Kizlar size iki tane sorum olacak..Tecrubesi ve bilgisi olanlar yazarsa cok sevinirim.
Birincisi: Benim D vitamini degerim dusuk cikti.Referans araligi 10-44 arasi.Benim 7,87 cikti.Bana d vitamini yazdi ama folik asit kullaniyorum.O bitince kullan dedi.Zaten ben folik asiti 9 aydir kullaniyorum.Ve degerim iyi cikmis.Daha folik asitin bitmesine de cok var.Neden ikisini ayni anda kullanma dedi.Ikisini ayni anda kullanan yok mu?Bu eksiklik bir sorun yaratir mi?Kafama gore de gecmek istemiyorum.
Ikinci sorum:Benim tsh im dusuk, t3 ve t4 degerlerim yuksek cikmisti.Hipertiroidi teshisi kondu.Bir dahiliyeci bir de endokrinciyle gorustum.Ikisi de gunde 3 doz propycil icmen lazim dedi.Bugun cok iyi bir endokrinci var dediler .Bir de ona goruneyim dedim.Benden 2 test daha istedi.Anti tpo gibi bir sey.Bana sana bu ilaci kim verdi.Sakin kullanma 1 tane kullan hatta hic kullanma dedi.Kafam allak bullak.Iki doktor kesin kullan dusuk yaparsin diyor.Bu doktor hic kullanma diyor.Kafam allak bullak.Yarin test sonuclarim cikacak.Ona gore kesin bir sey soyleyecek .Ben ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum.Dusuk tehlikesini duyunca birakamam.Ama neden oyle soyledi?Kizlar bana fikir verin.Ozellikle bu ilaci kullananlar.