2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende boyfriend jeanler giyiyodum ama onlarda düğme kısmından acıtıyor aynen lcw nın taytları cidden çok kötü de kotları fena sayılmaz hm den ilk hamileliğimdd gömlek almıştım maternity gömlek eskimek nedir bilmiyor cidden kaliteli

Inan boyle morale cok ihtiyacim var..hayat cok zorlasti bu bulantilarla..sadece gunleri haftalari sayiyorum her gun
canım bende öyleyim sayfaya bile giremez oldum bulantım var maalesef çok zor bitek poaça ekmek bastırıyo onları da sürekli yemek istemiyorum çorbalar iyi geliyo aslında benim bulantıdan çok yanma var inşallah geçer biran önce
belki gerçekten ikinci daha erken çıkıyodur benim oğlumda pek göbeğim yoktu şimdi biraz çıktı kilo vermiş olmama rağmen göbek çıktı hep bol giyiyorum normalde geçen bi dar giydim eşim diyo yaa nasıl çıkmış tosunum şimdiden yusuf bu zamanlarda hiç belli olmuyordu dedi bende daha neler bu normal göbeğim gaz falan dedim dee bebek mi acaba kendi minik ama kesesi suyu falan portakal kadar yazıyo

Benim kot değil kumaş gibi biri tiril tiril rahat ederim dedim ben 1 Kilo aldım diyetisyene gitmeyi düşünürüm ama nerden bulurum bilmiyorum

Canım şu anda diğer pantolonlar da olur ama hamile olmayan anlayamaz bizim kasiklarda batma acı olduğu için rahat edeceğimiz birsey lazım beli tam oturan bi pantolon ilk yarım saat bir saat etkilemiyor onun sonrası artık baski yapıyo onları takmamaya çalış seni anlayacak kapasite olsa eleştirmez anlam verirler yapıyorsan doğrudur derler

Selam
Gizli gizli her gün okuyorum
Çoğumuz isim telaşına düşmüşüz
Bizim evde daha konusu bile olmuyor
Aklımda da hiç isim yok
Yıllardan sonra hamile kaldığım için isim safhasına gelememiştim daha
Cinsiyetler belli olunca isim arayışına gireriz hep beraber
Bende henüz kilo almadım ama sabahları karnım dümdüz olurdu şimdi gitmeyen bir karnım var
Artık çatlak kremi başlamak istiyorum
Kullanan tavsiye edecek var mı
Herkese sağlıklı ağrısız stressiz huzurlu günler diliyorum
Ben hep burdayım

Benim kot değil kumaş gibi biri tiril tiril rahat ederim dedim ben 1 Kilo aldım diyetisyene gitmeyi düşünürüm ama nerden bulurum bilmiyorum
Ben devlet hastanesine gideceğim salı günü bakalım artık elimde bi program olması lazım yoksa ilk gebeliğimde aldığım 33 kiloyu tekrar alacağım

Midem deli gibi bulanıyor ilaçla ayaktayım ama maşallah iştahım yerinde. En iyi yiyebildiğim öğün kahvaltı kahvaltıyı iş yerinde yapıyorum bayada güzel yiyorum ama görsen insanların gözüne batıyor resmen. Şişiceksin ekmek yeme börek yeme. Ben hayatımda ilk kez böyle acıkıyorum yiyebiliyorken yiyeyim işte ben sanki farkında değilim aman boşver ye iç ama dikaktli olalım yinede

İki ürün kullanıyorum ben. Kuruyorum ve geriliyorum. Frei öl ve lierac.

Inan boyle morale cok ihtiyacim var..hayat cok zorlasti bu bulantilarla..sadece gunleri haftalari sayiyorum her gun
Çok iyi anlıyorum. Kaç haftadır kafamı kaldıramıyordum ki benim 3 yaşında da bir kızım var. Çok zor geçti bulantılar. İnş geçecek sabır az kalmıştır inş

Benim eşimde diyo ne çabuk çıkmış Mina da böyle erken çıkmamıştı bende yok ya çok gazım var gaz hep diyorum aynı dialog geçmiş ikimizdede

Ya işte cnm anlamıyolar hamile pantolonu giyme sebebimi de açıklattılar yani bana saolsunlar niye açıklamak zorundaysam oturunca düğme aç kalkınca kapat bazen unutuyodum kapatmayı birazda bu dönemde alıngan mı oluyorz nedir

Ben kızıma hamileyken hiç böyle sık acıkmazdım normal nasıl yiyosam ozamanda öyleydim ama bu hamileliğim çok farklı yemek yiyorum bi saat sonra deli gibi açım annem demişti her hamilelik birbirinden farklı olur diye haklıymış doğru diyosun cnm yinede dikkatli olmalıyız

Canım eline sağlık. Beni de ekler misin rica etsem.
Yaş 32
Sat 25.01.2019
beklenen d.t 01.11.2019
çocuk sayısı 0
hamile kalınan kilo 54
son kilo 55.5
Şehir istanbul.

Şimden teşekkür ederim :)
Sen ne bakıyon onlara canım. Ben 10-11. Haftayla giyemedim pantolonlarımı. Sıkıyorlar çok çünkü. Kan akışını etkiler. Ağzı olan konuşuyor işte. Rahatına bak. Bebeğini düşün.
Bu haftalara kadar idrar kesesine baskı yapar ve idrara çok çıkarız . Bu normaldir canım. Rahim yukarı çıktıkça baskı geçer. Son ayarda bebek aşağı baskı yaptığında tekrar idrara sık çıkarız. Dediğim gibi ağzı olan konuşuyor. Salla gitsin

İşte cnm dediğin gibi ağzı olan konuşuyor ve bunu söyleyen arkadaşım wc ye çok erken sık çıktığımı söyleyen arkadaşım iki çocuk annesi bilmesi lazım böyle şeyleri:/

İşte cnm dediğin gibi ağzı olan konuşuyor ve bunu söyleyen arkadaşım wc ye çok erken sık çıktığımı söyleyen arkadaşım iki çocuk annesi bilmesi lazım böyle şeyleri:/
öyle valla. Bari yaşayan yapmasa böyle. Mesela ben şu an 15. Haftadayım. 10-15 Dk da bir tuvalete gidiyorum. Çünkü normalden çok şu içiyorum.
Boş ver sen konuşanları.

Aslında alıngan değiliz sadece vücudumuz ağrı baskı içinde olduğu için anlayis bekliyoruz herseyi geçtim de asla böyle insanları anlamıyorum bundan ne zevk alıyorlar mesele yarın başka bişey olsun yine eleştirirler

Ben devlet hastanesine gideceğim salı günü bakalım artık elimde bi program olması lazım yoksa ilk gebeliğimde aldığım 33 kiloyu tekrar alacağım
Çok mu zayıfsın canım doktorlar Zayıfların çok kilo aldığını söylüyor

Cnm sen niye takiyosun milletii nasi rahat ediyosan al onu giy..bende gobekli bi insanim hic kilo almamisim bile ama gobegim var yani kilolu hamile kaldm..sigarayi biraktim hormon ilaclari derken aldm basimi gittim..millet ne derse desin sen sonradan giyebilecegin sekilde diktir istersen yanlardn senide rahatsz etmez..bi de belki gercektn cikmistir karnin ic karnin kucuktur nereden biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…