- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Yaptırmadım canım pazartesi yaptırcamAhh kuzum yaaa. İçimi ferah tut sen. Stres yapma. İlacın şifa olmuştur da düşmüştür değerin inşallah. Tahlil yaptırdın sanırım. Ne zaman çıkacak sonuçlar?
ben vermiştim normaldi degerlerimİnşallahhamilelikten beri herhangi bir troid testi istemedi doktor hiç sizden doktor mu istedi bu testi
Ben henüz o yağlardan kullanmıyorum. Sadece cildim özellikle göbek çevrem çok kuru diye doktor bi bebek losyonu önerdi. Onu kullanıyorum.Canlar ben karnıma göğüslerime ve bacaklarıma organik Hindistan cevizi yağı sürüyorum şuanlık.Güneş kremini de bu at sürmeye başlayacağım.
Buarada bol bol dinlenmek gerekiyor sanırım ya sizde de böylemi akıntılarınız koyu kahve gibi hafif peçete ile dağıtıyorum değil.Önce korkuyorum sonra bakıyorum geçiyor.
Kısacası akıntılarınız yoğun koyu renk mi sizin ara ara?
Dalgınlığıma geldi hic böyle yapmazdım aslındabence ilacın etkisi bir süre gitmiştir. öyle büyük sıkıntı olcağını düşünmüyorum.yanlız bu konularda en ince konuya kadar sormak lazım. hocam ne kadar kullncam. tahlil verince bıraktırcak mısınız. doguma kadar kullanmam gerekiyor mu.sınuçta saglık başka şeye benzemiyo. ben ilk hastalandıgımda yanlış ilaç kullnımı sonucu az kalsın karaciğerimden olcaktım. ben fazla kullanmışım. az kullaansaam o da kötü tedavi olamıyorsun.
Hızlı canımCanım ben troid hastasıyım. Hızlı çalışıyor benimki.. Senin ki hızlı mı yavaş mı çalışıyor?
Daha doğmadan kesmiş görümce baksana. Bizde valla abilerim sordu annemlere. Annemde babamda siz bilirsiniz biizm adımızı koymayın ne koyarsanız koyun dediler.
İçini ferah tut canım. Stres yapmanın bi faydası yok. Allah ın izniyle sağlıklıdır bebeğin.Yaptırmadım canım pazartesi yaptırcam
olur üzülme. bilerek yapmadın ya. inşaallah saglıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.Dalgınlığıma geldi hic böyle yapmazdım aslındacok pişmanım
Evet 15 gun kullan tahlil yaptır dedi kullandım bıraktım ama tahlil veremedim daha
Bende eksik degil fazla var ilac evde ama kullanayım mıLutfen siz ilaciniz evde varsa kullanmaya devam edin. Tiroid ilaci oyle bir kullanilip birakilmaz, duzenli kullanilmasi ve ayda bir tahlil yaptirilarak dozaj ayarlamasi gerekir gebelikte. Ben 15 senelik tiroid hastasiyim; lutfen evde ilaciniz varsa kullanmaya devam edin ayni dozda. Cok onemli, dusuk sebebidir tiroid eksikligi.
Hızlı canım
Ben napayım kızlar ya acillikte bir durum degil ki gidip yaptırayım desemfazla çalışıyorsa. 7.15 miş.
Gebeliğin ilk 3 ayında bebeğin troid hormonu olmadığı için hızlı çalışması sorun olmuyormuş. Bizzat endokrin doktorum söylemişti bunu. Ben hamileliğimin 6. haftasında ilacı bıraktım, doktorum bırakmamı söyledi. Daha 2 gündür başladım tekrar içmeye. 1 ilacı ikiye bölüp sabah-akşam içiyorum toplam 50 mg.Hızlı canım
Ne doktorculuk oynaması hanımefendi uslubunuza dikkat edinSizin 7.41 dediginiz neyin test sonucu lutfen soyler misiniz? Eger TSH ise tiroidiniz yavas calisiyordur. Lutfen yalan yanlis bilgilerle buralarda doktorculuk oynamayin. Tiroid cok ciddi bir sorundur gebelik icin. Biran evvel ilaciniza devam etmeye baslayin ve hemen endokrinolog ile gorusup test yaptirin.
Gebeliğin ilk 3 ayında bebeğin troid hormonu olmadığı için hızlı çalışması sorun olmuyormuş. Bizzat endokrin doktorum söylemişti bunu. Ben hamileliğimin 6. haftasında ilacı bıraktım, doktorum bırakmamı söyledi. Daha 2 gündür başladım tekrar içmeye. 1 ilacı ikiye bölüp sabah-akşam içiyorum toplam 50 mg.
Ayrıca troid ilacına ilk başladığım zamanlarda kurdeşen yapmıştı bende.. Doktor o zaman bıraktırmıştı ilacın etkisinin geçmesinin ortalama 10 gün olduğunu söylemişti. Hiç korkma, telaş da yapma. Ama pazartesi mutlaka git canım.
Siz hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız? Listede baktım isminizi de göremedim.Sizin 7.41 dediginiz neyin test sonucu lutfen soyler misiniz? Eger TSH ise tiroidiniz yavas calisiyordur. Lutfen yalan yanlis bilgilerle buralarda doktorculuk oynamayin. Tiroid cok ciddi bir sorundur gebelik icin. Biran evvel ilaciniza devam etmeye baslayin ve hemen endokrinolog ile gorusup test yaptirin.
Ne doktorculuk oynaması hanımefendi uslubunuza dikkat edin
Yarın doktorunu arayıp bilgi alamaz mısın? En azından için rahatlar. Panik yapma lütfen. 15 gün kullandığın ilaç zaten bi nebze düşürmüştür. Böyle düşün için rahatlasın biraz.Canım gebelikte en fazla 3 mü ne olması gerekiyormuş benim 7.14 cıktı tsh hormonu yazıyor baktım şimdi tsh 3 yada tsh 4 yazanlar degil ne bu durumda şimdi
Bende doktor degilim ve yeterli bilgiye sahip degilim doktorun bana söylediği en fazla 3 olmasını isteriz sende 7 olmus baya yuksek dedi ben burdan yuksek sonucunu cıkardım burda zaten korku panik içindeyim bide sizin kırıcı konusmanız hic olmadı. Yardımınız için tesekkurler iyi gecelerBen size yardimci olmaya calisiyorum. Daha hangi test sonucu oldugunu bilmeden herkes bir fikir yurutuyor. Cok yanlis bir durum bu, doktorculuktan kastim buydu. 7.41 gibi bir sonuc asla tiroid olcumu degildir, buyuk ihtimalle TSH sonucudur. TSH’nin 4’ten buyuk olmasi vucudunuzun tiroid hormonu uretemedigini gosterir ve ilk uc ayda bebegin hormonsuz kalmasina sebep verebilir ve bu durum bebegin gelisimi icin hayatidir. Ben size soyleyeyim de gerisi size kalmis. 16 yildir bu hastaligin her cesidiyle ugrasan biri olarak soyluyorum hunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?