2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim soyledigin gibi aslinda biraktiracakti ama folik asitin var mi daha dedi.Ne kadar var diye sordu.Ben de 1 aylik daha var dedim ama daha fazla.O zaman bitir oyle gec dedi.Aslinda birakilmasi mi gerekiyor?Sirf elimde var diye mi iç dedi.
12 hafta itibariyle bıraktırıyor doktorlar canım benimde elimde ilac olmasına ragmen bıraktırdı

normalde de %50 zaten ihtimal ya kiz olacak ya erkek doktor bisey soylemek istememis belli ki ama kiz gibi duruyor canim masallah
Banada doktor %51kız gibi dedi kimseye demeyin şimdi tam belli olmaz 3hafta sonra net ögrenelim dedi ben kız diye pembeli şeylere bakıyorum %1 lik bi ihtimal mi yani bu şimdi ne düşüneyim ben kızlar

Banada doktor %51kız gibi dedi kimseye demeyin şimdi tam belli olmaz 3hafta sonra net ögrenelim dedi ben kız diye pembeli şeylere bakıyorum %1 lik bi ihtimal mi yani bu şimdi ne düşüneyim ben kızlar
aynen canim %1 oluyor bu durumda kac haftaliktin gittiginde ?

Bende hipertroidi hastasıyım. Hamilelikte troid için kullanılabilen tek bir ilaç var o da kullandığımız diye biliyorum ben. Hatta geçen yaz Tr’ ye geldiğimde Mehmet Bayındır’a gittim ameliyat olmaya. Beni bi endokrin doktoruna yönlendirdi çok çok iyi bir doktordur o okeylerse yaparım dedi. Endokrinci hamilelik istiyosan bu ilaca devam et yok istemiyorum dersen nükleer tedavi ol dedi. Hamilelikte bundan başka ilaç kullanamazsın ama iyi düşün demişti. İlaç bende kurdeşen döktürmüştü o yüzden başka yöntem arıyordum. Şuan da 1 hapı ikiye bölerek içiyorum sabah akşam ben.

Yazdiginiz icin cok cok tesekkur ederim..Yani bu ilacin bebege zarari var mi??Benim kullandigim doz cok mu fazla.Gunde 3 tane.

Yazdiginiz icin cok cok tesekkur ederim..Yani bu ilacin bebege zarari var mi??Benim kullandigim doz cok mu fazla.Gunde 3 tane.
Evet kullandığımız ilaç bebeklerimize geçiyor ama çok çok düşük miktarda. En düşük miktarda bu ilaç geçtiği için zaten hamilelikte sadece bunu kullanabiliyoruz canım. Şöyle düşün eğer bu ilacı kullanmazsak bebeklerimize daha fazla zarar verebiliriz. Benim henüz çok hızlanmadığı için günde 1 tane içiyorum. Muhtemelen benim de giderek artacak dozu canım. İçin rahat olsun o yüzden.

Kızlar dünden beri şiddetli başağrısı çekiyorum normalde doktor baş ağrısı için parol kullanabilirsin demisti ama ben yine de direndim bebeğe bişey olmasın diye aksam yemekten sonra artık dayanamadım içtim ama hala etkisi var ara ara bıçak gibi saplanıyor ilaca rağmen kesilmemesi normal mi sizce

Kuzum sen 14.haftaya girmişsin neden hala folik asit devam ettiriyor ki, kutuyu mu bitir dedi? Ben 12.haftada gittim folik asit bitir bırak dedi, demir ve vitamine başlattı, d vitaminine devam dedi
Canım herkezde farklı bana Demir’i 5. Hafta verdi aile hekimim

Canım benim başım çok aşırı zonkluyor 2 gündür bende Cumartesi dayanamayıp içmiştim kesmiyor güçlü bi Ağrı kesici değil

Canım benim başım çok aşırı zonkluyor 2 gündür bende Cumartesi dayanamayıp içmiştim kesmiyor güçlü bi Ağrı kesici değil
İçim rahatladı canım demek ki ilactan belki direnmeden ilk an alirsam gecer boyle olmaz geçmiş olsun canım

İnan bende hiç bilmiyorum hadi 5. 6. aya kadar karışmasını anlarım ama 8. Aya ya da doğuma kadar anlaşılmaması çok acayip
Benim ablama 9 ay kiz dediler annem dogum kapisinda hemsireye pembe bebek elbiseleri verince hemsire demis siz niye pembe kiyafet aldiniz bu oglana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…