2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok oyle birsey arkadaslar. Karariyla yedikten sonra dogal olan hicbirsey zararli degil. Ben de yiyorum ananas hem de bol bol. Ayrica ananas bebegin tutunmasina da faydali seyler iceriyor. Rahat olun.
Cnm benm bebisim tup bebek evet transfer ve sonrasinda ananas ye bol bol dedi ve kabak cekirdegi dr.um..ben o aliskanlikla yemeye basladim ilk zamanlarda ama sona netten okudum hamilelikte yenmemesi gerekiyr diye tabi karisamam ama bol.bol da tuketme bence..

İşte bende şunu anlamıyorum ben kimseyi eleştirecek hakkı cesareti kendimde bulamazken başkaları nasıl buluyor ya ben çok safım ya millet çok sinsi

Bende kilolu hamile kaldım bende sigarayı bıraktım cnm ikinci çocukta olunca muhtemelen erken çıktı karnım. Kızımda da 77 ile hamile kalmıştım 85le doğuma girmiştim bundada 78 le kaldım ve 80 kiloyum şuan erken kilo aldım

Valla ben hala karar veremedim Ablam hacettepedeki Haluk bilgin e gitmiş acaba ona mı gitsem diyorum Ortadoğu metro ve altın koza yari kimse önermiyor Hı bide Güzelyalı hastanesinde bayram bukanada iyi diyolar
Canım ben kadın doktor istiyorum. Medline da sevgi hanıma gidiyorum çok memnunum

Valla ben neredeyse 8.haftamdan beri pantolonlarımi giyemiyorum hem 8 kilo aldım hemde acayip şişim düğme kapanmıyor
Karnımda kotlarin izi cikiyordu..
Boş boş konusmasinlar sanki keyfimizden böyleyiz

Aksine hamileliğin ilk aylarında bebek aşağıda olduğu için keseye baskı yapar bu da sık idrara çıkmamızı sağlar + çok su içiyoruz
Daha sonraki aylarda bebek yukarı doğru çıktığından baskıyı azaltır daha az lavb. gideriz

Cahil cahil konuşmasın

Guzel arkadasim, netten oyle her okudugunuza kafadan inanmayin; bu bilgi de sadece bir mit. Ben size isin aslini anlatayim da iciniz rahatlasin. Ananasin icinde bromelain adinda bir enzim vardir. Bu enzim protein ayristirmaya yarar ve yuksek miktarda kullanildigi zaman kanamaya yol acar. Ananasta bu enzim sadece o yemeyip attiginiz orta kisminda bulunur ve yediginiz etli kisimlarda yoktur. O yuzden oturup on yirmi adet ananasin sadece ortasini cikarip yemediginiz muddetce bir zarari yoktur. Zaten birakin ortasini, normal etli kisimini bile kimse gunde bir iki porsiyondan fazla yiyemez. O yuzden gonlunuz rahat olsun, rahat rahat ananas yiyin. Oyle her okudugunuza da iyice arastirmadan inanmayin.
Hepinize saglikli ve guzel bir hamilelik diliyorum.

Boşver canım kim ne derse desin. Normalde ben de kiloma çok dikkat ederim ama şu an önceliğim tamamen bebek. Zaten doğum kiloları çabuk verilir

Kızlar yüzleriniz ne alemde benim değişiklik yok güneşe çıktığımda leke oldu bilemedim yüzümün bu kadar etkileneceğini onun dışında bişey yok
Benim berbat durumda. Aşırı kurudu pul pul dökülüyor ve lekelerim başladı. Geçen hamilelikten bildiğimden 50 faktörlük güneş kremi kullanmaya başlamıştım zaten çoktan. Mutlaka güneş kremi kullan canım.

Bende kvmin komşuna sinir oldum gerizekalı mal!
Kahve içiyorlarmış kvye fal bakmış.. ayy bebekte bi sıkıntı mı var demiş
Eşime dedim gider o kadını mahfederim hiç biriniz elimden alamazsınız bir daha bebeğimi saçma sapan fallarına alet etmesin gerzek ya!
Zaten günahım kadar sevmem.. dedikoducu pislik doğmamıs bebeği nelere alet ediyor !!

Ben şimdi gidemiyorum elbet karşılaşacağım

bende isilik oluyo.

haset insanlar haset. fal bu ya görsen de denir mi. yalan için başkasını üzmeye deger mi

haset insanlar haset. fal bu ya görsen de denir mi. yalan için başkasını üzmeye deger mi

Ya arkadas arasinda bakilir ya o tarz bakiyor salagin faldan anladigi bile yok uyduruyor kafasından!
Gerizekali denir mi öyle bir şey.. biz kötü rüya gördük mü anlatmaya korkuyoruz

Valla ben neredeyse 8.haftamdan beri pantolonlarımi giyemiyorum hem 8 kilo aldım hemde acayip şişim düğme kapanmıyor
Karnımda kotlarin izi cikiyordu..
Boş boş konusmasinlar sanki keyfimizden böyleyiz
Bende senin gibiyim cnm acayip bi şişlik var sonradan inecek mi yoksa artık karnım böyle mi bilmiyorum ama ağzı olan konuşuyor

Bunu söyleyen bide 2 çocuk annesi

Bende senin gibiyim cnm acayip bi şişlik var sonradan inecek mi yoksa artık karnım böyle mi bilmiyorum ama ağzı olan konuşuyor

Bence bebek büyüdükce düzene girer herhalde bu şişliğe birde bebek eklenirse patlarız :)
Net 7 aylık gozukuyorum özellikle aksamlari sabah kalktigimda birazda olsa sinmis oluyor

evet ya. hamile reyonu bulmakta zorlanıyorum bende. eskiden dikkatimi bile çekmezdi. tunikte yine çok aramam da pantolonun rahat olmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…