- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cnm benm bebisim tup bebek evet transfer ve sonrasinda ananas ye bol bol dedi ve kabak cekirdegi dr.um..ben o aliskanlikla yemeye basladim ilk zamanlarda ama sona netten okudum hamilelikte yenmemesi gerekiyr diye tabi karisamam ama bol.bol da tuketme bence..Yok oyle birsey arkadaslar. Karariyla yedikten sonra dogal olan hicbirsey zararli degil. Ben de yiyorum ananas hem de bol bol. Ayrica ananas bebegin tutunmasina da faydali seyler iceriyor. Rahat olun.
Aynen canım bende öyleyim çok su içtiğim için sürekli wc deyimöyle valla. Bari yaşayan yapmasa böyle. Mesela ben şu an 15. Haftadayım. 10-15 Dk da bir tuvalete gidiyorum. Çünkü normalden çok şu içiyorum.
Boş ver sen konuşanları.
İşte bende şunu anlamıyorum ben kimseyi eleştirecek hakkı cesareti kendimde bulamazken başkaları nasıl buluyor ya ben çok safım ya millet çok sinsiAslında alıngan değiliz sadece vücudumuz ağrı baskı içinde olduğu için anlayis bekliyoruz herseyi geçtim de asla böyle insanları anlamıyorum bundan ne zevk alıyorlar mesele yarın başka bişey olsun yine eleştirirler
Bende kilolu hamile kaldım bende sigarayı bıraktım cnm ikinci çocukta olunca muhtemelen erken çıktı karnım. Kızımda da 77 ile hamile kalmıştım 85le doğuma girmiştim bundada 78 le kaldım ve 80 kiloyum şuan erken kilo aldımCnm sen niye takiyosun milletii nasi rahat ediyosan al onu giy..bende gobekli bi insanim hic kilo almamisim bile ama gobegim var yani kilolu hamile kaldm..sigarayi biraktim hormon ilaclari derken aldm basimi gittim..millet ne derse desin sen sonradan giyebilecegin sekilde diktir istersen yanlardn senide rahatsz etmez..bi de belki gercektn cikmistir karnin ic karnin kucuktur nereden biliyorlar
Canım ben kadın doktor istiyorum. Medline da sevgi hanıma gidiyorum çok memnunumValla ben hala karar veremedim Ablam hacettepedeki Haluk bilgin e gitmiş acaba ona mı gitsem diyorum Ortadoğu metro ve altın koza yari kimse önermiyor Hı bide Güzelyalı hastanesinde bayram bukanada iyi diyolar
Beni geçen hafta sivilce basmıştı. Şuan daha iyi yüzümü güneşten sakınmaya çalışıyorum.Kızlar yüzleriniz ne alemde benim değişiklik yok güneşe çıktığımda leke oldu bilemedim yüzümün bu kadar etkileneceğini onun dışında bişey yok
Ya işte cnm anlamıyolar hamile pantolonu giyme sebebimi de açıklattılar yani bana saolsunlar niye açıklamak zorundaysam oturunca düğme aç kalkınca kapat bazen unutuyodum kapatmayı birazda bu dönemde alıngan mı oluyorz nedir
Aynen cnm bnde çok sinir oldum cvp bile veremedim bnmde 2.hamileliğim belkide o yuzden karnım erken çıktı bilmiyorum geçen günde wc de karşılaştık arkadaşımla dedim ay çok yoruldum bi derste iki kez geliyorum tuvalete dedim diyoki senin tuvalet sıkışmaların erken başlamış
Cnm benm bebisim tup bebek evet transfer ve sonrasinda ananas ye bol bol dedi ve kabak cekirdegi dr.um..ben o aliskanlikla yemeye basladim ilk zamanlarda ama sona netten okudum hamilelikte yenmemesi gerekiyr diye tabi karisamam ama bol.bol da tuketme bence..
