- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Bizde çoook önceden knştuk carladım vaktindeYa bıraksınlar artık bu isim koydurma egosunu. Lafı dahi gecmedi evde bizim gecseydi laf bitmeden carlardım valla ben tasıyorum ben doguruyorum her zorluğunu cekerek ben büyütüyorum kaynananın adı konuyor oldu canım baskaaaa
yaa. iyi oldu söylediğin. zeytinyağı var evde ondan süreyimBebe yağının adına aldanma arkadaşım. Bebe yağı dediğin şey petrolden elde edilen sentetik bir kimyasal madde. Sağlıklı yağlar kullanabilirsin mesela h.cevizi yağı,z.yağı gibi. Biraz araştırırsan sende görürsün zararlı bebe yağı
Ayy işte bunu anlamıyorlar. Öpemezsin bile ayıp kaçar mı diye. Gelin için ne zor olmuşturGörümcemin gelini , görümcemin eşinin adını koydu oğluna. Valla yazın oraya gidicem, çocuğu nasıl sevicem diye düşünüyorum. Hadi ölmüş olsalar neyse diyicem de yaşıyorlarsa çok zor. Enişte ordayken çocuğu, saliiihhh, kuzuummm falan diye nasıl sevsin insan yaaa
Canım tiroidim 7.14 tü 15 gun 75 mg ilac kullandım doktor ilac bitince tahlil yaptır göster dedi saglık ocagı yaklasık bir hafta oyaladıktan sonra hastaneye attı hastanede yok uzman yok dahiliye derken bi kac kere götürttü getirtti benim tahlil pazartesiye kaldı yani 15 gunluk bi gecikme olacak bi arkadasta tiroid yuksekligi zeka gelişimi için cok önemli demiş baya korktumBen durumu bilmiyorum canım. Noldu ?
Evet 15 gun kullan tahlil yaptır dedi kullandım bıraktım ama tahlil veremedim dahaSiz tiroid ilacini kullanip biraktiniz mi?
Çok önemli bir konu gerçekten , Sağ salim alırız inşallah kucağımıza Rabbim nasip etsinBen ilk gebeligimde bütün igneleri vurulmustum canim oglumda pozitif olmasi lazim kan grubu bu gebeligimde pembe lekelenmelerim oldu ilk pazartesi gittigimde doktor bakti birsey yapmadi bebek iyi dedi lekelenme devam edince ben huzursuz oldum cuma tekrar gitmistim o gün doktor hem igneyi vurdu yine hem progestan verdi progestani 4 gün kullandim gecti hemen ondan beri de sükür hic leke gelmedi. Cok önemli bir konu bu bence önlem alinmazsa vucüt bebegi atadabilir cünkü savasiyor bebegi yabanci madde olarak algilayip
o tarz ilaçlar kendin isteyince bırakamıyorsun. birde doz ayarlaması için muhakkak dr un dediği tarihte gitmen gerekiyor. inşaallh birşey olmamıştır ama sen yine sonra ihmal etme bir an önce git doktora.@zeynepela ya canım senin mesajı gördüm de şimdi tedirgin oldum benim tiroid 7.14 cıkmıstı ilaca basladım 14 gun 75 mg kullandım biteli 2 hafta oldu pazartesi tahlil vercem tahlil de biraz geciktim saglık ocagı hastaneye attı hastane bi kac kere git gel yaptırdı derken bugune kadar geldim bi sorun olur mu ki ya
Doktor bırak dedi kendim bırakmadım canımo tarz ilaçlar kendin isteyince bırakamıyorsun. birde doz ayarlaması için muhakkak dr un dediği tarihte gitmen gerekiyor. inşaallh birşey olmamıştır ama sen yine sonra ihmal etme bir an önce git doktora.
15gün kullan bırak mı dediDoktor bırak dedi kendim bırakmadım canım
Evet 15 gun kullan tahlil yaptır bana tahlili at dedi sonuca göre bakacaktı duruma herhalde ama ben tahlil veremedim15gün kullan bırak mı dedi
orda bırak dememiştir . 15 gün sonra tahlil yaptır demiştir. bence yanlış anlaşılma var. pazartesi ilk işin bu olsun. umarım düzene girmiştir hormonun.Evet 15 gun kullan tahlil yaptır bana tahlili at dedi sonuca göre bakacaktı duruma herhalde ama ben tahlil veremedim
Şikayetlerim düzeldi gibi ilacı kullandıktan sonra ama cok tedirginim bana pazartesi olmaz artıkorda bırak dememiştir . 15 gün sonra tahlil yaptır demiştir. bence yanlış anlaşılma var. pazartesi ilk işin bu olsun. umarım düzene girmiştir hormonun.
Yeşimcim bende badem yağı tüylenme yapar diye bilşyorum. Kakao yağı olabilir,h.cevizi yağı olabilir meselaBen aktardan badem yağı aldım kızlar ama genelde unutuyorum sürmeyi :)
İnşallahSagol canim.Amin insallah.Benim başta moralim bozuldu ama kullanan cok varmis gercekten..Insallah saglikla kucagima almak nasip olur.
Ayy isteyerek , seve seve koydular valla.Ayy işte bunu anlamıyorlar. Öpemezsin bile ayıp kaçar mı diye. Gelin için ne zor olmuştur
Ahh kuzum yaaa. İçimi ferah tut sen. Stres yapma. İlacın şifa olmuştur da düşmüştür değerin inşallah. Tahlil yaptırdın sanırım. Ne zaman çıkacak sonuçlar?Canım tiroidim 7.14 tü 15 gun 75 mg ilac kullandım doktor ilac bitince tahlil yaptır göster dedi saglık ocagı yaklasık bir hafta oyaladıktan sonra hastaneye attı hastanede yok uzman yok dahiliye derken bi kac kere götürttü getirtti benim tahlil pazartesiye kaldı yani 15 gunluk bi gecikme olacak bi arkadasta tiroid yuksekligi zeka gelişimi için cok önemli demiş baya korktum
Canım ben troid hastasıyım. Hızlı çalışıyor benimki.. Senin ki hızlı mı yavaş mı çalışıyor?Evet 15 gun kullan tahlil yaptır bana tahlili at dedi sonuca göre bakacaktı duruma herhalde ama ben tahlil veremedim
bence ilacın etkisi bir süre gitmiştir. öyle büyük sıkıntı olcağını düşünmüyorum.yanlız bu konularda en ince konuya kadar sormak lazım. hocam ne kadar kullncam. tahlil verince bıraktırcak mısınız. doguma kadar kullanmam gerekiyor mu.sınuçta saglık başka şeye benzemiyo. ben ilk hastalandıgımda yanlış ilaç kullnımı sonucu az kalsın karaciğerimden olcaktım. ben fazla kullanmışım. az kullaansaam o da kötü tedavi olamıyorsun.Şikayetlerim düzeldi gibi ilacı kullandıktan sonra ama cok tedirginim bana pazartesi olmaz artık
Daha doğmadan kesmiş görümce baksana. Bizde valla abilerim sordu annemlere. Annemde babamda siz bilirsiniz biizm adımızı koymayın ne koyarsanız koyun dediler.Ayy isteyerek , seve seve koydular valla.
kayınpederim yaşamıyor. Adi ismail. Düğünden 3 gün sonra görümcem , seneye ismailcan la gelirsiniz demiştidaha güzel bi isim olsa koyardım. Ölmüş sonuçta. Ama güzel değil. O da takılıyor neyse ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?