2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla umarım dediğin gibidir ben nette zararlı diye okuduğumdan yemiyorum ki çok severim ananası.

evet. ben bebe yağı aldım her banyodan sonra bütün bücuda sürmeyi düşünüyorum. karnım içinde ekstra bitkisel yağ araştırcam bebeğe zarar vermeyen bulursam yazarım.

Yuh ya terbiyesize bak oturmuşta neler demiş falı batsın doğmamış çocuğa ne demiş Allah korusun salak yaa

Çok mu zayıfsın canım doktorlar Zayıfların çok kilo aldığını söylüyor
Yok bitanem 163 boy 60 kilo olarak duruyorum genelde. Fakat hamile kalmadan zaten 2 kilo almıştım 62 olmuştum şimdi 64-65 kilo olmuşum. Basen sıkıntım var kocaman bir popo ince bir bel şimdi kocaman bir göbek de eklenecek. bugün gezerken 8 9 aylık hamileleri gördüm inanmazsın arkadan hamile oldukları dahi belli değil. Şu an yan yana koysalar beni de ben 12 aylık çıkarım

aynen bende gördüm öyle masallah yapıları öyle demek ki inşallah bizde doğum sonrası veririz

Pislik iste disardan gorsen ne kadar elit ne kadar düzgün bir kadın dersin söylediğine bak.. ki biz bu hafta ne kadar zor günler geçirdik
Bence karşılaşırsan hiç bişey deme canım kahve istedi içelim de sen de ona bak kimi var kimi yok hepsi için içini karart o anlar yanlışını

Hiç düşünmüyolar karşımdaki kırılır mı üzülür mü ben söyleyemem oyle her şeyi mesela
benimde var öyle etrafımda canım aksine mutlu oluyorlar hoşlarına gidiyo başkasını mutsuz etmek. Kendileri mutsuz muhtemelen başkalarının mutlu olmasını kaldıramıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…