2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar eşimle yüzük testi ve bıçak makas testi yaptık. Ikisi de erkek çıktı. Adam uçuyor. Hey allahım ya
Bizede onların hepsinde erkek cıktı,hatta cin takvimide dahil..geçen hafta doktor cinsiyetini söylemedi ama kız oranı daha agir basıyor gibi...ama sürprizde yapabilir dedi
Galiba ve inşllah kızdır ❤❤❤

Kızımda göbeğim çok kalmıştı üç yılda anca toparlandı oda çok deil bunda daha çok kalacak ama napim sağlıklı olsun bebişlerimiz başka bişi istemem

Hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı ve diğerleri rahatsız ediyor. Ben nerdeyse 2 haftadır giyiyorum . Ağzı olan konuşuyor boşver. Ikimizin rahatı önmli

Limon suyu içiyorum ben azcık bastırıyor
canım limonata gibimi yapıyosun yoksa sek limon suyumu deneyeyim kötü olunca maden suyu içiyorum bende oda yatıştırıyo

canım o nasıl laf yaa sinir oldum etrafındakilere senn bakma onlara ben 1 kilo verdim yani dahada zayıfım ama gaz sancılarım var çıkardım ilk hamilelikteki pantolonlarımı genelde onları giyiyorum rahat rahat göbek çıkması şartmı benim rahatım önemli kaldı ki hamile pantolonu oldukları belli bile olmuyo

maşallah. Allah saglıklı kucağına almayı nasip etsin. senin ikinci olunca isyer istemez merak ediyorsun cinsiyeti. benim bir ya şuan tek merak ettiğim saağlıklı kucağıma alabilcek miyim.
Valla canım ilk çocuğumda dq merak ediyordum ben merak ettikçe 18. Haftama kadar öğrenememiştim. Rabbim sağlıkla getirsin çocuklarımızı inşallah

Kızımda göbeğim çok kalmıştı üç yılda anca toparlandı oda çok deil bunda daha çok kalacak ama napim sağlıklı olsun bebişlerimiz başka bişi istemem
senin ikinci oldugu için göbegin erken çıkmıştır. ikinci çoçukta daha erken çıkarmış. o kilo ggöbeği degildir

Bizde con takvimi de erkek demişti. Merakla bekliyriuz. Ama bende erkek istiyorum . Hayırlısı sağlıklı rabbim ne uygun görürse

Ben burda resim paylaşmıştım kaç hafta önce hamile pantolonu aldım diye. Ben dar giyiniyorum normalde streç kotlar giyiyorum. Benim pantolonlarımın hiç biri olmuyor ve canımı acıtıyor. Düğmesini açıyorum rezil olmaktansa içinde rahat hissedeceğin şeylere bak. İnsanların sözlerini boşver ben zayıfım fiziğimde güzel allah için. Şimdi sigarayı bıraktım ve bulantım olmasına rağmen iyi yiyorum 3 kilo aldım. Benimle aynı yoldan geçen iş arkadaşlarım şimdi akbaba gibi ekmek yeme çok kilo alcaksın çok şişçeksin vs. Diyorlar. Umrumda değil aldığımı veririm inanıyorum kilo tutmaz vücudum. Kısacası bakma milletin ne dediğine ağzı olan konuşuyor. İç güdülerini dinle

#adkpnr
Kızlar bende adana'dayım. Hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz
Valla ben hala karar veremedim Ablam hacettepedeki Haluk bilgin e gitmiş acaba ona mı gitsem diyorum Ortadoğu metro ve altın koza yari kimse önermiyor Hı bide Güzelyalı hastanesinde bayram bukanada iyi diyolar

Hiç kilo almadım ama göbeğim çıktı ve diğerleri rahatsız ediyor. Ben nerdeyse 2 haftadır giyiyorum . Ağzı olan konuşuyor boşver. Ikimizin rahatı önmli
Ben şahsen başkasına böyle konuşamam çekinirim ama millet çok kolay konuşuyo cnm karşımdakinin morali bozulur mu kafaya takar mı diye düşünmüyorlar

Inan boyle morale cok ihtiyacim var..hayat cok zorlasti bu bulantilarla..sadece gunleri haftalari sayiyorum her gun

Kızlar yüzleriniz ne alemde benim değişiklik yok güneşe çıktığımda leke oldu bilemedim yüzümün bu kadar etkileneceğini onun dışında bişey yok

Aynen cnm bnde çok sinir oldum cvp bile veremedim bnmde 2.hamileliğim belkide o yuzden karnım erken çıktı bilmiyorum geçen günde wc de karşılaştık arkadaşımla dedim ay çok yoruldum bi derste iki kez geliyorum tuvalete dedim diyoki senin tuvalet sıkışmaların erken başlamış

Benim pantolonlar hala oluyor çok sıkmıyorda,genelde boyfrend pantolonlar giydiğim için olabilir.
Bende günlük giymeye kaliteli 1 2 hamilelik tayti almak ıstiyorum,üzerine uzun tişörtler çekil yazın öyle takılırım.ama lcw ve defactodakiler inanılmaz kalitesiz ve basit hatta içi gösteriyor.
Hafta sonu h&m ye bakacağım ordaki hamile ürünleri daha kaliteliymis,keşke her markanın hamile reyonu olsa çok zorlanıyoruz

Ya ben bu millet kadar rahat konuşamam bunlar nası böyle konuşabiliyo moral bozabiliyo anlamıyorum şişceksemde ben şişecem kilo alacaksamda ben alacam vermesi de bana düşer bende sigarayı bıraktım o yüzden iştahım çok açıldı ama napim yemesem daha kötü oluyorum

Ben şahsen başkasına böyle konuşamam çekinirim ama millet çok kolay konuşuyo cnm karşımdakinin morali bozulur mu kafaya takar mı diye düşünmüyorlar

E herkes biz değil işte. Ben de hamile görsem pozitif konuşurum aman ne yakışmış falan derim. Ama ben hiç kilo almama ve hemen hemen her şeyi çıkarmama rağmen aman az ye şimdiden diyorlar ya zaten midem almıyor ki kuş gibi yiyorum aman boşver onları. O guruh doğumdan sonra da neler neler diyecek bebek ve bizim için şimdiden he diyip geçmeyi bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…