evet. ben bebe yağı aldım her banyodan sonra bütün bücuda sürmeyi düşünüyorum. karnım içinde ekstra bitkisel yağ araştırcam bebeğe zarar vermeyen bulursam yazarım.
Bebe yağının adına aldanma arkadaşım. Bebe yağı dediğin şey petrolden elde edilen sentetik bir kimyasal madde. Sağlıklı yağlar kullanabilirsin mesela h.cevizi yağı,z.yağı gibi. Biraz araştırırsan sende görürsün zararlı bebe yağı
Bebe yağının adına aldanma arkadaşım. Bebe yağı dediğin şey petrolden elde edilen sentetik bir kimyasal madde. Sağlıklı yağlar kullanabilirsin mesela h.cevizi yağı,z.yağı gibi. Biraz araştırırsan sende görürsün zararlı bebe yağı
İnşallah erkek olur bebegin canım. Bizim komsunun kızı da aynıydı eltisinin oglu olmus ona k peder ismi konmus buna da kız olursa kaynana adı demişler cinsiyeti ögrenene kadar neler cekmiş oglu oldu kurtuldu koymaktan oglu ilkokula gidiyor hala korkusundan ikinci cocugu yapmıyor eltisini bekliyor kız olursa o koysun diye elti de bunu bekliyor o koysun kızı olursa diye
zeynepela
ya canım senin mesajı gördüm de şimdi tedirgin oldum benim tiroid 7.14 cıkmıstı ilaca basladım 14 gun 75 mg kullandım biteli 2 hafta oldu pazartesi tahlil vercem tahlil de biraz geciktim saglık ocagı hastaneye attı hastane bi kac kere git gel yaptırdı derken bugune kadar geldim bi sorun olur mu ki ya
İnşallah erkek olur bebegin canım. Bizim komsunun kızı da aynıydı eltisinin oglu olmus ona k peder ismi konmus buna da kız olursa kaynana adı demişler cinsiyeti ögrenene kadar neler cekmiş oglu oldu kurtuldu koymaktan oglu ilkokula gidiyor hala korkusundan ikinci cocugu yapmıyor eltisini bekliyor kız olursa o koysun diye elti de bunu bekliyor o koysun kızı olursa diye
Aslında badem yağı ve kakao yağı karistirilip yapılsa çok faydaliymis ama badem yağı tüylenme yaptığı için kakao yagi sadece kullanılabilir diye açılıyordu hekim bi videoda gördüm ama yine de badem kullanmak istersen dikkatli kullan biraz cimri ol onda
Ayy yine sohbete dışardan daldım. Al benden de okadar. Çok saçma kaynana kayınbaba adı. Ya nasıl seveceksin o çocugu nasıl kızacaksın. Ya düşünsene nuri diye nasıl emzircem allahım çok kötü ve zor.
Aslında badem yağı ve kakao yağı karistirilip yapılsa çok faydaliymis ama badem yağı tüylenme yaptığı için kakao yagi sadece kullanılabilir diye açılıyordu hekim bi videoda gördüm ama yine de badem kullanmak istersen dikkatli kullan biraz cimri ol onda
Badem yağında azda sürseniz tüylenmede çok etkili. Saçlara kirpiklere kaşlara kullanıyor bizim kuaförler. Hiç riske atmayın bence. Su bazlı nemlendiricilerde iş görür. Veya vazalin tipi aşırı yağlı kremlerde
Ayy yine sohbete dışardan daldım. Al benden de okadar. Çok saçma kaynana kayınbaba adı. Ya nasıl seveceksin o çocugu nasıl kızacaksın. Ya düşünsene nuri diye nasıl emzircem allahım çok kötü ve zor.
Ya bıraksınlar artık bu isim koydurma egosunu. Lafı dahi gecmedi evde bizim gecseydi laf bitmeden carlardım valla ben tasıyorum ben doguruyorum her zorluğunu cekerek ben büyütüyorum kaynananın adı konuyor oldu canım baskaaaa
Badem yağında azda sürseniz tüylenmede çok etkili. Saçlara kirpiklere kaşlara kullanıyor bizim kuaförler. Hiç riske atmayın bence. Su bazlı nemlendiricilerde iş görür. Veya vazalin tipi aşırı yağlı kremlerde
Valla ben neredeyse 8.haftamdan beri pantolonlarımi giyemiyorum hem 8 kilo aldım hemde acayip şişim düğme kapanmıyor
Karnımda kotlarin izi cikiyordu..
Boş boş konusmasinlar sanki keyfimizden böyleyiz
Aynen canım. İlk aylarda zaten şişkinlikte ekleniyor . Davul gibi oluyorsun. Millet laf edecek diye rahatlıktan mı vazgeçeceğiz. Kim ne derse desin valla. 15. Haftadayım. 10. Haftadan beri giyiyorum hamile pantolonları. Miss gibi oldu. Rahat rahat. Hatta iç çamaşırlarım bile iz yapıyor artık. Bugün gittim ondan da aldım. Pek çirkin şeyler ama yapacak bi şey yok
Bu arada kızlar mesajım arada kaynamasın bilenler yazsın lütfen cok tedirgin oldum zeka gelişimi deyince bu 15 gunluk tahlil gecikmesi bi tehlike yaratır mı sizce 7.14 tü tiroidim
Görümcemin gelini , görümcemin eşinin adını koydu oğluna. Valla yazın oraya gidicem, çocuğu nasıl sevicem diye düşünüyorum. Hadi ölmüş olsalar neyse diyicem de yaşıyorlarsa çok zor. Enişte ordayken çocuğu, saliiihhh, kuzuummm falan diye nasıl sevsin insan yaaa
Bu arada kızlar mesajım arada kaynamasın bilenler yazsın lütfen cok tedirgin oldum zeka gelişimi deyince bu 15 gunluk tahlil gecikmesi bi tehlike yaratır mı sizce 7.14 tü tiroidim