2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde çoook önceden knştuk carladım vaktinde valla kimse kusura bakmasın. Dedigin gibi her zorlugu çeken biziz. Ve soyismini onlardan alıyor ztn ee ismini de annesi koysun yani bi zahmet .

Hele ismi alay konusu olacak kdr garip olanlar diretince deliriyorum. Eşim adını hiç sevmez. Dedesinin adı. Utanır adından. İlk tanıştıgımızda soyismini adı sanıyordum bende diyorum çocukta senin gibi mi olsun diyorum

Birde çocuk ismini aldıgı kişinin karakterinide alırmış allah korusun allahhhhh.
Alper ismi ağır geliyor şimdilik bir baba faciamız olmadı

yaa. iyi oldu söylediğin. zeytinyağı var evde ondan süreyim

Ayy işte bunu anlamıyorlar. Öpemezsin bile ayıp kaçar mı diye. Gelin için ne zor olmuştur

Ben durumu bilmiyorum canım. Noldu ?
Canım tiroidim 7.14 tü 15 gun 75 mg ilac kullandım doktor ilac bitince tahlil yaptır göster dedi saglık ocagı yaklasık bir hafta oyaladıktan sonra hastaneye attı hastanede yok uzman yok dahiliye derken bi kac kere götürttü getirtti benim tahlil pazartesiye kaldı yani 15 gunluk bi gecikme olacak bi arkadasta tiroid yuksekligi zeka gelişimi için cok önemli demiş baya korktum

Çok önemli bir konu gerçekten , Sağ salim alırız inşallah kucağımıza Rabbim nasip etsin

o tarz ilaçlar kendin isteyince bırakamıyorsun. birde doz ayarlaması için muhakkak dr un dediği tarihte gitmen gerekiyor. inşaallh birşey olmamıştır ama sen yine sonra ihmal etme bir an önce git doktora.

o tarz ilaçlar kendin isteyince bırakamıyorsun. birde doz ayarlaması için muhakkak dr un dediği tarihte gitmen gerekiyor. inşaallh birşey olmamıştır ama sen yine sonra ihmal etme bir an önce git doktora.
Doktor bırak dedi kendim bırakmadım canım

Canlar ben karnıma göğüslerime ve bacaklarıma organik Hindistan cevizi yağı sürüyorum şuanlık.Güneş kremini de bu at sürmeye başlayacağım.

Buarada bol bol dinlenmek gerekiyor sanırım ya sizde de böylemi akıntılarınız koyu kahve gibi hafif peçete ile dağıtıyorum değil.Önce korkuyorum sonra bakıyorum geçiyor.
Kısacası akıntılarınız yoğun koyu renk mi sizin ara ara?

Evet 15 gun kullan tahlil yaptır bana tahlili at dedi sonuca göre bakacaktı duruma herhalde ama ben tahlil veremedim
orda bırak dememiştir . 15 gün sonra tahlil yaptır demiştir. bence yanlış anlaşılma var. pazartesi ilk işin bu olsun. umarım düzene girmiştir hormonun.

orda bırak dememiştir . 15 gün sonra tahlil yaptır demiştir. bence yanlış anlaşılma var. pazartesi ilk işin bu olsun. umarım düzene girmiştir hormonun.
Şikayetlerim düzeldi gibi ilacı kullandıktan sonra ama cok tedirginim bana pazartesi olmaz artık

Ayy işte bunu anlamıyorlar. Öpemezsin bile ayıp kaçar mı diye. Gelin için ne zor olmuştur
Ayy isteyerek , seve seve koydular valla.
kayınpederim yaşamıyor. Adi ismail. Düğünden 3 gün sonra görümcem , seneye ismailcan la gelirsiniz demişti daha güzel bi isim olsa koyardım. Ölmüş sonuçta. Ama güzel değil. O da takılıyor neyse ki :)

Ahh kuzum yaaa. İçimi ferah tut sen. Stres yapma. İlacın şifa olmuştur da düşmüştür değerin inşallah. Tahlil yaptırdın sanırım. Ne zaman çıkacak sonuçlar?

Şikayetlerim düzeldi gibi ilacı kullandıktan sonra ama cok tedirginim bana pazartesi olmaz artık
bence ilacın etkisi bir süre gitmiştir. öyle büyük sıkıntı olcağını düşünmüyorum.yanlız bu konularda en ince konuya kadar sormak lazım. hocam ne kadar kullncam. tahlil verince bıraktırcak mısınız. doguma kadar kullanmam gerekiyor mu.sınuçta saglık başka şeye benzemiyo. ben ilk hastalandıgımda yanlış ilaç kullnımı sonucu az kalsın karaciğerimden olcaktım. ben fazla kullanmışım. az kullaansaam o da kötü tedavi olamıyorsun.

Daha doğmadan kesmiş görümce baksana. Bizde valla abilerim sordu annemlere. Annemde babamda siz bilirsiniz biizm adımızı koymayın ne koyarsanız koyun dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…