diye...Yaa bunu bende bilmiyordum. Bİrşeyi önermeden iyice düşünmek lazım. İyiki doğrusunu yazdın hemen.
Canım işte yormamak lazım. Bende işe gelip giderken araba kullanıyorum özellikle kötü yollarda sancı saplanıyo hemen. Her akşam karnım taş gibi oluyo karnıma kramlplar giriyo. Çok zormuş yaa. Dikkatli olmakta fayda var.
Çok sevindim canım..Gözün aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?