Boşver canım kim ne derse desin. Normalde ben de kiloma çok dikkat ederim ama şu an önceliğim tamamen bebek. Zaten doğum kiloları çabuk verilirKızlar hamilelik öncesi giydiğim kotlar çok sıktığı için karın bölgemi bugün gittim bende lcw dan iki tane hamile pantolonu aldım ama karnım çıkmadı okulda da gören sen erken başlamışsın bunlardan giymeye falan diyo sinirim bozuluyo birde cuma günü karnım çok şişti ama hamilelikten değil göbek yapmışım ondada moralimi bozdular bu hamike karnı deil bu haftalarda çıkmaz ki bildiğin yağ bağlamışsın falan dediler çok çok moralim bozuldu ne giyceğimi şaşırdım
Benim berbat durumda. Aşırı kurudu pul pul dökülüyor ve lekelerim başladı. Geçen hamilelikten bildiğimden 50 faktörlük güneş kremi kullanmaya başlamıştım zaten çoktan. Mutlaka güneş kremi kullan canım.Kızlar yüzleriniz ne alemde benim değişiklik yok güneşe çıktığımda leke oldu bilemedim yüzümün bu kadar etkileneceğini onun dışında bişey yok
Ben de adanadayım#adkpnr
Kızlar bende adana'dayım. Hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz
bende isilik oluyo.Aynen cnm bnde çok sinir oldum cvp bile veremedim bnmde 2.hamileliğim belkide o yuzden karnım erken çıktı bilmiyorum geçen günde wc de karşılaştık arkadaşımla dedim ay çok yoruldum bi derste iki kez geliyorum tuvalete dedim diyoki senin tuvalet sıkışmaların erken başlamış
haset insanlar haset. fal bu ya görsen de denir mi. yalan için başkasını üzmeye deger miBende kvmin komşuna sinir oldum gerizekalı mal!
Kahve içiyorlarmış kvye fal bakmış.. ayy bebekte bi sıkıntı mı var demiş
Eşime dedim gider o kadını mahfederim hiç biriniz elimden alamazsınız bir daha bebeğimi saçma sapan fallarına alet etmesin gerzek ya!
Zaten günahım kadar sevmem.. dedikoducu pislik doğmamıs bebeği nelere alet ediyor !!
Ben şimdi gidemiyorum elbet karşılaşacağım
haset insanlar haset. fal bu ya görsen de denir mi. yalan için başkasını üzmeye deger mi
Bende senin gibiyim cnm acayip bi şişlik var sonradan inecek mi yoksa artık karnım böyle mi bilmiyorum ama ağzı olan konuşuyorValla ben neredeyse 8.haftamdan beri pantolonlarımi giyemiyorum hem 8 kilo aldım hemde acayip şişim düğme kapanmıyor
Karnımda kotlarin izi cikiyordu..
Boş boş konusmasinlar sanki keyfimizden böyleyiz
Bunu söyleyen bide 2 çocuk annesiAksine hamileliğin ilk aylarında bebek aşağıda olduğu için keseye baskı yapar bu da sık idrara çıkmamızı sağlar + çok su içiyoruz
Daha sonraki aylarda bebek yukarı doğru çıktığından baskıyı azaltır daha az lavb. gideriz
Cahil cahil konuşmasın
Bende senin gibiyim cnm acayip bi şişlik var sonradan inecek mi yoksa artık karnım böyle mi bilmiyorum ama ağzı olan konuşuyor
evet ya. hamile reyonu bulmakta zorlanıyorum bende. eskiden dikkatimi bile çekmezdi. tunikte yine çok aramam da pantolonun rahat olmasını istiyorumBenim pantolonlar hala oluyor çok sıkmıyorda,genelde boyfrend pantolonlar giydiğim için olabilir.
Bende günlük giymeye kaliteli 1 2 hamilelik tayti almak ıstiyorum,üzerine uzun tişörtler çekil yazın öyle takılırım.ama lcw ve defactodakiler inanılmaz kalitesiz ve basit hatta içi gösteriyor.
Hafta sonu h&m ye bakacağım ordaki hamile ürünleri daha kaliteliymis,keşke her markanın hamile reyonu olsa çok zorlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?